Ešte by som rád pripomenul že UFO znamená Unknown Flying Object, čiže aj ja by som mohol povedať, že UFO vidím úplne každý deň. Ako je to možné? No keď sa pozrem na oblohu a uvidím nejaké lietajúce teleso a neviem čo to je, tak je to pre mňa UFO. S môjho pohľadu.
Čiže aj to na tom obrázku je určite UFO, pretože nevieme čo to je. Závisí to len od našeho uhlu pohľadu.
pi*e ja hodim s okna tanier a uz s toho bude !lietajuci tanier" je to jednoduche no nie? a okrem toho "lietajuce taniere" si vymisleli amici aby boli zaujmavi
!ExploiD! napísal:pi*e ja hodim s okna tanier a uz s toho bude !lietajuci tanier" je to jednoduche no nie? a okrem toho "lietajuce taniere" si vymisleli amici aby boli zaujmavi
Presne ! Keby som to uvidel, tak pre mňa to bude určite UFO, pretože neviem čo je to za objekt.
Racius napísal:Presne ! Keby som to uvidel, tak pre mňa to bude určite UFO, pretože neviem čo je to za objekt.
njn a uz by si urcite volal do NASA alebo do ustavu vesmirnych objektov a hlasil im ze si prave spozoroval neidetifikovatelny objekt a nevies co mas robit
Dead_Warrior napísal:njn a uz by si urcite volal do NASA alebo do ustavu vesmirnych objektov a hlasil im ze si prave spozoroval neidetifikovatelny objekt a nevies co mas robit
jasne ze ano a urcite na dalsi den bdue pred tvojim barakom stat valdne auto s policajnom a USA federalnou ochranou aby sa ti nahodou nieco nestalo a prisli by tak o svedka a dokazy svedciace o UFE
Dead_Warrior napísal:jasne ze ano a urcite na dalsi den bdue pred tvojim barakom stat valdne auto s policajnom a USA federalnou ochranou aby sa ti nahodou nieco nestalo a prisli by tak o svedka a dokazy svedciace o UFE
ok, ta dakedy poslem+dufam ze mi nevybrakuju moje elektrickove archivy aby prezreli vsetky fotky
widel som par srand.....
ale nesom si isty ci to bolo ufo...
da sa o tom wela kecat.... mozno su to amicke experimenty
no aj tag su to srandy welke a newim ze co si o tom myslet
!ExploiD! napísal:Myslim si ze prave tu jednu z mnoha elektriciek budu povazovat za neidentifikovatelni objekt Zoberu si ju na USBcko a rozjebu ti bejsbalkou kompa
urcite f takom velkom vesmire je nieco na nasej alebo aj vyssej urovni. a co keby bolo viac vesmirov??? mi si myslime, ze je iba jeden ale co je tam uplne daleko, nevie ani holi
Myslím si, že v tomto obrovskom vesmíre sa nájde nejaká forma života...Vo vesmíre sa nachádza najmenej 100 miliárd galaxií, ktoré obsahujú miliardy hviezd..tak prečo by sme tu mali byť sami?
whitek napísal:verite v UFO????
alebo aspon na inteligentny zivot na inej planete????
urcite...pretoze.....vo vesmire..je obrovske mnozstvo galaxii....a miliardy hviezd........takze sa mi vidi..velmi pravdepodobne....ze niekde.....tiez vznikol zivot...
ti co neveria..by sa mali zamysliet..pretoze....vesmir nie je prebadany...a ja si myslim...ze z takeho velkeho mnozstva moznosti vzniku.....niekde este vznikol zivot..