Nemôžem povedať že verím a nemôžem povedať že neverím... všetko to je otázne... niečo musí biť ale nikto nevie čo... nie je to dokázané ale držím sa jedného výroku z filmu dedičstvi a tam bolo povedané „verite v boha?... nie však neboli žiadne dôkazy a nikdy som ho nevidela, a ja som vašu p**u tiež nevidel a verim že ju máte“ ... určite to poznáte a keď sa ma niekto opýta či verím v tom alebo v tom vždy mu dám túto odpoveď!.
(časť článku).....Není černo-bílý. Každý čtenář si musí sám rozhodnout, zda jde o geniální hoax a nebo epochální skutečnost, která je možná jednou z prvních vlaštovek událostí, jež budou postupně a pomalu bourat dnes již poměrně silně zatuchlé dogma mnohých klišé snažící se blokovat a zakrývat pravou skutečnost a povahu našeho světa a událostí, které nám měly zůstat navždy zapovězené. Je třeba hledat další informace a čekat, co nového se v této záležitosti objeví.
Zaujímavý avšak poviem ti takto, prečo by niekto uverejňoval nahrávky teraz ked je rok 2007 ? Zvlášť teraz keď je možné tie nahrávky zmanipulovať. Myslím, že toto je práca niekoho "zo Zeme".
Avšak verím, že UFO môže existovať, ale počkám si na nejaký dôverihodnejší poznatok ako video z YouTubu.
//a ešte prečo by niekto dával prísne tajné video na youtube
prečo by to malo byť prísne tajné video , prísne tajné by bolo ak by to niekto točil v area 51 , ale ten by odtaľ už nevyšiel ak by vstúpil s kamerou a veselo si tam točil E.T. guys ... no , ale UFO je len lietajúci objekt , to máme aj tu "dole" , ale vec by mala byť o mimozemskom živote, možno všetci tí alieni sú primitívnejší ako my na Zemi a nemajú nič lietajúce čiže ani UFO a aj keby mali tak tu na Zem nedorazia lebo to je ako keby sme mali ísť k moru , jesť nad ním dobošku ,vrátiť sa na druhý deň a hľadať omrvinky.ale mimozemský hoci aj inteligentný mimozemský život musí existovať , nie je možný aby neexistoval
jasne, že v takom nekonečnom priestore, ktory sa podla vedcov rozpina ešte dodnes nemožeme byť sami.. v celom vesmire existuju miliony galaxii a v každej jednej galaxii možu byť dalšie desiatky slnečnych sustav.. a vy "naivky" si fakt myslite, že sme tu samy? neviem prečo NASA nechce priznať, že pri prvom pristati na mesiaci povedal neil armstrong hned potom, čo vykročil na povrch "bože moj, su tu ludske stopy" a po dlhšom prieskume videli nad menšim kraterom postaveny most.. neviem prečo to nikto nezverejni.. toto som čital strašne davno v nejakom časopise..
//inak Stilo dik za link na ten članok, fakt zaujimave čitanie, o tom som netušil..
urcite to je natocene na zemi. ked ma 1,5 mil rokov tak potom vlastne ludia su len nejaky otroci ufonov... a este ma prekvapili tie kresby na tej vesmirnej lode ktore su ako keby z egypta. podla mna sa niekto chcel zahrat a vzbudit dojem ze vlastne aj pyramidy postavilo ufo... vraj sa vsetko dozvieme roku 2012, len este nemame ani toho 3 ancikrista...
Rok 2012 je imho ďalší zo série hoaxov, ako bolo aj milénium. Ľudia sa proste snažia vytrieskať niečo z toho, že končí kalendár mayov. Proste chcú senzáciu a využívajú vznešenú záštitu a tajomnosť civilizácie Mayov. Nič viac. 2012 vidím tak, že bude fakt drahý benzín, na slovensku bude už (hádam) euro a bude sa na celom svete veľmi aktívne diskutovať o alternatívnych zdrojoch energie. Nič viac. Z toho plynie aj téza - "Svet nezanikne, iba sa zmení" No jasne! Veď keď prihára všetkým veciam papajúcim benzín (aj môj bratranec, ale to je iný príbeh ) bodaj by sa svet nezmenil!
Inak skôr by som povedal, že kresby na tej "lodi" vyzerajú ako kresby z Nazcy , alebo ako reliéf z Palenque.
jin: Inak skôr by som povedal, že kresby na tej "lodi" vyzerajú ako kresby z Nazcy , alebo ako reliéf z Palenque.
a asi kazdy videl dokument ako tieto kresby na poliach vznikli...metrova lata na nohach par ludi v noci a rano umelecke dielo
neviem ako vam, ale ja som si všimol pri pohlade na to druhe detailne video, kde vidno celu tu giganticku lod, že pri zabere na trup zblizka je vidiet akoby tam boli nejake diery po meteoritoch alebo niečo podobne.. možno tu už je strašne dlho, ale vyzera to ako by ju zostrelila nejaka dalšia lod a dopadla na mesiac blizko toho kratera.. mne sa zase zda, že niektore črty tej lode pripominaju goticky charakter.. napriklad ta predna čast lode.. kde je na povrchu ta kovova platna alebo čo to je..
Monako2 napísal:jin: Inak skôr by som povedal, že kresby na tej "lodi" vyzerajú ako kresby z Nazcy , alebo ako reliéf z Palenque.
a asi kazdy videl dokument ako tieto kresby na poliach vznikli...metrova lata na nohach par ludi v noci a rano umelecke dielo
Šak fajn, ja som iba hovoril, že sa to podobá na Nazcu
Ale nebol to náhodou dokument o kruhoch v obylí? Nzdá sa mi, že o Nazce by som videl niečo podobné.
veim v ufo..........predstavte si aky je vesmir velky a zeby sme boli vo vesmire sami??? to nejde sak aj na marse bol zivot......dokazane lebo tam bola voda a bakterie.....dam ruku do ohna ze niesme sami na svete........je to aj vedcami dokazane!!!
asi ste ešte neboli na heľpe ...tam sa vraví že je koniec sveta a kto tam príde tak sa už nevráti..čiže veriť tím somarinám v obilí no neviem..podľa mňa sa tam v noci váľali ožratí heľpania