UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

zelovoc napísal:a co sa mali vyjadrit k nejakemu dementnemu videu ktore ukazuje akoze mesta na mesiaci?! fuck! ved to bolo zjavne ze je to oje*, nechapem ako sa z toho mohlo spravit take halo. akoze mam rad rozne srandicky okolo utajenych veci, ale ked som videl toto, tak mi bolo jasne ze toto je z tych lacnejsich. skor uverim ze ufo riadia 95 rocny piloti luftwaffe z antarktidy nez tomuto tu.
mne je velky hmm po tom meste :D tomu neverim... mna zaujala ta giganticka vec, čo vyzerala ako nejake havarovane plavidlo :wink:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

som bol so znamymi na dovolenke a jedna teta co bola s nami tak pozerala daky dokumentarny serial o tychto srandach(podotykam ze nato moc neverim ze to existuje, ale serial je pravda) a dali von po 20-25 riokoch utajovania teraz niekedy ze existuje UFO a maju 4 ufakov zakonzervovanych nekde v prdeli a nejaky chlapec vedec ich skumal - preto to bolo tak dlho utajovane, lebo nato mali zakon...+ ufo su strasne inteligentny a vyvinuty zevraj nemusia jest a vravia o nas ze sme ako keby negramotny :D podla toho serialu co tam bolo v nom...mno pokial by som to nevydel naozaj tak neviem neviem...jedine zive...a zevraj ich tam aj ukazovali vsetkych 4roch a boli kompletne rovnaky tak ako vidite vo filmoch tie kxichty male a velke oci...
potom aj mamka uz davnejsie vydela daky serial o chlapovi ktoreho uniesli ty Ufaci a skumali ho...teda za ziva donho rezali a on krical a oni nic nato, bo zevraj nemaju city a aj ho zakonzervovali teda dali ho do obalu takeho ako pavucina a dalej nefim co...a nakonec ho vratili na zem ze len sa objavil na tu na zemi....aj ja som vydel par takych hovadin mno neverim moc nato...
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

viem ze som si tu to vsetkeho robil srandu ale teraz som si spomenul ze sum na oblohe videl taku velku jasne cervenu gulu a pomalicky klesala...proste ze to tak svietilo ze sa na to ani pozerat nedalo...a len tak z cista jasna sa tam obajvila...a aj kamarat to videl nielen ja/nastastie...by mi nikto neveril aj ked ani teraz nie.../a vrtulnik to nebol-prilis velke a silne svetlo na vrtulnik...svetlica nevyleti tak vysoko nepada tak pomali a nesvieti tak silno...a nvm co to bolo...bolo to minule leto...a bol to zazitok na cely zivot...vetsina mi nevery ale neklamem :!: :!: :!:
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Neda mi napisat par postrehov co som si vsimol:
1.Vacsina akoze "dôkazov" o exsistencii UFO pochadza z USA?! Nie je to torchu zaujimave? Nikde inde na svete akoze "nespadlo" UFO ale v USA samozrejme ano :lol:
2.Vacsina ludi ktora akoze "videla" UFO su z USA?!! Ani toto sa vam nezda ani trochu cudne?? Vacsina ludi ktora akoze "odfotila" UFO bola z USA...
3.Vacsina fotografii ktore boli zhotovene su "ohromnej" kvality pri ktorej mate problem rozoznat co je co...A kedze vacsina "dôkazov" su iba fotky tejto "kvality",ako mozme tvrdit ze ten alebo henten objekt je UFO??? NIJAKO!! Je milion vecí o ktorych by sme mali najprv uvazovat a az potom hovorit o nejakom UFE :?

Iba tolko....
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Je tazko dokazatelne ze tu na Zemi nieco bolo resp nieco padlo. Ale verim tomu ze tu nieco bolo. Ofc verim mozno 15tine tych ukazov okolo ktorych sa robi velke halo ze aha martania. Verim v zivot inde ako tu, ale uz vobec sa mi nechce verit na unosy mimozemstanmi. Jednoducho povedane, Zivot vonku je, ale je velmi malo pravdepodobne ze nas navstivili.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jukaza napísal:Neda mi napisat par postrehov co som si vsimol:
1.Vacsina akoze "dôkazov" o exsistencii UFO pochadza z USA?! Nie je to torchu zaujimave? Nikde inde na svete akoze "nespadlo" UFO ale v USA samozrejme ano :lol:
2.Vacsina ludi ktora akoze "videla" UFO su z USA?!! Ani toto sa vam nezda ani trochu cudne?? Vacsina ludi ktora akoze "odfotila" UFO bola z USA...
3.Vacsina fotografii ktore boli zhotovene su "ohromnej" kvality pri ktorej mate problem rozoznat co je co...A kedze vacsina "dôkazov" su iba fotky tejto "kvality",ako mozme tvrdit ze ten alebo henten objekt je UFO??? NIJAKO!! Je milion vecí o ktorych by sme mali najprv uvazovat a az potom hovorit o nejakom UFE :?

Iba tolko....
je iba jedine vysvetlenie ktore napadlo kazdeho:ufonci maju radi USA :D :D :D...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jukaza: si neinformovany
Pozorovani ufo je po celom svete dost vela, ale najviac medializovane su pripady z USA, pretoze tam sa ich objasnovaniu venuje najviac ludi. Nic viac, nic menej. Aj v archivoch KGB je udajne dost vela fotografii, lenze Rusi taketo veci vzdy zatajovali a nenaslo sa tam dost ludi na to, aby zacali patrat po pozorovaniach na ruskom uzemi.
boborko: nespamuj uz prosim
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

takze k tym fotkam..Chcel by som vidiet ako by si odfotil fotku ktora by bola super kvality keby si zbadal nieco necakane na oblohe samozrejme co sa hybe..Uz len ta vzdialenost by robila svoje v kvalite a nie to este hybajuci sa objekt..Takze sa necuduj ze vsetky fotky su potom take..
Vsak len na takom hokeji ked fotis nejakeho hraca tak je rozmazany a to je maximalne 200m od teba a nie to daky kilometer :?
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

neviete daku stranku v slovencite alebo v cestine venovanu ufovy?aj fotky ale hlavne vela vela textu...viem ze som si mohol kludne googlovat ale cem daku dobru stranku bo som na same sracky narazil...a ete...dnesne programi vedia vselico teda podla mna je polka fotiek zfalsovanych...ale kedze iba polka tak zvisom je podla mna normalny

THX za k- ku ktorej bolo napisane:venovanu ufovy?:D:D:D:D:D:D -nechapem... :?:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

boborko Toto je kvalita venovana vselicomu aj UFO

vlavo mas menu tem:

http://www.matrix-2001.cz/v2/
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

kto pozeral dnes televízne o 19:30 na JOJ? Bolo tam niečo ako UFO. Veľmi zaujímavé. Pozrite si to.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Hmm, vcelku to vyzerá vierohodne :) ( reportáž začína o 9min:30s )
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

mozte mi niekto hodit link ? mam tu wifinu a nechce sa mi hladat bo ide pomaly...dikes :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

uz aj na slovensku mame ufo :lol:
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

http://www.mysteria.sk/news.php?readmore=63
tento clanok je podla mna velmi zaujimavy, co si o nom myslite vy ?
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

heLLhole napísal:http://www.mysteria.sk/news.php?readmore=63
tento clanok je podla mna velmi zaujimavy, co si o nom myslite vy ?
jednoznacne je viac ako zaujimavy ked je to rpavda...cital som aj ine clanky z mysterie a musim povedat ze stoji za to si ich precitat
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

haluz clano mohly bby podla toho natocit film :) podla mna je to maximalna blbost urcite na svete neisme sami ale toto je blbost ze mimozenstania chodiavaju na pivo s vladou lol :lol:
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Mathews napísal:haluz clano mohly bby podla toho natocit film :) podla mna je to maximalna blbost urcite na svete neisme sami ale toto je blbost ze mimozenstania chodiavaju na pivo s vladou lol :lol:
tak isto je to blbst ako ze americka vlada si sama zhodila dvojicky pricom je to dnes uz skoro iste
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomasito13 napísal:tak isto je to blbst ako ze americka vlada si sama zhodila dvojicky pricom je to dnes uz skoro iste
preco ked je to skoro iste sa natocil o tom jeden dokument a nehovori sa o tom ? ked tento teapek opisoval ze sa vlada dohodla s mimozenstanmi je pre mna maximalne komicke :lol:
Napísať odpoveď