a ja by som potrebaval pomocou scriptu do toho suboru uložiť premennu $meno='Peter';$text='ahoj'; $vek='25'; ,aby ked tan subor premenne.php otvorite tak už bude vyzerat
chrono napísal:Ak vieš ukladať akýkoľvek text do súboru, tak nie je problém uložiť tam aj text, ktorý bude vyzerať ako php kód.
jj to viem ale neviem napriklad ked niekedy zmenim na stranke premennu vek ako ju tam znova uložim ,updatujem
či tak isto ako som to prvý krat vytvoril len stým že tam už bude premenna updatnutá ? ..lebo tento postup sa mi zda moc zdlhavý, neexistuje ešte nejaký iný postup ako nato? prosim poradte
TGiJack napísal:jj to viem ale neviem napriklad ked niekedy zmenim na stranke premennu vek ako ju tam znova uložim ,updatujem
či tak isto ako som to prvý krat vytvoril len stým že tam už bude premenna updatnutá ? ..lebo tento postup sa mi zda moc zdlhavý, neexistuje ešte nejaký iný postup ako nato? prosim poradte
A co tak, znova otvorit cely subor pre write a prepisat ho?
T.z. nezamerat sa len na zmenu tej jednej premennej ale znova ulozit obsah vsetkych... ?
To naj-easy riesenie ake ma teraz napadlo.
Pokial nemas subor s premennymi dlhy niekolko kilometrov, tak sa o ziadne spomalenie bat nemusis.