Ultimate Survival

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Ja len pre info , on nenosi zapalovac ale kresadlo
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

draco napísal:ja som pochopil ale ty si napisal daco co s mojim prispevkom nejako velmi nesuvisi, rozpravame o dvoch rozdielnych veciach (jedlach), on predsa nemal nikdy so sebou jedlo od zaciatku ale si ho nasiel, ulovil a z toho vychadzam aj ja, trosku si sa zaplietol do myslienok, precitaj si este raz tie prispevky a pochopis, Vlado6230 pochopil hned takze som to napisal evidentne zrozumitelne :)
Ano mas pravdu zle som precital ten tvoj prispevok :oops:
keby v realnom zivote clovek musi takto bojovat o zivot ta si zoberie takeho jedla co najviac, predsa nebude hladovat potom, radsej neskor ked najdem daco ine vyhodim dva orechy ako nejest pol dna
Reagoval som na to ze zoberie si so sebou, lebo logicky mi je jasne ze ked sa jedna o realciu o preziti tak si to brat nebude aby mohol zrat aj nieco ine a nie furt to iste co ma v zasobe :D
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Videl som niekoľko časti a najviac sa mi zatiaľ pačila na savane
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Podla mňa je to super dokument, ktorý nám má ukázať ako fungovať v extrémných podmienkách. A rozčuluje ma ako to tu niektorý ohovárate a hladáte v tom len chyby :x Keď sa vám to nelúbí, tak to proste nepozerajte a nekazte to aj ostatným!!!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neviem co sa tu hadate o tom ze ked nieco najde ma si toho so sebou vziat co najviac to je co za ch*j*vinu?

On snad toci dokument preto aby nas naucil prezit keby sme sa do podobnej situacie dostali, co znamena ze ked nieco najde tak si toho nenabali tony a nebude z toho zit dva dni, lebo my by sme take stastie mat nemuseli. Lebo keby si ty nenasiel kokosove orechy tak by si co robil? No hovno, len by si mohol nadavat ze "ved on tam nasiel palmu a ja nic". Chapes? On musi ukazat x sposobov ako si zabezpecit potravu pretoze ty mozes narazit len na jediny z nich. Keby nasiel zradlo a dal si fajront tak by to nemalo skoro ziadnu hodnotu.

Nerozumiem ako si to predstavujes, ma prist na ostrov, najst palmu, zhodit 20 kokosov nazrat sa do prasknutia, pospat si a zaplavat si domov?
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Gangy napísal:Neviem co sa tu hadate o tom ze ked nieco najde ma si toho so sebou vziat co najviac to je co za ch*j*vinu?

On snad toci dokument preto aby nas naucil prezit keby sme sa do podobnej situacie dostali, co znamena ze ked nieco najde tak si toho nenabali tony a nebude z toho zit dva dni, lebo my by sme take stastie mat nemuseli. Lebo keby si ty nenasiel kokosove orechy tak by si co robil? No hovno, len by si mohol nadavat ze "ved on tam nasiel palmu a ja nic". Chapes? On musi ukazat x sposobov ako si zabezpecit potravu pretoze ty mozes narazit len na jediny z nich. Keby nasiel zradlo a dal si fajront tak by to nemalo skoro ziadnu hodnotu.

Nerozumiem ako si to predstavujes, ma prist na ostrov, najst palmu, zhodit 20 kokosov nazrat sa do prasknutia, pospat si a zaplavat si domov?
Heeeeh, presne tak :D Ale očividne niektorý si to tu tak predstavujú a viac by sa im to lúbilo, keby Bear 45 minut ukazoval ako lehnit v chládku a žrať kokosy, alebo plný vak húseniek? :D
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Gangy napísal:....Neviem co sa tu hadate o tom ze ked nieco najde ma si toho so sebou vziat co najviac to je co za ch*j*vinu?....
draco napísal:netreba zabudat ze je to serial a nie nazaj...
Gangy staci keby si si precital vsetky tie prispevky od zaciatko co sme tu debatovali o tom, mimochodom sme sa vobec nehadali, lebo hned v prvom prispevku som napisal to na co sa tu vytazne odvolavas a tu tvoju absurdnu myslienku o napchavani sa 20 kokosakmi pod palmou ani nebudem rozoberat :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mozno ked sa naucis formulovat vety ako clovek budu im ludia rozumiet tak ako si ich ty myslel.

Nech citam ako chcem, vidim len ako sa stazujes ze si toho nezobral viac lebo keby fakt bojoval o zivot tak by vyuzil kazdu sancu. A nakoniec napises ze nevadi ved je to serial. Takze naozaj neviem o co ti teraz ide.
draco
Light Star
Light Star

vidim ze si jeden s tych co hned chytia za jedno slovo uprostred myslienok, ale nechajme to uz tak bo nema zmysel to dalej rozoberat ...

aj tak je jasne kazdemu ze je to len serial resp. dokument a ze chalan demonstruje ako prezit v prirode, a keby naozaj musel takto v prirode stravit par dni vyzeralo by to trochu inak, o tom je to cele
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

môžete sem napísať kedy to visiela discovery channel? ďakujem
draco
Light Star
Light Star

na discovery to ide vzdy v pondelok o 22:00 ale asi nie kazdy
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Dávajú aj reprízi o 11.00 ( čo viem tak včera aj dnes tak bolo)
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Mam vsetkych pat serii ale zhanam DVD obaly. Nemate niekto?
draco
Light Star
Light Star

2neo napísal:Mam vsetkych pat serii ale zhanam DVD obaly. Nemate niekto?
ja som uz tiez hladal ale vzdal som to... ani stopy po nich, asi si spravim nejake vlastne
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

neviete pouzit google? tu
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

PAuLi3 napísal:neviete pouzit google? tu
vieš... oni to asi chceli hlavne v dobrom rozlišeni, aby si to mohli vytlačiť :) a nie tych par crappy rozlišeni, čo tam vyhladal google (a na velkych obrazkoch 0 bodov)
lol000
Novice
Novice

Re: Ultimate Survival

Príspevok od používateľa lol000 »

neviem preco sa hrate na mudrych a kritizujete ho... aj keby sa bearovi neco stalo tak stab zo sebou vybavenie a jedlo s vodou a ked sa vam to nepaci tak to nepozerajte lebo je to "fake"

pre mna je to pan lebo kto by z vas jedol surove hady a cervy???
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

šak ok... len je to sranda celkom, ked po lese beha sliepka, on vezme haluz a zachvílku večeria :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

len pre upresnenie - Bear to robí ako show, treba to brať ako show a nie návod ako prežiť v divočine! V tých videách sa dá nájsť množstvo užitočných rád, ktoré môžu pomôcť v krízových situáciách, no netreba brať to, čo tam predvádza ako príručku. V tomto ohľade skôr odporúčam chlapíka Ray Mears.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som skoro odpadol ked vybral zo stromu tu larvu alebo co to bolo a zacal ju papat :-D tu je aj video :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=IFJxabPfKqY
Napísať odpoveď