UPC internet , chybne zariadenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

UPC internet , chybne zariadenie

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Nazdar , mam taky mensi problem ... nevedel kde som to mal zaradit tak som to fukol sem ... u priatelky davam dokopy internet. konkretnejsie internet je v pohode len by to chcelo moznost pripojit este jeden pocitac k netu. Maju to pripojene cez okruhly kabel ktory je asi klasicky pre pripojenie od UPC ale ja som sa s tym nestretol. Mam k dispozicii Asus RX4031 mal by to byt switch a router v jednom ... ked napojim ale kabel sietovy z toho zariadenia kde prichadza po tom okruhlom kabli to routra/switcha tak sa mi na nom rozblika konrolka - pripajam to do WAN ... potom napojim kabel do hociktoreho zo 4 portov a do PC .... v PC mi ukazuje ze siet je aktivna ale net nejde ... data idu iba jednym smerom ... a teraz neviem kde by mohla byt chyba a ako to mam riesit ... podla informacii ziskanych od UPC tak ten net nieje nejako viazany len na jeden pocitac ale to mi len bolo povedane takze sa s toho velmi neviem vysomarit .... za kazdu radu vopred dakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

aku mas pridelenu IP ? stacia bud dve prve cisla, alebo tri prve cisla
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Mam tiez UPC a presne taky isty problem, skusal som podla navodu vsetko no neslo mi ale skus pre istotu aj ty. Najprv vsetko poodpajaj a vypni pc. Teraz zapoj UPC modem nechaj ho v klude asi 1-2 minuty, potom nan pripoj wifi router (resp. router) a opat cakaj 1-2 minuty. A nasledne pripoj pc a zapni. Pockaj chvilku a pozri si ci ti naslo siet. Zistis ze ti nejde net. Teraz by si mal ist na ich stranku registracnu (chello) a znovu zaregistrovat novu mac adresu ktoru ma tvoj router a malo by to ist. Lenze mne to nejde... :( , zajtra skusim este vymenit router za druhy (D-Link asi), teraz mam ASUS WL-530g-V2.

// edit 02.04.09
no skusil som dat druhy router a urobil som to podla tohoto navodu a ide to, cize z toho podla mna plynie, ze "nie vsetky zariadenia sa kamaratia s chellom" :D
Napísať odpoveď