UPC problem stabilita

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

UPC problem stabilita

Príspevok od používateľa ledenaster »

Dobry den,

Mam taky problem so stabilitou internetu, mam Router spolu s Meshom v izbe, rychlost super ale stabilita hrozna, hocikedy mi vypadava net.
Dokonca som skusal aby 2.4 a 5ghz pasmo nebezalo zaroven, ak by sa nahodou rusilo. Skusil som 2.4ghz samostatne, potom aj 5ghz no nic nepomohlo....takisto aj zmenu kanalov no ked som cez wifi analyzer skontroval kanal tak po nejakom case bolo zas vytazene :/
Automaticky router dava stale tie iste kanaly a takto manualne kazdu hodinu to menit je sialene.

Vdaka
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: UPC problem stabilita

Príspevok od používateľa aacid »

otazka znie ci ci vypadava wifi alebo internet.

ja som mal dlhodobo problemy s UPC ze mi vypadaval internet. raz za cas vypadol na 2-3 minuty a potom to zase islo. lenze niekedy to bol aj 20x za den. volal som, riesil som, chodili ku mne technici. nikdy nic nevyriesili, menili modemy. vsetci technici co boli u mna hovorili ze tie modemy nie su dobre. jeden ma presviedcal ze novsie su este horsie. potom mi ale raz vymenili modem za novy, taky kvader na vysku biely a odvtedy vypadky nie su.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

u mna to tiez zvykne sem tam vypadavat ale je zvlastne ze vzdy len na desktope ale na ntb skoro nikdy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som mal problemy s modemom (teda to ich zariadenie co je aj modem aj router zaroven), vtedy nefungoval internet na kazdom zariadeni rovnako.
Napísať odpoveď