Update IPHONE 2.2
Update IPHONE 2.2
poradite
vždy ked si updatetnem iphone tak sa mi zmažú čísla fotky aplikácie
neviete v čom je problém?
kde si to mám zálohovat?
zmaže sa mi to aj ked updatujem s 2.1 na 2.2?
dik za radu
vždy ked si updatetnem iphone tak sa mi zmažú čísla fotky aplikácie
neviete v čom je problém?
kde si to mám zálohovat?
zmaže sa mi to aj ked updatujem s 2.1 na 2.2?
dik za radu
ked si synchronizujes telefon tak si musis zaskrtnut aby ti to ulozilo kontakty do windows addres book(myslim ze tak sa to vola), lebo defaultne to nie je zaskrtnute, fotky sa spravuju rovnako ako mp3 len na inej karte
potom ked das novy FW tak sa ta to v itunes spyta ci obnovit zalohu, das yes a voila, po necelej minute mas v telefone vsetky kontakty/obrazky
rovnako aj pri aplikaciach, ale na cydiu to neplati, tam treba vsetko rucne instalovat
ak si vsak toto urobil a aj tak nemas kontakty/obrazky/atd tak bude niekde chyba
a ja som toto robil s jailbreakom vcera takze nejailbreaknuty telefon by nemal mat vobec problem
potom ked das novy FW tak sa ta to v itunes spyta ci obnovit zalohu, das yes a voila, po necelej minute mas v telefone vsetky kontakty/obrazky
rovnako aj pri aplikaciach, ale na cydiu to neplati, tam treba vsetko rucne instalovat
ak si vsak toto urobil a aj tak nemas kontakty/obrazky/atd tak bude niekde chyba
a ja som toto robil s jailbreakom vcera takze nejailbreaknuty telefon by nemal mat vobec problem
nastav si vsetko na manualnu synchronizaciu.
ako tvrdi apple, itunes je velmi dobry program ktory vsetko a jednoducho spravi za teba, ale podla mna sa serie az moc do vsetkeho.
sam som mal dakedy problem ze som neviem ako neviem aku synchron. odklikol a vzdy mi to vsetko zmazalo.
teraz ked to mam manualne nastavene, viem presne kedy a co chcem sync.
neviem ci ti to vobec pomoze
ale to co radi stopa z kontaktamy je tak, tak si to cekni
ako tvrdi apple, itunes je velmi dobry program ktory vsetko a jednoducho spravi za teba, ale podla mna sa serie az moc do vsetkeho.
sam som mal dakedy problem ze som neviem ako neviem aku synchron. odklikol a vzdy mi to vsetko zmazalo.
teraz ked to mam manualne nastavene, viem presne kedy a co chcem sync.
neviem ci ti to vobec pomoze
ale to co radi stopa z kontaktamy je tak, tak si to cekni