Upgrade na LGA2011
-
xH4wK
Re: Upgrade na LGA2011
Kingston -> čtení až 555MB/s, zápis až 510MB/s
Corsair -> čtení až 550MB/s, zápis až 515MB/s
Corsair -> čtení až 550MB/s, zápis až 515MB/s
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nejde len o údaje na alze.
-
xH4wK
No neviem jak pozeram po nete tak nikde nevidim aby bol kingston o tolko rychlejsi aby mi stal za vyssiu cenu... 
Aj tak, teraz mam dosku len so SATA II takze skor som disk kupoval uz dopredu ked prejdem na LGA2011
+ s corsair znackou mam dobre skusenosti, preto som hladal ako prvy corsair
Aj tak, teraz mam dosku len so SATA II takze skor som disk kupoval uz dopredu ked prejdem na LGA2011
+ s corsair znackou mam dobre skusenosti, preto som hladal ako prvy corsair
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ono to je viac menej jedno, kingston je rýchlejší ale keď nemáš sata 3 tak asi to bude narovnako.
Rozdiel nie je taky velky takze nespravil si zlu volbu. Ked mas teraz sataII tak veru rozdiel nepostrehnes. Inak ja by som si ssd nekupil, ked si na nete pozries kolko staznostia problemov s nimi, padanie, nekompatibilita, mrznutie, skratka je to loteria a ziadna slava. A za tu cenu urcite nie, mi to za to nestoji. Stary dobry platnovy hdd.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to na tebe. Mne by sa tiež hodil lebo je vyrábaný špeciálne do mojej skrinky ale to si radšej poskladám vodníka za 300€ a chladí mi komplet celý PC. A mal by aj lepšie výsledky ako toto za 100€ len čisto na CPU. Je to ale na tebe 
-
xH4wK
Ved SSD uz mam cez 2 roky ako systemovy disk, Corsair ES 32GB a ziadny problem za cely cas..harlik napísal:Rozdiel nie je taky velky takze nespravil si zlu volbu. Ked mas teraz sataII tak veru rozdiel nepostrehnes. Inak ja by som si ssd nekupil, ked si na nete pozries kolko staznostia problemov s nimi, padanie, nekompatibilita, mrznutie, skratka je to loteria a ziadna slava. A za tu cenu urcite nie, mi to za to nestoji. Stary dobry platnovy hdd.
Asi zalezi ci kupujes kvalitne SSD
Nekvalitne? Kingston HyperX a aj Corsair
Som prekvapeny, ze kupujes a nevies o tom nic. Tam je problem s tym sandforce a stale sa musia vydavat nove opravy a vzdy to dopadne rovnako. Problemy su prave na intel platformach, amd je v pohode. Bud rad, ze ti to ide vsetko ako ma, lebo ssd je jedna paradna vec samozrejme, rychle jak svina, ale ma svoje muchy este a preto som opatrny v tomto, ak tak jedine Curcial by som mozno zobral. Prave tie najrychlejsie mavaju problem. Tvojho stareho sa to samozrejme netyka, takze preto nemas problem. Preluskaj si dalsie fora a docitas sa viac, ja sa o ssd preto zatial nezaujimam. Kamos si ide vytrhat vlasy a to uz ma piaty za sebou na stole a inej znacky zakazdym a to iste. Znie to neuveritelne ale ten horor je pravda. Priprav sa na problem. Na moju robotu perfektne stacia normalne kvalitne a rychle platnove hdd. Nestazujem sa. Pa info o tych ssd http://extrahardware.cnews.cz/sandforce ... ssd-radice
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=260
http://www.ddworld.cz/aktuality/ukladan ... mware.html
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=260
http://www.ddworld.cz/aktuality/ukladan ... mware.html
-
xH4wK
Nuz, kedze system ssd mam stabilne, tak ma to netrapi, tu 180tku beriem na hry, ak sa nieco dodrbe mam vsetky aj tak zalohovane na externom a v najhorsom proste reklamacka 
-
Michaelo
Hardcore addict
Zober si disk od intelu a mas pokoj 
-
Maxpayne
Light Professional
harlik tie problemy ssd co mal sandforce su uz davno vyriesene a nehadaj sa
ja Vam poviem len tolko,kto raz skusi ssd ,nebude chciet uz viac klasicky hdd ako systemovy disk.
Ta rychlost je excelentna, je to hardware,kde sa oplati investovat a pocitis skutocny rozdiel vo vykone.
Ta rychlost je excelentna, je to hardware,kde sa oplati investovat a pocitis skutocny rozdiel vo vykone.
Maxpayne kto sa hada? Vsak ja nepopieram to co pises, ze ssd su velmi rychle a super vec. Citaj lepsie co som napisal, to iste ako ty, len som spominal problemy ktore SU a nie len boli. Sam som mal ssd pozicany mesiac, tak velmi dobre som si to odskusal a otestoval. Oni vobec nie su vyriesene a uz vobec nie davno ako pises a z toho dovodu som povedal, ze si este pockam. Nic viac nic menej. Dal som ti linky, ktore nie su tak stare, kde sa o tom pise a ja citam dnesne fora, kde to cele este je aktualne pri novych ssd a skratka vyriesene to nie je. Upozornil som na problem a zariad sa ako chces. Fungujem aj na inych forach a tam keby som spomenul ssd, ktory ty kupujes alebo sa tu o nich pisalo tak by teba a mna zakamenovali. Rozhodne teda nepopieram ich vyhody, ale ja to nepotrebujem, hraci to taktiez nepotrebuju, hra ktora nabehne o par sekund skorej mi je vies na dve veci a za tu cenu na to serem, ked to ma este problemy. I ked dnesne ceny platnovych hdd priamo vybijaju ku kupe uz rovno ssdcka to ti dam za pravdu a je to rozumne riesenie.
-
Michaelo
Hardcore addict
SSD je dobra vec a na niektorych tie problemy vyriesili (nie vsetky ale vacsinu). No nie na vsetkych SSDckach.
+ sa moze stat ze si kupis "novy" ssd a pride ti kus co bol vyrobeny pred vyse rokom ktory chyby opravene nema.
+ sa moze stat ze si kupis "novy" ssd a pride ti kus co bol vyrobeny pred vyse rokom ktory chyby opravene nema.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hyperX je pomerne nový a je na ňom použitý nový sandforce.
H@wk napísal:lol, no comment
demencia ludí čo závidia
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2011, 15:21)
Vaša karma bola znížená.
Niekto Vám zanechal komentár:
Radsej budem závidieť ako pchať sa niekomu do zadku (:
Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: viewtopic.php?f=58&t=165232&p=1754422#p1754422
-
xH4wK
Taaakze, konecne installed a spokojny uplne
az na to ze ramky nechcu ist na XMP ale predpokladam ze po update biosu ked vyjde novy to pojde v pohode...
Foto
Foto
keby poviem ze ani kus nezavidim ta by som klamal sam seba .D
-
xH4wK
No nakoniec som musel objednat ine ramky a tieto idem vratit ... lebo tieto nie su approved pre dosku...
Takze nove budu http://www.alza.sk/corsair-16gb-kit-ddr ... 278066.htm
Som vzal posledny kus uz su vypredane
Takze nove budu http://www.alza.sk/corsair-16gb-kit-ddr ... 278066.htm
Som vzal posledny kus uz su vypredane