Uplny zaciatocnik v Pythone 3

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Luwary
Novice
Novice

Uplny zaciatocnik v Pythone 3

Príspevok od používateľa Luwary »

Dobrý deň. Som uplny zaciatocnik v programovani. Zvoli som si python na zaciatok lebo som pocul ze to je najlepsie na zaciatok. Vobec neviem kde mam zacat, isiel som tutoriali na internete a pomocou nich robil to co oni tam. Ale ked som si cital nejaku knizku pre zaciatocnikov tak to tam je uplne zlozito a komplikovano spravene. Nepoznate niekto nejaku knihu s ktorou by som mohol zacat programovat v pythone 3 ? Lebo dost knih mi pripada (aj ked tam je napisane ze pre zaciatocnikov) ako pre ludi ktory uz programovali. Nejake uzitocne rady.

Ďakujem
xadman
Medium Star
Medium Star

Re: Uplny zaciatocnik v Pythone 3

Príspevok od používateľa xadman »

Odporúčam toto http://learnpython.org/
Na konci každej lekcie máš úlohu, ktorú naprogramuješ do toho okienka a spustíš.
Luwary
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Luwary »

Ale to je pre python 2 a ja chcem sa ucit 3 a už som v ňom niečo začal a do budúcna ho využijem viac a podla mňa aj celkovo ludia prejdú na P3,. Potreboval by som od niekoho skuseneho poradit v com zacat. Cital som ze Python je najlepsi a ze sneho potom prejst na C++ a niekde som cital ze rovno na C++ tak vobec neviem co a ako. Na rok budem druhák na strednej a ako prvák som prebral Pascal v Delphi, moc sa mi to nedarilo ale bavilo ma to aj napriek tomu ale chcem skusit nieco co vyuzijem viac...a preto vobec neviem aky krok mám spraviť.
sterver
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sterver »

Môžeš skúsiť nejaké Free Online kurzy na napríklad Udemy: https://www.udemy.com/courses/search/?ref=home&q=python
Napísať odpoveď