zdravim, chcel by som poprosit o upravu 2 obrazkov
na tych dvoch hornych fotkach by som potreboval vymenit digestor za nejaky starsi, napr. taky ako je na 3 fotke + trochu stmavit kachlicky
dik
Uprava obrazkov
Re: Uprava obrazkov
A prvej fotke by to slo, na druhej uz horsie, kedze je to z ineho pohladu a ty si sem dal len jednu fotku digestoru. Okrem lepsich foto digestoru by to chcelo aj lepsie foto tej linky s digestorom, hlavne lepsia kvalita a vyssie rozlisenie, aby sa s tym dalo pracovat.
povedal by som, ze fotky su uplne uplne cele zle. tiene, vsetko, otras. Ak chces, ako to vyzeralo normalne, tak to chce lepsie fotky. Ak to chces len provizorne, tak to spravis s rovnakou kvalitou aj v skicari... bez lepsich fotiek to nema zmysel sa s tym hrat...
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ten digestor bol len priklad, moze byt hocijaky len nech je to z tych starsich typov
co sa tyka kvality fotiek lepsie nemam ani nemam moznost spravit
poziadal ma o to kamarat ci by som mu to nevedel spravit, kedze vo photoshop som nerobil 10-12 rokov tak som mu pisal ze to skusim hodit na nejake fora, pripadne sa popytat znamych... ja vlastne ani neviem naco to chce len mi pisal ze nemusi to byt profi praca, ale na druhu stranu aby tam ten digestor velmi nebil do oci ze je dorobeny
co sa tyka kvality fotiek lepsie nemam ani nemam moznost spravit
poziadal ma o to kamarat ci by som mu to nevedel spravit, kedze vo photoshop som nerobil 10-12 rokov tak som mu pisal ze to skusim hodit na nejake fora, pripadne sa popytat znamych... ja vlastne ani neviem naco to chce len mi pisal ze nemusi to byt profi praca, ale na druhu stranu aby tam ten digestor velmi nebil do oci ze je dorobeny
V tom pripade povedz kamaratovi, ze to spravit nevies.
-
Murder_Inc
Star
Čaute, nechcem zakladať zbytočne novú tému.
Nájde sa tu nejaký zručný maestro na Adobe Photoshop? Potreboval by som upraviť jednu fotku. Išlo by o cartoon efekt. Viem, že na nete je veľa online editorov, ale väčšina z nich je spoplatnená a ak aj nie, tak tie úpravy potom aj tak vyzerajú. Keďže nemám Photoshop a ani som v ňom nerobil, tak sa obraciam na vás. Fotku by som poslal na email, alebo nejaké úložisko, ak by sa niekto chytil. Určite K+ za úpravu by bolo
Nájde sa tu nejaký zručný maestro na Adobe Photoshop? Potreboval by som upraviť jednu fotku. Išlo by o cartoon efekt. Viem, že na nete je veľa online editorov, ale väčšina z nich je spoplatnená a ak aj nie, tak tie úpravy potom aj tak vyzerajú. Keďže nemám Photoshop a ani som v ňom nerobil, tak sa obraciam na vás. Fotku by som poslal na email, alebo nejaké úložisko, ak by sa niekto chytil. Určite K+ za úpravu by bolo
Vsak sem daj foto alebo posli do SS aj s tym co presne treba.