Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Iste vsetci poznate situaciu ked sa na vas zena urazi. Ci je to v situaciu ked poviete hlupo poznamku, doberate si ju alebo len tak.

Aby som netaral do vetra, tak uvediem situaciu, ktora sa mi stala nedavno: Isli sme spolu autom, ona soferovala, ja som sedel vedla. Nieco jej padlo (mobil - nepamatam si presne) a ako sa tak natiahla pren, tak ja som zo srandy povedal, ze co jej to trcia za sunky okolo pasu? Na to mi povedala, ze naspat idem autobusom a ze som ju nasral. Ked som sa jej nieco pytal, tak neodpovedala, hrala sa na urazenu. Povedal som, ze to bola nevhodna poznamka a myslel som to zo srandy, ale ani na to nereagovala. Tak som sa asi 10x po sebe spytal, ci sa este hneva a na to sa rozosmiala a povedala, ze ano. A potom zase nic, urazena a urazena. Neskor sme sa normalne rozpravali aj bavili, mna vsak mrzelo co som povedal a tak ked ma odviezla domov, tak som jej napisal spravu, ze ma to mrzi a ze to nebolo vhodne odo mna atd..., tato sprava vsak ostala bez odozvy. Aj cestou domov v aute to vyzeralo ako v tichej domacnosti, prehodili sme spolu mozno tri vety, pri vystupovani sme sa pozdravili a to bolo tak vsetko. Ked som jej pisal na ICQ dnes vecer, tak to bolo cele divne, davala len strucne odpovede a tak som viacej nepisal, odisla potom bez rozlucenia (co sa nestalo uz dobre dlho).

Mam taky pocit, ze sa to bude asi tazko zehlit, aj ked neslo o nic vazne. Z mojej strany to bola zbytocna poznamka, ktora navyse pri jej postave nie je ani pravdiva, ale viete ako je to so zenami - vzdy sa citia tucne a chcu nieco na sebe zmenit.

Stalo sa vam nieco podobne? Ako dlho to trvalo kym ste to vyzehlili?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Chces to vyzehlit rychlo? Posli ju do pi*i a mas pokoj.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sproste poznamky na vyzor alebo vahu su rychla smrt.
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Ano Gangy, to viem. Kazdu zenu urazis asi tym, ze jej povies nieco na jej postavu, vzhlad alebo nieco podobne. Ani neviem preco to zo mna vybehlo a povedal som co som povedal, teraz toho lutujem, ale uz to nezmenim.

Dakujem ti sheep za skvelu radu, ale taketo debilne prispevky do tejto temy prosim ta nepis. Pis ich do inych tem, ale nie do tejto, ja tu potrebujem ludi, ktori mozu diskutovat a maju s tym prax. Dakujem za pochopenie.
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

No nehnevaj sa ale to ze babe trci sadlo to by som jej nepovedal ani z najvecsiej srandy, fakt zeni si velmi potrrpia ake su chude/tlste takze to dokaze zenu fakt nasrat :?

No.. Kup jej niaku somarinu, pozvi ju do restauracie a to vyzehlis ;)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

haha, keď som toto povedal bývalej keď sa prehla tak vybuchla, ale po chvíli uznala, že som úprimný a z časti mám pravu :-)...ovšem u všetkých ostatných som bol potom považovaný za úplného debila...takže radšej držat hubu...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Teraz je tazko povedat ze ako dlho to bude trvat. Vies kazda baba je ina. Musis poznat ake veci ma rada, co ju potesi, rozveseli. A ked ti na nej zalezi tak ju skus co najviac obklopit tymito vecami. mozno ti uz aj odpustila a vobec sa nehneva, a celu tu situaciu len hra, aby si si to zapamatal a nikdy viac nespravil.
drzim palce nech sa podari udobrenie
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niekedy stačí sa hneď ospravedlniť a potom to už zbytočne nerozpitvávať, rýchlo obrátiť tému na niečo iné a zahovoriť to. Prípadne ju niečim prekvapiť, zvýšiť voči nej pozornosť, niečo jej splniť, z čoho by mala radosť.. atď.. konkrétna vec samozrejme závisí od vzťahu, ktorý medzi sebou máte. Pokiaľ ste len dobrý kamaráti, tak jej asi nekúpiš obrovskú kyticu ruží, čo v prípade vážneho vzťahu by nemal byť problém. Samozrejme by som jej netvrdil, že tá kytica je ako ospravedlnenie za moju poznámku, ale by som si vymyslel iný dôvod.

Tak by som to riešil ja.. ale v podstate blbým poznámkam na ich postavy by som sa vyhýbal už hneď v počiatku.. ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak takto dobre som sa davno nepobavil :D
Ale je fakt, ze zeny sa urazaju za mensie veci ako su narazky na postavu, to nesmies nikdy! :) Postavu mozes iba chvalit, a aj ked sa ta na svoju postavu opyta a budes mlcat alebo dlho rozmyslat, tak sa urazi. :)
PS: samozrejme, ze sa to stalo, ale bolo to len take 10 minutove urazenie, aby mala pocit, ze je o nu zaujem.
//RomanB: tak da druha veta je pekny dvojzmysel :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

hej hej srandy plny kyblik :) tak to to by mi asi nikdy nevyklzlo :)
No teraz chlape pokoru , na kolienka a vylizat co si si posral :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nevidim to ruzovo, tuto kolega predomonou ti celkom dobre naznacil :D ako sa s toho vylizat doslovne :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Vieš čo tým dosiahla?
dosiahla to že si ťa pekne položila ku nohám.. dobre vie čo robí .. presne túto vec som si uvedomil ked som sedel na pive s mojím bratom a bola tam aj jeho kočka (síce som bol dofajčený ale o to viac som to vnímal) ona bola zdurdená ja už neviem prečo a brat pri tom nieje nejaký tupec čo si musí za každú cenu udržať vzťah..ale ako som videl ako sa ponižoval kôli tomu aby sa ona odrazila bolo mi z toho zle.. úplne sa "plazil" po zemi pred nou.. a pri tom je oičividne jasné že sa ho drží ja kliešť a snaží sa si ho udržať asi potrebuje vedieť či ju stále chce a toto sú také ženské testy alebo čo že ako sa zachováme či sa budeme plaziť (chceme ich) alebo nám je to ukradnuté..
v tej chvíli som si poveal že ked bude ako chce zle ja sa ponižovať nebudme aj ked budem mať vo vnútri hlúpe výčitky.. ale za tých pár "pichov" mi to isto nestojí
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

no neviem ci roztiahne nohy ked je nasrata :lol:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

triple napísal:Vieš čo tým dosiahla?
dosiahla to že si ťa pekne položila ku nohám.. dobre vie čo robí .. presne túto vec som si uvedomil ked som sedel na pive s mojím bratom a bola tam aj jeho kočka (síce som bol dofajčený ale o to viac som to vnímal) ona bola zdurdená ja už neviem prečo a brat pri tom nieje nejaký tupec čo si musí za každú cenu udržať vzťah..ale ako som videl ako sa ponižoval kôli tomu aby sa ona odrazila bolo mi z toho zle.. úplne sa "plazil" po zemi pred nou.. a pri tom je oičividne jasné že sa ho drží ja kliešť a snaží sa si ho udržať asi potrebuje vedieť či ju stále chce a toto sú také ženské testy alebo čo že ako sa zachováme či sa budeme plaziť (chceme ich) alebo nám je to ukradnuté..
v tej chvíli som si poveal že ked bude ako chce zle ja sa ponižovať nebudme aj ked budem mať vo vnútri hlúpe výčitky.. ale za tých pár "pichov" mi to isto nestojí
Tak ono to v konecnom dosledku kvoli par pichom spravidla nie je :)
Teda ak hovorime o "vztahu" a nie o sexualnej symbioze
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Ako tak citam vase postrehy tak vacsina zien sa na negativne poznamky okolo vzhladu urazaju co sa mi zda dobre hlupe. Ked by mne niekto povedal daco podobne tak sa nebudem urazat, samozrejme mi to pride luto a hned ako to bude mozne pojdem urobit prieskum pred zrkadlo v akom je to stave ale nebudem zo seba robit urazenu tavu. Asi by ste mali vy muzi castejsie davat terapie svojim polovickam ze sa nemaju urazat ale ked je to myslene ako sranda tak sa vediet natom aj zasmiat. Iny je pripad ked je to myslene naozaj, tam treba opatrne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ten "pich" bol myslený obrazne samozrejme som myslel vzťah ako taký
Sheep
Addict
Addict

cmuk55 napísal:Dakujem ti sheep za skvelu radu, ale taketo debilne prispevky do tejto temy prosim ta nepis. Pis ich do inych tem, ale nie do tejto, ja tu potrebujem ludi, ktori mozu diskutovat a maju s tym prax. Dakujem za pochopenie.
Lepsie riesenie neexistuje, sak si sa ospravedlnil...atd vsetko si spravil teda neviem aku este radu chces, bud preckaj kym ju to prejde alebo sprav to z predchadzajuceho prispevku a mozno sa uvedomi :D
Sheep
Addict
Addict

fizz napísal:Jasne Sheep, povedal prepac alebo poslat do pi*i...Zeny su ludia, nie procesor.
Vy ste asi zjavne nepochopili ze ona si ho chce teraz poddat aby sa opsravedlnoval atd za neviem aky "zlocin", sak nic nespravil, zato ze ona je blba tak co ine si zasluzi, podporovat to alebo zabranit tomu?

btw, to s tym dpc som nemyslel doslovne ale malo to znamenat nech jej proste daco povie do oci
Nadavat pocitac je celkom zbytocne kedze nic to nepomoze a je mu je jedno ci je tlusty alebo tenky alebo ci pekny alebo skaredy narozdiel od NIEKTORYCH ludi ktori maju komplexy zo vsetkeho.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

To uz vacsiu kktinu si tresnut nemohol :D co si cakal ze sa na tom bude brutalne smiat ? ako tu uz niekto povedat rychla smrt to isti
restika pokial pri pohlade na jedlo nepovie ze ho nezje lebo ma vela kalorii :D
kvety ... aleb nejaka malickost a ospravedlnenie osobne ...
ale to ospravedlnenie take musi byt ze proste ... tvoje najkrajsie ospravedlnenie :D

a nabuduce rozmyslaj kym nieco povies .... :roll:

Aj sheep ma z casti pravdu ... aj ona nech si uvedomi ze spravila hlupost
ako nic v zlom ale chcel by som ju poznat ked sa urazi koli takej blbosti na nevem kolko z toho nieco vypliva ze bud je to namyslena ... . alebo neviem , osobne sa mi to este nestalo ... a casto mam take narazky ... no ale na postavu nikdy !!! ani na vyzor !!! okrem oblecenia na tom si zgustnem :D
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

hmno, asi sa jej to velmi dotklo a dlho ju to trapilo-mozno nie je ani tak urazena ako smutna z toho, ze asi nema taku dobru postavu ako si myslela..
Napísať odpoveď