USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BzuCo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Amerika je podla mna liberalnejsia zem, kde maju ludia vyssie platy, a v porovnani s nasimi si za ne mozu aj viac kupit. Problem je vsak v politike, ktora pomaha nasilim proti nasiliu. Podme nasilim zvrhnut Saddama a nasilim v jeho krajine nastolit konecne mier!!! HURA!! HURA!! HURA!! - proste niekedy je to riadna blbost, co amici vymyslia.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

BzuCo napísal:Amerika je podla mna liberalnejsia zem, kde maju ludia vyssie platy, a v porovnani s nasimi si za ne mozu aj viac kupit. Problem je vsak v politike, ktora pomaha nasilim proti nasiliu. Podme nasilim zvrhnut Saddama a nasilim v jeho krajine nastolit konecne mier!!! HURA!! HURA!! HURA!! - proste niekedy je to riadna blbost, co amici vymyslia.
Ako inak zvrhnut nejakeho diktatora, ked nie nasilim? (zial). Ked mas nejaky lepsi napad, tak napis. Alebo hadam si nemyslis, ze vyjednavanim alebo nejakymi zmluvami. :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

DPC Les, netvar sa ako keby si necital tuto temu. Preco USA nezvrhli Sddama uz davno, najma ked na to mali vhodnu prilezitost (vid. Pustna burka)? Prave naopak, ten isty diktator bol v 80´s dokonca spojencom USA, ktore ho politicky a vojensky podporovali...

PS: Nezodpovedal si tu na desiatky otazok, odignoroval mnoztvo argumentov a teraz sa vratis, aby si ludom zase drbal mozgy svojou amerikafiliou :roll:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

USA (a nielen im - to aby som nekrivdil) nejde ani o mier, ani o zvrhavanie diktatorov...

CELY tento svet je len o peniazoch a moci

USA urobi hocico len aby udrzali treti svet tretim svetom a seba ako lidra zapadu a komercie

preco myslite ze tam maju taku lacnu ropu a auta co zeru 20-30l/km a my sa tu mozeme roztrhat pri vyrobe aut s co najmensou spotrebou, lebo benzin tu zacina byt luxus...

konzum proste nepozna hranice, a ti co maju vplyv radi riadia svet podla toho co potrebuje ich penazenka alebo ich partneri... Busha ako priklad snad ani spominat nemusim, staci si pozriet Fahrenheit 9/11.

Nemyslite si ze nenavidim ameriku... ja sam by som tam rad zil (a snad aj budem) ale smutne je to ze vsetci nadavaju na americanov, pritom obcania USA za nic nemozu - to politici robia krajine reklamu (a ze mozu zvolit vo volbach niekho ineho? myslim ze situacia u nas je jasny priklad ze to je jedno koho zvolis, lebo zmenia sa len drobnosti ale to hlavne svinstvo ostane). Oni su taky aky su preto, ze sa tam proste tak vyvinula spolocnost (keby ti od narodenia pchali do ust burgre z Mekaca tiez by si vyzeral tak ako vyzeraju niektory z nich)

Rozumny clovek moze zit v USA velmi spokojny zivot...
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

USA je zalozene len na propagande a kedze propaganda ukazuje Europu a ine staty ako debilne zaostale staty rovnako ako vo filme Hostel alebo Euro trip skoro vsetci americania si myslia ze ziju v neskutocne rozvinutej a skvelej krajine ..... ale pritom to je blbost ja osobne mam nazor na USA ze je to jedna zvrhla krajina a toto co v USA vladne je len rezim o vymyvani mozgov a propagande a kedze 11% z americanou ma vobec urobeny cestovny pas ( a to tiez 90 % z tych 11 % cestuju maximalne do mexika) len chabe percento obyvatelov USA si uvedomy aka je USA krajina zalozena na systeme propagandy pomali horsej ako pocas komunizmu. Poznam niekolkych americanov ktory boli v Europe a z tych zopar by sa drviva vacsina miluje Europu a dokonca by sa tam daktory aj chceli prestahovat.
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ako inak zvrhnut nejakeho diktatora, ked nie nasilim? (zial). Ked mas nejaky lepsi napad, tak napis. Alebo hadam si nemyslis, ze vyjednavanim alebo nejakymi zmluvami. :roll:
Tak asi mas nejaky podiel pravdy na tom co hovoris. Asi som si vybral blby priklad, ale myslim si, ze Amerika vobec nie je taka super krajina, iked chcel by som v nej zit, lebo sa mi paci mentalita ludi a aj zarobky. Ale ta politika je trochu nasilna.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

BzuCo napísal:Tak asi mas nejaky podiel pravdy na tom co hovoris. Asi som si vybral blby priklad, ale myslim si, ze Amerika vobec nie je taka super krajina, iked chcel by som v nej zit, lebo sa mi paci mentalita ludi a aj zarobky. Ale ta politika je trochu nasilna.
heh co mozes vediet ty o mentalite ked tam nezijes. A podporovat nejaku krajinu len koli peniazom je ubohe.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

"ÍRÁNSKÁ ROPNÁ BURZA HROZÍ, AMERICKÁ EKONOMIKA MEZI MLÝNSKÝMI KAMENY." V prilohe punukam clanok s rovnomernym nazvom- odporucam precitat... Tento clanok je sice pomerne dlhy, no o to zaujimavejsi, pricom kto tuto problematiku trosiciku sleduje, pride si na svoje. Kazdopadne, na tento clanok treba cas a najma ho precitat az do konca.
Prílohy
Iranska_ropna_burza.rar
(10.94 KiB) 219 stiahnutí
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

BzuCo napísal:Tak asi mas nejaky podiel pravdy na tom co hovoris. Asi som si vybral blby priklad, ale myslim si, ze Amerika vobec nie je taka super krajina, iked chcel by som v nej zit, lebo sa mi paci mentalita ludi a aj zarobky. Ale ta politika je trochu nasilna.
Nikdy som netvrdil, ze Amerika je super krajina.
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:heh co mozes vediet ty o mentalite ked tam nezijes. A podporovat nejaku krajinu len koli peniazom je ubohe.
Nezijem tam, ale poznam vyse 20 ludi z roznych koncin USA a ktorymi som sa osobne stretol. Tak mam aspon nejaky ten tusak, aky asi amici su.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

zhrnieme si to .. porovnavate tu USA so SVK takze v USA je vecia sloboda takze stat rozhoduje menej a ludia maju veciu moznost zbohatnut .. vase protiargumenty sa rutia ohladom kriminality s ktrou samozrejme "nic nerobia" ale: preco maju trest smrti?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

^Nevermind napísal:takze v USA je vecia sloboda
je nejake meritko slobody? mozno ze sa to javi ako sloboda. ale media robia ludi neslobodnymi...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:je nejake meritko slobody? mozno ze sa to javi ako sloboda. ale media robia ludi neslobodnymi...
pozri .. ja nehovorim zo svojej hlavy .. proste komunizmus je ze rozhoduje stat, nieco medzi tim je take ze ludia rozhodnu co budu robit .. kam pojdu etc a to co je v USA je daleko za tim .. dpc

neviem to poriadne vysvetlit ale skratka v usa maju ludia vecie sance zarobit a zbohatnut a uplatnit sa v spolocnosti :)
mastermind
VIP
VIP

^Nevermind napísal:neviem to poriadne vysvetlit ale skratka v usa maju ludia vecie sance zarobit a zbohatnut a uplatnit sa v spolocnosti :)
ale toto nie je sloboda. nehovorim ze tam nemaju vacsie sance hovorim ze tam nemaju taku slobodu ktoru pozadujem ja.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

moj nazor vypliva s toho ze stat tam rozhoduje menej ako napriklad na slovensku
mastermind
VIP
VIP

^Nevermind napísal:moj nazor vypliva s toho ze stat tam rozhoduje menej ako napriklad na slovensku
rozhoduje menej? vobec nerozumiem daj mi priklad, kde na slovensku stat rozhoduje a v USA nie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

priklad je benzin :) alebo vseobecne pohonne paliva
mastermind
VIP
VIP

^Nevermind napísal:priklad je benzin :) alebo vseobecne pohonne paliva
coze?? stat nezasahuje? a o com je prosim ta irak? len o tom aby sa dostali k lacnemu zdroju ropy...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:coze?? stat nezasahuje? a o com je prosim ta irak? len o tom aby sa dostali k lacnemu zdroju ropy...
ved hej :) zaujimave je to ze benzim maju dost lacny (na to ze ho maju nedostatok ropy) .. takze Kummar mi poradil .. volaju sa demokrati a liberaly .. (to co som nevedel vysvetlit)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

samozrejme ze je tam vacsia sloboda.. napriklad taka sloboda ako -freedom of speech-
Napísať odpoveď