zdravim mam klavesnicu usb hamasl650...
najskor isla normalne aj svietila numlock,,,,obcas zblbla ale potom isla,,,,teraz mi uz len vypisuje ked ju pripojim ze usb not recoznited.......skusal som aj na druhom pc a to iste,,tak som kupil redukciu ps2-usb na druhej klavesnici..a skusam ps2 klavesnicu cez usb kolik,,,,,,,,,,vysledok to iste
nechapem preco to nejde,sak to predtym islo aj bez ovladacou klavesnice na tie specialne tlacidla...
prosim help.....
dakujem vsetkym
usb hama klavesnica problem
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: usb hama klavesnica problem
Co ja viem seknuty kabel , mne toto robil ext. disk , po vymene kabla vsetko OK.
Osobne by som riesil skor novu klavesnicu ako rozoberat atd ...
Osobne by som riesil skor novu klavesnicu ako rozoberat atd ...
-
dp2dp2
Medium Expert
kabel tazko..............na druhej klavesnici poto co?zla redukcia na usb??
uz som to opravil v povodnej otazke,,,,,,,ja skusam 2klavesnice,,jedna origo usb a druha ps2 s redukciou na usb
ono to uz pocas bootovania pise ze neni klavesnica pripojena,,,,,,,,,,,,,,ale 2ks na jednom pc?a na tej jednej ked dam redukciu prec tak cez ps2 ide....
uz som to opravil v povodnej otazke,,,,,,,ja skusam 2klavesnice,,jedna origo usb a druha ps2 s redukciou na usb
ono to uz pocas bootovania pise ze neni klavesnica pripojena,,,,,,,,,,,,,,ale 2ks na jednom pc?a na tej jednej ked dam redukciu prec tak cez ps2 ide....
vyskusaj to dat do ineho usb portu
-
dp2dp2
Medium Expert
to nepomaha,,,,,,obcas to ide ked dam ovladace na win2000 ,ale niekedy ano niekedy nie,instalujem,odinstlovavam kym to nerozchodim,,,,,pritom na xp ze neni treba na tu klavesnicu ovladace vobec,,,,,,,,,