USB kluc chyba

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
lauro
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

USB kluc chyba

Príspevok od používateľa lauro »

Zdravim
Mam jeden problem ss mojim USB klucom PQ1 U339H 8GB ktory mam uz vyse 2 rokov
Dnes som ho normalne zapojil do usb portu a dal som nan kopirovat jeden subor velkosti 1,46 GB a pocas kopirovania som sa rozhodol ze tam dam kopirovat este jeden subor taktiez velkosti 1,46 GB takze som tam dal kopirovat dva velke subory po sebe a nie spolu naraz
Ale pocas kopirovania mi vyskocila nejaky chyba v tom zmysle ze mam malo miesta alebo nieco take a odvtedy mi kluc nereaguje
Skusal som ho aj do duheho PC tam mi normalne zacalo instalovat ovladac ako keby ho ho prvy krat zapajal do PC napisalo ze ovladac mi nainstalovalo upesne ale kluc mi nechce zobrazit resp. ked ho chcem otvorit cez Tento pocitat tak mi ukaze velkost 0 MB ako keby bol kluc sformatovany
Skusal som aj preinstalovat drivery ale stalo dokola to iste aj formatovat som skusal cez software HP USB Disk Storage Format Tool ale ten mi vypise ze kluc ma velkost 0 MB a ze na kluci sa nenachadzaju ziadne subory a este jedna vec v minulosti ked kluc fungoval tak mi vzdy na nom svietilo take oranzove svetielko ale teraz od toho kopirovania mi nic nesvieti na nom
Prosim vas poradte mi co mam robit ???
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: USB kluc chyba

Príspevok od používateľa TomKocuR »

Jeho život sa skončil. Vystroj mu pohreb, dôstojne sa s ním rozlúč a kúp si nový.
lauro
Light Expert
Light Expert

fakt je to tak ?
vsak ale mne ho normalne ked odinstalujem ovladac USB kluc a zase ho vlozim do PC tak mi nainstaluje ovladac USB aj ked si otvorim Bezpecne odstranenie hardveru tak aj tam mi ho zobrazi jedina chyba je ze sa mi neda otvorit vobec
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TomKocuR »

No a? To si myslíš že keď sa vyskytne akákoľvek chyba či v usb radiči alebo v pamäti toho kľúča, tak ti ho automaticky ani nenájde? Prečo si už druhý na tomto fóre za pomerne krátky čas čo žije v takejto skreslenej predstave? Aj keby si z neho vyspájkoval pamäť tak ti ho nájde a nainštaluje.
lauro
Light Expert
Light Expert

no ok nic sa neda robit zivot ide dalej skoda
dakujem ti za tvoje odpovede a pomoc
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Skús ho naformátovať. Jedna vec je driver, a druhá pripravenosť. Tak, ako u HDD.
lauro
Light Expert
Light Expert

skusal som cez "HP USB Disk Storage Format Tool" ale ten mi vyhodi hlasku ze na zariadeni nie su ziadne data pretoze ten kluc ma po tej poruche velkost 0 bajtov takze mi musela pravdepodobne "odist" pamat
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ono to za HW opravu pri jeho cene azda ani nestojí, ale možno je vadný kryštál vnútri kľúča, ale je s tým aj práca a potrebné skúsenosti a náradie. IO sú ale SMD...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Lauro
Stiahni si servisny program ku samotnemu klucu-co opisujes je bezna zavada,ktora sa v 90% pripadov opravit da.
Skus tool v prilohe-ma dost siroky zaber.Ak sa oprava nepodari,tak napis a skusime pohladat nieco priamo pre tvoju flash pamet.
Prílohy
UT163-v3.9.8.0.rar
(1.99 MiB) 329 stiahnutí
Napísať odpoveď