USB kluc- pomaly prenos dat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
orlik22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

USB kluc- pomaly prenos dat

Príspevok od používateľa orlik22 »

Mam problem s prenosom dat na USB kluc, rychlost zapisu na USB klesne az na hroznych 40kb/s, pricom ked z kopirujem z kluca do PC tak rychlost ide cez 5000kb/s.

operacny system , Vista ultimate SP1 plne aktualizovany.

ps: robi to na viacerych klucoch, a co je zaujimave nerobi mi to len na jednom pc, kde robim chybu???

pls pomozte
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

kludne moze byt aj problem v prenasanych datach,,skus tie data najprv spakovat a uvidis co to urobi,,,mne tiez niekedy kopiruje 200MB na kluc aj 2-3 minuta a po zbaleni 30sec :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Rôzne kľúče majú rôzne rýchlosti.
Všelijaké "no name" sú na tom biedne (sám mám taký 4GB, že keby chcem skopírovať 4GB tak môžem odísť kľudne do práce).

Pre budúcnosť neobanuješ, ak si priplatíš nejaké 2 - 3 stovečky viac, za niečo "high speed".
Apuť
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Apuť »

pomale usb
orlik22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

USB kluce su aj nezackove, aj znackve, sprava sa to totalne rovnako, ale vsimol som si ze ked kopirujem vela malych suborov tak rychlost klesa na 40kb/s. Ked vsak kopirujem cele DVD(film) tak to ide rychlo. Zaver = mnozstvo malych suborov = pomaly prenos. Riesenie, ako tu uz bolo povedane spakovat to do jedneho suboru a preniest, ale aj tak mi to nejde do hlavy ked cez WIN XP vsetko ide uplne v poriadku na tych istych klucoch a pod Vistou nie. :D ponaucenie WINDOWS = VIRUS :D :D :D
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

orlik22 napísal:USB kluce su aj nezackove, aj znackve, sprava sa to totalne rovnako, ale vsimol som si ze ked kopirujem vela malych suborov tak rychlost klesa na 40kb/s. Ked vsak kopirujem cele DVD(film) tak to ide rychlo. Zaver = mnozstvo malych suborov = pomaly prenos. Riesenie, ako tu uz bolo povedane spakovat to do jedneho suboru a preniest, ale aj tak mi to nejde do hlavy ked cez WIN XP vsetko ide uplne v poriadku na tych istych klucoch a pod Vistou nie. :D ponaucenie WINDOWS = VYRUS :D :D :D
A VYRUS!=VIRUS. Spravne je VIRUS.

p.s.: V poslednom case sa tu tento typ "VYRUSU" dako rozmaha. :roll:
orlik22 napísal:Pokial sa chces do diskusie zapojit kreativne tak mi to vobec nevadi, ale pokial chces ludi glbat tak skus prosim niekde ine, tato sekcia sa vola POMOC a nie PODRIPAVAJME SA NAVZAJOM. Ak mas s problemom skusenosti napis ake a podel sa s nimy, ak nie , nechaj to tak.
Prijmi moje uprimne ospravedlnenie. Ja som ta skutocne nechcel nastvat. :roll:
p.s.: Podripavat? Snad PODRYPAVAT :P
orlik22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:A VYRUS!=VIRUS. Spravne je VIRUS.

p.s.: V poslednom case sa tu tento typ "VYRUSU" dako rozmaha. :roll:
Pokial sa chces do diskusie zapojit kreativne tak mi to vobec nevadi, ale pokial chces ludi glbat tak skus prosim niekde ine, tato sekcia sa vola POMOC a nie PODRIPAVAJME SA NAVZAJOM. Ak mas s problemom skusenosti napis ake a podel sa s nimy, ak nie , nechaj to tak.
Napísať odpoveď