Mam problem s prenosom dat na USB kluc, rychlost zapisu na USB klesne az na hroznych 40kb/s, pricom ked z kopirujem z kluca do PC tak rychlost ide cez 5000kb/s.
operacny system , Vista ultimate SP1 plne aktualizovany.
ps: robi to na viacerych klucoch, a co je zaujimave nerobi mi to len na jednom pc, kde robim chybu???
pls pomozte
USB kluc- pomaly prenos dat
-
jaroslavzatko
Medium Expert
-
orlik22
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
USB kluce su aj nezackove, aj znackve, sprava sa to totalne rovnako, ale vsimol som si ze ked kopirujem vela malych suborov tak rychlost klesa na 40kb/s. Ked vsak kopirujem cele DVD(film) tak to ide rychlo. Zaver = mnozstvo malych suborov = pomaly prenos. Riesenie, ako tu uz bolo povedane spakovat to do jedneho suboru a preniest, ale aj tak mi to nejde do hlavy ked cez WIN XP vsetko ide uplne v poriadku na tych istych klucoch a pod Vistou nie.
ponaucenie WINDOWS = VIRUS

A VYRUS!=VIRUS. Spravne je VIRUS.orlik22 napísal:USB kluce su aj nezackove, aj znackve, sprava sa to totalne rovnako, ale vsimol som si ze ked kopirujem vela malych suborov tak rychlost klesa na 40kb/s. Ked vsak kopirujem cele DVD(film) tak to ide rychlo. Zaver = mnozstvo malych suborov = pomaly prenos. Riesenie, ako tu uz bolo povedane spakovat to do jedneho suboru a preniest, ale aj tak mi to nejde do hlavy ked cez WIN XP vsetko ide uplne v poriadku na tych istych klucoch a pod Vistou nie.ponaucenie WINDOWS = VYRUS
![]()
![]()
p.s.: V poslednom case sa tu tento typ "VYRUSU" dako rozmaha.
Prijmi moje uprimne ospravedlnenie. Ja som ta skutocne nechcel nastvat.orlik22 napísal:Pokial sa chces do diskusie zapojit kreativne tak mi to vobec nevadi, ale pokial chces ludi glbat tak skus prosim niekde ine, tato sekcia sa vola POMOC a nie PODRIPAVAJME SA NAVZAJOM. Ak mas s problemom skusenosti napis ake a podel sa s nimy, ak nie , nechaj to tak.
p.s.: Podripavat? Snad PODRYPAVAT
-
orlik22
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pokial sa chces do diskusie zapojit kreativne tak mi to vobec nevadi, ale pokial chces ludi glbat tak skus prosim niekde ine, tato sekcia sa vola POMOC a nie PODRIPAVAJME SA NAVZAJOM. Ak mas s problemom skusenosti napis ake a podel sa s nimy, ak nie , nechaj to tak.pato83 napísal:A VYRUS!=VIRUS. Spravne je VIRUS.
p.s.: V poslednom case sa tu tento typ "VYRUSU" dako rozmaha.