USB to PCI

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DjDavid
Light Expert
Light Expert

USB to PCI

Príspevok od používateľa DjDavid »

newedel by mi niekdo poradit kde by som zohnal adapter z USB do PCI potrebujem totizto pripojit zvukovu kartu http://www.notape.net/product/show_product/89479#p cez usb do booku popripade ak by vedel niekto poradit ako inak by sa to dalo do booku pripojit bol by som velmi rad. vopred dik.
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

tak teda to nie je z USB do PCI, ale z PCI do USB a teraz dajme tomu, že k veci ... také čosi nespravíš, nenašiel som nič také a nikdy som o ničom takom ani nepočul, že by sa niekomu podarilo alebo, že by sa niečo také predávalo ... budeš si musieť kúpiť nejakú externú zvukovú kartu proste
DjDavid
Light Expert
Light Expert

lenze externu taku som este nevidel a hlavne za tie peniaze tak dufam ze sa mylis :)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

tu máš nejaký ten príklad... len neviem koľko by taká zvukovka stála, ale vravím .. na 99,9% nenájdeš nič také ako potrebuješ a ak to niekto nájde tak klobúk dole ... sám si ho vyf**čím :D ... ale naozaj .. ja to dokážem, takže sa nesmejte a tíško záviďte :D ...

Kód: Vybrať všetko

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10702
DjDavid
Light Expert
Light Expert

heh dik za tu zvukovku kks ale ja som mal namysli neco kvalitnejsie ja to nechcem na pocuvanie ctrelby v CS :)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Napísať odpoveď