Utilitka na LLF ( Low Level Format )
Utilitka na LLF ( Low Level Format )
Zdravím, môj USB klúč je "write protected", nejde naň zapisovať ani formátovať viacerými spôsobmi. Nebudem popisovať čo konkrétne som skúšal, bolo toho vela, no pred odchodom na reklamačné oddelenie by som ešte chcel skúsiť low level format. Čo by ste mi poradili ? Skúšal som HDD Low Level Formatter, no nefunguje pod Sedmičkami, natož 64bitovými. Ďakujem !
-
wintermute
Light Star
Re: Utilitka na LLF ( Low Level Format )
Síce ti neporadím s tvojim problémom, ale hrozne by ma zaujímalo, ako sa ti také dačo podarilo spraviť. Párkrát som sa totiž snažil vytvoriť "write protected" usb kľúč tak, aby sa nedal ani formátovať, ale zatiaľ sa mi to nepodarilo.
Diky.
Diky.
Ide o to, že tie samotné kľúče Corsair Voyager mini (8gb verzia) sú vadné od výroby ( pri nakopírovaní väčšieho množstva súborov, čo ja viem napr. 3000 ti klúč takýmto spôsobom umrie ) ... nájdi si, prípadov je vela, nebudeš dlho gúgliť ( 4GB verzia by mala byť v pohode )
-
wintermute
Light Star
ja ho dokonca aj mám. Takmer stále je plný na 90 a viac percent. Momentálne na ňom mám 7400MB iso. len tak pre srandu som si tam vygeneroval textové súbory s náhodným obsahom do 100% a nepodarilo sa.
skús tam hodiť portable GIMP ( asi tak 5x včetne jazykových súborov -portableapps ) a ak ti ani potom nezblbne, závidím ti 
/pre doplnenie: Low level format nepomohl, ide na reklamačku
/pre doplnenie: Low level format nepomohl, ide na reklamačku
-
wintermute
Light Star
portable gimp tam mám prakticky stále
spolu s kompletným lupo pensuite (balík portable aps) doplnený o oo.org plus kopec zdrojákov (tých samozrejme nie sú tisíce), knižníc (ocx, dll) plus taký bežný balast.
Takže to vyzerá tak, že som hrdým majiteľom nekaziaceho sa usb kľúča.
Takže to vyzerá tak, že som hrdým majiteľom nekaziaceho sa usb kľúča.