"utopeni" v sne
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak pridam sa aj ja precital som doterajsie prispevky a pozeram ze zatial nikto nemal take sny ako ja ked som bol maly , v podstate obycajny sen no zrazu si zo sna paamtam iba to ze musim velmi na wc a uz bezim ku kriku a ako tak stojim a cikam tak som aj v nohaviciach citil ze cikam naozaj hehe ale tak stastie ze poslednych 7 rokov sa mi to enstalo
no ale mal som aj podobny sen vasim proste som stal na takom utese a podomnou bola voda resp jazero no a na druhej strane bola zalesnena chatova olbast a tam dvaja muzi zastrlili 3tieho no a ja som to videl a videl som aj ako ho hodili do vody no nikomu ten pocit neprajem proste velmi zly pocit v zaludku aj celkom dlhsiu dobu pro prebudeni 
Ja mam rad taketo sny, ale najhorsie sny ake su : Ked ziskate nieco, po com tuzite. Napriklad ked zacali letiet mobilne telefony, mali ich len vysoko postaveny ludia ( tehlovy format ) a ja som mal taky v sne a bol som BOSS, kazdy ma povazoval za BOHA a tak
a rano sa zobudim a takyyy sklamanyyyy
Ale mam rad nocne mory, a hlavne ked prezivam pocity, vtedy je to haluz.
-
kukiak
Addict
ty kks!! Presne, ked som bol maly toto iste! Ale potom som sa to naucil normlane ovladat, ked sa mi sniva zachod, viem rychlo otvorit oci a dobehnut na hajzelINDIGOcorp. napísal:tak pridam sa aj ja precital som doterajsie prispevky a pozeram ze zatial nikto nemal take sny ako ja ked som bol maly , v podstate obycajny sen no zrazu si zo sna paamtam iba to ze musim velmi na wc a uz bezim ku kriku a ako tak stojim a cikam tak som aj v nohaviciach citil ze cikam naozaj hehe ale tak stastie ze poslednych 7 rokov sa mi to enstalono ale mal som aj podobny sen vasim proste som stal na takom utese a podomnou bola voda resp jazero no a na druhej strane bola zalesnena chatova olbast a tam dvaja muzi zastrlili 3tieho no a ja som to videl a videl som aj ako ho hodili do vody no nikomu ten pocit neprajem proste velmi zly pocit v zaludku aj celkom dlhsiu dobu pro prebudeni
Ty kokso, mne sa raz snivalo, ze mi zabilo otca, tak som sa prebudil, a rozmyslal nad tym snom, co budem dalej robit, ako dalej zit ....hoci to bol len sen, tak som skoro plakal a nemohol som zaspat a rano som bol normalne rad ked som ho videl...... strasne debilny idiotsky pocit.... FAKTICKY NEPRAJEM NIKOMU A ANI SEBE .....no ale mal som aj podobny sen vasim proste som stal na takom utese a podomnou bola voda resp jazero no a na druhej strane bola zalesnena chatova olbast a tam dvaja muzi zastrlili 3tieho no a ja som to videl a videl som aj ako ho hodili do vody no nikomu ten pocit neprajem proste velmi zly pocit v zaludku aj celkom dlhsiu dobu pro prebudeni
hehe ked sme uz pri tych pomocovacich snoch
Raz sa mi bolo treba strasne stat, a mal som take sny ze sa chcem vystat na dajaky strom, ale niekto ma vyrusil, potom so isiel k nejakemu muriku, som sa rozopol uz som to isiel spustit, ale zas ma niekto vyrusil... takto sa to opakovalo asi 5x, ked som sa zrazu zjavil doma som isiel pekne na zachod rozopol sa uz som to takmer pustil, ale zrazu som sa zobudil a sprintom potme som behal na WC
To bola taka tesnotka ze si to neviete predstavit 
Raz sa mi bolo treba strasne stat, a mal som take sny ze sa chcem vystat na dajaky strom, ale niekto ma vyrusil, potom so isiel k nejakemu muriku, som sa rozopol uz som to isiel spustit, ale zas ma niekto vyrusil... takto sa to opakovalo asi 5x, ked som sa zrazu zjavil doma som isiel pekne na zachod rozopol sa uz som to takmer pustil, ale zrazu som sa zobudil a sprintom potme som behal na WC
My sme byvali v takej bytovke este pred par rokmi, no a mali sme balkon. Ten balkon mal dost nizko zabradlie a bol tak mierne dopredu naklonený, to kvoli vode aby stiekla. No a ked som bol maly, mozno druhak alebo tretiak na zakladnej, tak sa mi snivalo, ze som sa zrazu ocitol na tom balkone a on sa odtrhol od zbytku domu a ja som s nim padal, to preto, ze bol taky nahnuty, ze skratky on sa musi odtrhnut, take presvedcenie som mal. No a to sa stale opakovalo, ten sen kazdu noc, vzdy som sa prebral tesne predtym ako som dopadol. No a ja ako spravny masochista
som si potom neskor, ked som si uvedomil, ze je to iba sen a je to v pohode, snazil aby som to dosnival. A aj sa mi to podarilo, skratka som dopadol na nohy a az potom som sa zobudil. No nohy som mal potom take uplne akoby mravenci po nich behali, uplne strpnuté alebo tak nejak. Srando to. 
-
Mek
Addict
mne sa asi kazdy druhy den stava, ze nezaspim uplne prv, nez sa mi nezda, ze padam (to je jedno ci zo schodov, z budovy alebo do vytahovej sachty
) normalne ma trhne, az sa prebudim, no a potom v okamihu zaspim, no fest haluza
a raz som sa len tak v noci zobudil, a az som sa vylakal - ze co to je za cudziu ruku na mojej tvari
bola taka studena, ako keby patrila nejakej mrtvole... az potom som si uvedomil, ze to je moja ruka
len som si ju tak spatne prilahol, az sa mi cela odkrvila... nuz este ze som sa zobudil
a taketo halusky sa mi casto stavaju...
a najhorsie je, ze ked vstavam prilis skoro (tak o 4 rano) a poobede si lahnem a zaspin, tak ked sa zobudim tak o dve hodny neskor, tak sa zle citim a temer vzdy ked vstanem, tak chytim poriadny krc do nohy... au
a raz som sa len tak v noci zobudil, a az som sa vylakal - ze co to je za cudziu ruku na mojej tvari
a taketo halusky sa mi casto stavaju...
a najhorsie je, ze ked vstavam prilis skoro (tak o 4 rano) a poobede si lahnem a zaspin, tak ked sa zobudim tak o dve hodny neskor, tak sa zle citim a temer vzdy ked vstanem, tak chytim poriadny krc do nohy... au
-
tereza
Medium Star
to s tym trhnutim sa presne stava aj mne. najcastejsie napriklad ze idem dole schodmi a citim uz dopredu ze nejaky schod tam chyba, ale ja tam aj tak stupim a potom sa prebudim a potom v pohode spim dalej. no ale k tym zlym snom. este som sa netopila. ale minule som sla na vrchu kamiona a dost sa to tam smykalo.. 
-
Spagetyno
Amateur
Mne sa snivalo, ze som bludil v cudzom meste alebo ze som siel vo vytahu stlacal som na to poschodie kde byvam ale vzdy dakde inde som vysiel az nakoniec som na poslednom poschodi vystupil a siel dole na poschodie kde byvam LENZE to poschodie neexistovalo zrejme, zamurovane to bolo alebo schodi nikam neviedli a take zakernosti......v snoch sa nemozem dostat domov a pritom v reali som skoro vzdy doma...skoro
A este sa mi snivalo ze som bol na takej velkej hojdacke vedla cinziaku a jaksi som sa velmi rozhojdal a som vyletel a zobudil som sa......srdce tlcie ako salene a raz som spadol z mosta vysoko nad vodou dole, pekny pad ale nedosiel som az dole...sakra
ale teraz si uz nic nepamatam co sa mi snivalo
A este sa mi snivalo ze som bol na takej velkej hojdacke vedla cinziaku a jaksi som sa velmi rozhojdal a som vyletel a zobudil som sa......srdce tlcie ako salene a raz som spadol z mosta vysoko nad vodou dole, pekny pad ale nedosiel som az dole...sakra
ale teraz si uz nic nepamatam co sa mi snivalo
NO mne uz tiez ludia hovorili ze ked zomriem v sne tak zomriem aj v skutocnosti. Ibaze ja som uz v sne zomrel
...padal som dole z nejakej budovy a rozplestil som sa o chodnik... zvysok sna som po svete pobehoval ako duch a dokonca som mohol vidiet aj svoje mrtve telo.
Inac uz asi 2 ci 3 krat sa mi podarilo v sne si uvedomit ze to vsetko sa mi sniva. Poviem vam to je potom bohovsky sen. Ked som vedel ze sa mi to sniva ja som tam mohol robit co som chcel. Som mohol lietat , byt neviditelny. Jeden z tychto snov bol taky ze som bojoval proti Harrymu Potterovi
rozflakal som chlapca na sracky.
Inac uz asi 2 ci 3 krat sa mi podarilo v sne si uvedomit ze to vsetko sa mi sniva. Poviem vam to je potom bohovsky sen. Ked som vedel ze sa mi to sniva ja som tam mohol robit co som chcel. Som mohol lietat , byt neviditelny. Jeden z tychto snov bol taky ze som bojoval proti Harrymu Potterovi
-
qwerty-xyz
No sny v ktorych si uvedomis ze snivas nie su nahodou lucidne? Ja som mal tiez par takych,to su totiz najlepsie sny jake mozete mat...micpu napísal:NO mne uz tiez ludia hovorili ze ked zomriem v sne tak zomriem aj v skutocnosti. Ibaze ja som uz v sne zomrel...padal som dole z nejakej budovy a rozplestil som sa o chodnik... zvysok sna som po svete pobehoval ako duch a dokonca som mohol vidiet aj svoje mrtve telo.
Inac uz asi 2 ci 3 krat sa mi podarilo v sne si uvedomit ze to vsetko sa mi sniva. Poviem vam to je potom bohovsky sen. Ked som vedel ze sa mi to sniva ja som tam mohol robit co som chcel. Som mohol lietat , byt neviditelny. Jeden z tychto snov bol taky ze som bojoval proti Harrymu Potterovirozflakal som chlapca na sracky.
no ja som raz v sne umrel a tak vam to rozpoviem:
Jedneho dna sme boli u spoluziaka co sme k nemu isli zo skoly. Potom niekto zaklopal....potom si to uz nieako nepametam ale pametam si ze....stali sme v kuchyni a pri mojej hlave mal pistol
povedal ze nech sa nehybeme inak nas zastreli....spoluziak si ale kychol a zrazu len BAM a uz som bol mrtvy....pametam si to ze som bol mrtvy tak ze som normalne lezal na zemy...necitil som ze dycham...ale vnimal som dalej okolie...proste ako ked si lahnete na zem...zadrzite dych a mate stale otvorene oci.....divne 
Jedneho dna sme boli u spoluziaka co sme k nemu isli zo skoly. Potom niekto zaklopal....potom si to uz nieako nepametam ale pametam si ze....stali sme v kuchyni a pri mojej hlave mal pistol
-
kukiak
Addict
To sa mi stava pri erotickych. Proste viem ze snivam a sam nejak rozhodujem co urobim, akurat po kratkom case to nejak "premyslim" az sa vlastne zobudim cely zniceny z toho, ze som vacsinou nic nestiholqwerty-xyz napísal:No sny v ktorych si uvedomis ze snivas nie su nahodou lucidne? Ja som mal tiez par takych,to su totiz najlepsie sny jake mozete mat...
Lucidne Sny --> http://sk.wikipedia.org/wiki/Vedom%C3%A9_sn%C3%ADvanie
niečo o tom + techniky ako lucidne sny dosiahnut
(asi 2 tyzdne som to skusal a asi som aj parkrat LD mal ale som to nechal tak)
ale je to fakt sranda ked si v sne uvedomis ze snivas, potom mozes sen jednoducho ovladat a robit co chces, len nesmies stratit tzv. luciditu pretoze potom sa zobudis
pre tých čo sa chcú dozvedieť viac - http://www.dreamviews.com/
niečo o tom + techniky ako lucidne sny dosiahnut
(asi 2 tyzdne som to skusal a asi som aj parkrat LD mal ale som to nechal tak)
ale je to fakt sranda ked si v sne uvedomis ze snivas, potom mozes sen jednoducho ovladat a robit co chces, len nesmies stratit tzv. luciditu pretoze potom sa zobudis
pre tých čo sa chcú dozvedieť viac - http://www.dreamviews.com/
ked som bol maly, bol som strasne namesacny... raz som zdrhol zo 6 pocschodia na druhe, podarilo sa mi aj vystat do chladnicky
potom to dako prestalo, zacali sa mi snivat uplne realne sny, dost casto sa mi snivalo ze pred niekym utekam strasne rychlo ako len mozem a on ide v klude za mnou krokom a neviem mu utiect...
potom som mal obdobie, ked som mal sny, ktore som si uvedomoval, ze sa mi v tom momente snivaju, dokonca som si tam mohol robit niekedy co chcem...
no a teraz ma, ako bolo spominane, strasne zmykáva... strasne casto lietaju ruky nohy... nedavno sa mi snivalo ze idem pomalicky k takemu potrubiu a ono tak necakane prasklo, no mne miklo brutalne hlavou a buchol som si ju o hranu postele no brutalnu sajbu a som chytil ujeb a spal dalej
ktovie, mozno je to tym syrom ako niekto spominal, ten jedavam dost casto aj vecer

potom to dako prestalo, zacali sa mi snivat uplne realne sny, dost casto sa mi snivalo ze pred niekym utekam strasne rychlo ako len mozem a on ide v klude za mnou krokom a neviem mu utiect...
potom som mal obdobie, ked som mal sny, ktore som si uvedomoval, ze sa mi v tom momente snivaju, dokonca som si tam mohol robit niekedy co chcem...
no a teraz ma, ako bolo spominane, strasne zmykáva... strasne casto lietaju ruky nohy... nedavno sa mi snivalo ze idem pomalicky k takemu potrubiu a ono tak necakane prasklo, no mne miklo brutalne hlavou a buchol som si ju o hranu postele no brutalnu sajbu a som chytil ujeb a spal dalej
ktovie, mozno je to tym syrom ako niekto spominal, ten jedavam dost casto aj vecer