Vymením moju skrinku od výrobcu NZXT ALPHA s priehľadnou bočnicou za inú skrinku typu BIG TOWER najlepšie niečo ako je ANTEC P182, LANCOOL DRAGONLORD K-62, a niečo podobné. Samozrejme k výmene som ochotný doplatiť 35e.
Skrinku som kupoval tento rok koncom mája, komplet s príslušenstvom tak ako sa dodáva, záruka 2 roky, je bez poškodenia, škrabanca.
Dôvodom prechodu je že chcem niečo väčšie.
V prípade mne nevyhovujúcej ponuke si vyhradzujem právo nevymeniť. ďakujem za ponuky. pridávam ilustračné foto mojej skrine.
V: NZXT CASE
Re: V: NZXT CASE
Tuto skrinku zhanam uz pekne dlho.Ak predas dam 80€ pripadne dohoda (ak hu este mas) 
-
skajlerko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme to sa neskladá. kupoval som ju už zloženú a je k nej komplet príslušenstvo (komplet tak ako som kúpil, samozrejme záručný list)
je k nej komplet aj veľká krabica na počítače. (myslím originál krabica od case)
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 19:29 )
s užívateľom FUZE sme dohodnutý na predaji mojej case. V pondelok posielam 1. trieda, krehké.
je k nej komplet aj veľká krabica na počítače. (myslím originál krabica od case)
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 19:29 )
s užívateľom FUZE sme dohodnutý na predaji mojej case. V pondelok posielam 1. trieda, krehké.