Valentin 14. februara
-
yamahaMiso
Star
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
susenejablko
Light Star
-
Te-wei
Medium Professional
Valentín rozhodne neni komerčný sviatok!susenejablko napísal:hm...valentin...nemam nic proti tomu, ze sa pariky v ten den viac toto...si viac davaju najavo ako sa lubja, ale myslim, ze to je len komercny sviatok a nejak som ho este nemal moznost slavita ani mi to nejak nechyba...valentina si pariky mozu spravit aj kazdy den ak chcu...
-
susenejablko
Light Star
prepac, kazdy ma svoj nazor...ja ti ten tvoj neberiem, ale ako p3Bo napisal...kazdy sviatok je komercny, akorat, ze Vianoce maju v hlbke a pociatkoch iny ciel ako tie darceky (ajked bez nich by som si to ani ja predstavit nevedel)...a Valentin...mozno zmenim nazor napriklad tak o rokTe-wei napísal:Valentín rozhodne neni komerčný sviatok!
-
Te-wei
Medium Professional
Valentín nevznikol za účelom komercie... ale o tom sa tu už vlastne písalo,že?susenejablko napísal:prepac, kazdy ma svoj nazor...ja ti ten tvoj neberiem, ale ako p3Bo napisal...kazdy sviatok je komercny, akorat, ze Vianoce maju v hlbke a pociatkoch iny ciel ako tie darceky (ajked bez nich by som si to ani ja predstavit nevedel)...a Valentin...mozno zmenim nazor napriklad tak o rok(heh...dufam ze zmenim nazor...)
-
susenejablko
Light Star
ved ja ani nehovorim ze vznikol za takym ucelom...ono prakticky ziadny sviatok nevznikol za ucelom komercie...myslim, ze dokonca ani haloween ani ine teraz uz prakticky iba komercne americke sviatky...ved hovorim...ze dufajme ze zmenim nazor... (ked sa zaluubim...o rok...Te-wei napísal:Valentín nevznikol za účelom komercie... ale o tom sa tu už vlastne písalo,že?
-
susenejablko
Light Star
uprimnaDUSA napísal:este raz niekto povie ze Valentin bol americky a zistim si adresu a pridem vas nakopat do r*ti. to si neviete precitat par stran dozadu?
-
Fabo
Hardcore addict
Tak ti odpoviem teraz, ci a co chystam na valentina 2k8:
Nič.
z týchto dôvodov
1. Nemám druhú polovičku (heč! nezmenilo by to nič
)
2. Neuznávam takýto sviatok. Ľúbim ju predsa vždy a všade, prečo by som ju mal práve 14.2 mať rád nejak viac? Radšej ju vezmem von cez víkend, osobne mi to vyhovuje viac.
Valentín sa mi teda spája hlavne s tanečnou súťažou Urbanov zvon ktorú máme v tento deň každoročne v škole
Nič.
z týchto dôvodov
1. Nemám druhú polovičku (heč! nezmenilo by to nič
2. Neuznávam takýto sviatok. Ľúbim ju predsa vždy a všade, prečo by som ju mal práve 14.2 mať rád nejak viac? Radšej ju vezmem von cez víkend, osobne mi to vyhovuje viac.
Valentín sa mi teda spája hlavne s tanečnou súťažou Urbanov zvon ktorú máme v tento deň každoročne v škole
Ja beriem tento "sviatok" ako bezny den....
nieze by som nebola romanticka dusa, ale mne tento sviatok nepripada vobecromanticky...
vsade okolo mi do hlavy tlacia sladke pesnicky a sladke napady ako stravit sladke valentinske chvile, ako treba svojho draheho prekvapit najlepsie v cervenom spodnom pradle...
a mne to pripada strasne nutene a umele, je to tah marketingovych manazerov, ako vytrieskat inak a americkeho "Valentine Day" co najviac ...
ja nepotrebujem Valentina na to, aby som svojmu chlapovi povedala, ze ho lubim, alebo aby som pre neho nachystala nejake prijemne prekvapenie
lubit sa mozme cely rok.
nieze by som nebola romanticka dusa, ale mne tento sviatok nepripada vobecromanticky...
vsade okolo mi do hlavy tlacia sladke pesnicky a sladke napady ako stravit sladke valentinske chvile, ako treba svojho draheho prekvapit najlepsie v cervenom spodnom pradle...
a mne to pripada strasne nutene a umele, je to tah marketingovych manazerov, ako vytrieskat inak a americkeho "Valentine Day" co najviac ...
ja nepotrebujem Valentina na to, aby som svojmu chlapovi povedala, ze ho lubim, alebo aby som pre neho nachystala nejake prijemne prekvapenie