urcite jedna...nordkapp_pb napísal:just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ...
Valentin 14. februara
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam presne ten isty problem, nakolko som minuly rok dal mojej jednu ruzicku tak by som xel byt mozno trochu originalnejsi. Ale aj podla mna je romantickejsie dat jednu. Minule som videl krasnu ruzu, chalan bola iba jedna ale tak zabalena, vycackana, ako nie moc tak akurat ale hned som sa do nej "zalubil" ale stala trochu moc pre mna ako studaka (1300Sk) ale co clovek nespravi pre svoju lasku, tak chalani hodte nejaky napad ... pleasenordkapp_pb napísal:just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ...
-
zuzkazuzka
VIP
Ja celkom úprimne poviem, že mám sv.Valentína rada
Nevnímam to vôbec tak, že by som niečo musela z donútenia.... Jednoducho je to len jedna z ďalších príležitostí, ako stráviť so svojou láskou príjemný večer, trochu vypnúť, zájsť si na chutnú večeru, užiť si trošku pohody, zaspávať bok po boku a ráno sa zobúdzať vedľa seba....
Vlastne takýchto večerov je v priebehu roka viac, ale Valentín nám dáva aspoň malú istotu, že v tento večer budeme spolu a bude nám krásne
áno, som zamilovaná
Nevnímam to vôbec tak, že by som niečo musela z donútenia.... Jednoducho je to len jedna z ďalších príležitostí, ako stráviť so svojou láskou príjemný večer, trochu vypnúť, zájsť si na chutnú večeru, užiť si trošku pohody, zaspávať bok po boku a ráno sa zobúdzať vedľa seba....
Vlastne takýchto večerov je v priebehu roka viac, ale Valentín nám dáva aspoň malú istotu, že v tento večer budeme spolu a bude nám krásne
áno, som zamilovaná
-
recberko
Light Star
no som si istý že nie si jediný ( bohužiaľ ) ale nebojte chalani aj my možno padneme amorovi do oka...teda snáď hej.. ostáva mi len dúfať..kinjeril napísal:
- Pekneho Valentina vsetkym zalubenym, ci uz stastne, alebo nie. Vazte si lasku. Je to krasny, vzneseny pocit. Lubte najviac ako mozete a dufajte, ze ste lubeni. Ja som stastie nemal.
Trosku OT, ale tento tvoj vyrok mi pripomenul scenu z filmu Diablov Advokat, kde Al Pacino povedal: Laska sa precenuje, biochemicky sa nelisi od zjedenia vavsieho mnozstva cokoladykinjeril napísal:
- Pekneho Valentina vsetkym zalubenym, ci uz stastne, alebo nie. Vazte si lasku. Je to krasny, vzneseny pocit. Lubte najviac ako mozete a dufajte, ze ste lubeni. Ja som stastie nemal.
btw to stastie som mal, ale cim vacsia laska vznikne, tym vacsie sklamanie pride ked sa skonci
-
midnight_man
Guru
-
addictor
Medium Star
a vies co by bolo romantickejsie? keby si ty dosiel a na Velku Noc jej zaklopal na dvere so korbacom...spanoo napísal:Momentlane logo hojka ukazuje aky bol moj valentin...moju priatelku som pocul iba cez telefon a chvilu som s nou chatoval cez gmail...romantika co?
ALe idem jej kupit letenky na Velku Noc...a poviem Vam to bude romantika
Je zaujimave, ze v kazdej teme v ktorej je spomenuty valentin, alebo hocikde na ulici o nom pocut len od ludi, ktori ho neznasaju a nadavaju nam, normalny clovek ktory prezil prekrasny den so svojou priatelkou o nom nemusi nikomu hovorit.
Vsade je len o tom aky je valentin otrasny sviatok... nechajte si to pre seba tak ako si to nechavaju pre seba ludia, ktorim sa ten den pacil, nie preto ze bol valentin, ale preto ze boli o svojou priatelkou, manzelkou....potesili sa kiticou kvetov, darcekom....
Vsade je len o tom aky je valentin otrasny sviatok... nechajte si to pre seba tak ako si to nechavaju pre seba ludia, ktorim sa ten den pacil, nie preto ze bol valentin, ale preto ze boli o svojou priatelkou, manzelkou....potesili sa kiticou kvetov, darcekom....