Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dingo1942
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

No takze ja holku teraz mam ... oslavovat valenitina asi ani nejako velmi nebudeme, ak bude hrat skolsky rozhlas tak dam jej zahrat nejaku dobru pesnicku s venovanim , tak aby to pocula cela skola ze ju mam rad a ze sa za to nehambim :) no a ak tak nejaku cokoladku kupim / nie s lidlu :lol: /
a rozmyslal som nad takov "pohladnicou" s valentinskym motivom kde bude napr stasny valentin laska abo nieco podobne ... a vecer samozrejme pojdeme niekam von , kde bude ticho a len my dvaja :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Valentín je ešte ďaleko, ale mal by som už nad tým začal rozmýšlať.. Aj tak to budem riešiť posledny týžden ako sa poznam..
btw.: neznášam to meno - valentín ..ble! To si vždy predstavím mrte rozotpenú čokoládu milka.. poznáte ju, na valentína je jej plné tesco, v tvare srdiečka je.. :o
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja budem na valentina robit opravnu skusku, taze mam smolu... :?
musim to potom nejako dohnat 8)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Valentin 14.02.07

Príspevok od používateľa maryinka »

Cavour napísal:Co pripravujete pre svoje druhe polovicky na Valentina. Je to dost aktualna problematika, a vela ludi ma s tym problem. Tak piste svoje plany ;)
..väčšinou nič dopredu neplánujem,lebo to potom dopadne zle..takže uvidíme,čo ma v ten deň ráno dobrého napadne..a keďže je to školksý deň,takže z toho asi nič výnimočné nebude a večeru,prípadne oslavu necháme na piatok.. :twisted:
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

moja stara nema tento den rada,a ani ja lebo dostane vacsinou 3-4 veci od cudzich chalanov a ja ziarlim :lol: a ona sa zabava co to je za magorov :twisted:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

SAmo napísal:moja stara nema tento den rada,a ani ja lebo dostane vacsinou 3-4 veci od cudzich chalanov a ja ziarlim :lol: a ona sa zabava co to je za magorov :twisted:
Ta to musi byt kus,ta tvoja stara :twisted:
A valentin?-par kamosov,kamosiek a niekde do rana :smt039 ...Skvela prilezitost ako sa s niekym zaujimavym zoznamit :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:
inak valentin je debilny komercny sviatok
ani nie, ma aspon krestansky zaklad na rozdiel od helovínu :evil:
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

No, originál štýl toto : - Na otázku : " - čo pripravujete pre vašu polovičku na valentína ", polovica príspevkov rieši tému , že nemá holku. tomu sa vraví SPAM! :o
Ale sorry, OK, tak k téme -
Kukám tak na to, že to vychádza na stredu a 14. Tož čo z toho vyplýva?
- Nejaká večera, fľaša šampanského a predsa streda - zástrčkový deň , ne? tak jaké plány a ešte na 14. je aj MS kalendár avaliable :wink:
Myslím, že to mám doriešené. :lol:
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

dudo02 napísal:Ta to musi byt kus,ta tvoja stara :twisted:
A valentin?-par kamosov,kamosiek a niekde do rana :smt039 ...Skvela prilezitost ako sa s niekym zaujimavym zoznamit :wink:
je starsia o mesiac , ma 21 :P .
podla mna je valentin na ... den, ved toho valentina si mozme urobit hocikedy
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

podla mna je Valentin pekny sviatok zamilovanych aj ked je pravda ze Lasku si mozeme vyznat kazdy den ale na Valentina natreba ziadne extra darceky verim ze kazdu holku potesi ruzicka a mile slova, neviem ale je to taky zacarovany den a nieco v sebe urcite ma.
a myslim ze netreba vobec nic planovat :smt049
sonador
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sonador »

Mimochodom.. Valentina vobec americania nevymysleli.. ako si tu podaktori myslia..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho.. :) alebo mamke cokoladu.. cokolvek.. komukolvek.. koho mas rad..
keby sme si povedali, ze toto je blby "sviatok".. a toto tiez, asi by sme ziadny nemali..
a kde by sme potom utracali prachy?.. :)
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

sonador napísal:Mimochodom.. Valentina vobec americania nevymysleli.. ako si tu podaktori myslia..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho.. :) alebo mamke cokoladu.. cokolvek.. komukolvek.. koho mas rad..
keby sme si povedali, ze toto je blby "sviatok".. a toto tiez, asi by sme ziadny nemali..
a kde by sme potom utracali prachy?.. :)
Valentín je pokial viem tak sviatok zamilovaných, takže ty sa miluješ s tým psom alebo s tým smradľavím uchom.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Valkir, ja so Sonadorom súhlasím.
Nie je to len sviatok zamilovaných. Ale v tento deň si môžeš uctiť tých ktorých máš rád. Svoju mamku, sestru či aj brata to je jedno, veď ich máš rád nie?
Aj keď občas idú fajne na nervy :lol:
sonador
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sonador »

ehm.. takze ked dam kamaratke ci kamaratovi nieco automaticky som do oboch zalubena ci ako?.. :) mas divne zmyslanie..
a to smradlave ucho pochopi len ten, kto ma psa.. :)
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

No tak na Valentina chystam prekvapkanie pre holku.. nechcem pisat ake lebo ona tu tiez chodi :) ale chcel by som aby to bol super den.. aj ked si myslim ze skor to bude prvy piatok po valentine. Darcek uz mam vyhladnuty :D a tesim sa dufam ze bude mat dobru naladicu a bude nam dobre ....
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

este neviem, snazim sa vyhybat takymto akciam.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

prave som zistil ze na Valentina ma VS kde chcem ist den otvorenych dveri tak aspon budem robit nieco duchaplne :P
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no ja tiez rozmyslam co na valentina, a nic ma nenapada...chcel by som jej kupit nejaku malu pozornost ale netusim co lebo este ani niesme tak dlho spolu tak neviem este presne co ma rada.....ale tak do valentina zistim snad...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

podla mna nezalezi ci svojej polovicke daco kupite... je hlavne aby ste v tento den boli so svojou polovickou , dokazali jej svoju lasku , boli s nou vecer niekde si sadnut.. byt s nou.. lebo niekedy netreba nejake hmtone darceky..niekedy je krajsi dar to co poviete co spravite.. alebo ako sa zachovate k svojej laske.. darceky mozte dat kazdy den..ale sadnut si opri svieckach.. obimat sa bozkavat povedat LUBIM TA.. zapnut si prijemnu hudbu,.a tak.. :wink:
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa snipah »

No moja laska ma rada SNOOPYHO a vsetko co s tym suvisi. Aj ked ma uz 18. A podarilo sa mi zohnat listovy papier a obalky s motyvom SNOOPY. A na to nejaka krasna basnicka. A kedze budem 100 km od nej tak jej to pekne poslem postou a pripadne nejaku krasnu SMS. Osobne jej to vynahradim ked sa na vikend vratim domov. Podla mna je to krasny sviatok. :smt057 :smt058 Ach ta laska nebeska ...
Napísať odpoveď