vamazal som omylom ext. hdd. POMOC
vamazal som omylom ext. hdd. POMOC
Formátoval dom disk v počítači a mal som pripojený aj externý HDD cez usb. Cez modrú obrazovky som vymazal partíciu. hned som ho odpijil ked som si uvedomil čo som urobil. Potrebujem ho súrne obnoviť. aspoň nejaké veci. Mám na ňom jednu zložku, na ktorej pracujem už pár dní. Prosím poradte mi ako to obnovím. dakujem. je na to nejaký program a postup ako to spraviť?
Podľa toho čím si to mal sformátované NTFS alebo FAT32 tak použiješ jednu alebo druhú verziu:
- GetDataBack For NTFS
- GetDataBack For FAT32
Je to jednoduché ten program ťa bude viesť krok po kroku. Step1 , Step2 ...
Na konci ti zobrazí celú štruktúru hdd aj so súbormi. Potom len označíš ktorý súbor a kde ho chceš kopírovať. Nič nemôžeš pokaziť ale počítaj s tým že to môže trvať aj niekoľko hodín kým to kompletne preskenuje. Záleží od veľkosti HDD a počtu súborov.
A je to platený program s trial verziou nič neskopíruješ treba ju zaregistrovať.
- GetDataBack For NTFS
- GetDataBack For FAT32
Je to jednoduché ten program ťa bude viesť krok po kroku. Step1 , Step2 ...
Na konci ti zobrazí celú štruktúru hdd aj so súbormi. Potom len označíš ktorý súbor a kde ho chceš kopírovať. Nič nemôžeš pokaziť ale počítaj s tým že to môže trvať aj niekoľko hodín kým to kompletne preskenuje. Záleží od veľkosti HDD a počtu súborov.
A je to platený program s trial verziou nič neskopíruješ treba ju zaregistrovať.