Vaša Top Speed
Spolujazdec:
Driver:Moj otec
Cesta:BA-Wien Dialnica
Speed:250Kmh
Auto:Chrysler 300C Touring-5.7L V8 HEMI
Cesta:BA-smer Vojka-ako je hradza tam je dobra rovna cesta
Sped:220Kmh
Cesta:BA-Poprad
speed:220Kmh-samozrejme nie stale
Cesta:BA-Madarsko
speed-240Kmh
Auto:Mercedes Benz E 500
a potom uz len taka normalka do 200Kmh
ja sam este nie kedze este dva roky k 18
Cesta:BA-Wien Dialnica
Speed:250Kmh
Cesta:BA-smer Vojka-ako je hradza tam je dobra rovna cesta
Sped:220Kmh
Cesta:BA-Poprad
speed:220Kmh-samozrejme nie stale
Cesta:BA-Madarsko
speed-240Kmh
Auto:Mercedes Benz E 500
a potom uz len taka normalka do 200Kmh
ja sam este nie kedze este dva roky k 18
..no ako asi každé auto.. a celá táto téma je o tom..mishenko napísal:Hej, ja ti verim, ze tolko bolo na tachometri. Ale ako sme tu uz riesili, Fabie slusne premeriavaju, to viac ako 160-5 nebolo.
By ma zaujímalo, akú rýchlosť môže mať napr. Passat skutočnú podľa GPS, keď na tachometri má 220km/h..
stare passaty(b6) premeriavali asi 10 az 20 km vo vysokych rychlostiach, nova B7(terajsia gen) ma pri instalovanej navigacii tachometer synchronizovany s GPS, takze pre vsetky bezne ucely uplne presny.brm napísal:By ma zaujímalo, akú rýchlosť môže mať napr. Passat skutočnú podľa GPS, keď na tachometri má 220km/h..
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Najrychlejsie som asi isiel s fotrikom(Octavia I 1.6 Combi) 190 km/h skoro celu cestu z Prahy do BA (v noci).
A ja som isiel najviac 175 km/h po Seneckej ceste(kamosov som viezol z akcie a jeden zahlasil ze ide grcat, tak som sa rychlo snazil najst miesto na zastavenie, hehe) a po meste najviac asi 130(v noci, ale bola to kravina, uz sa drzim na uzde)
A ja som isiel najviac 175 km/h po Seneckej ceste(kamosov som viezol z akcie a jeden zahlasil ze ide grcat, tak som sa rychlo snazil najst miesto na zastavenie, hehe) a po meste najviac asi 130(v noci, ale bola to kravina, uz sa drzim na uzde)
uvedomujes si ze keby si v tej rychlosti na bicykli spadol uz to nerozchodis ?yoplin napísal:auto: skoda forman
sofer: kamos
trasa: tt - nr
rychlost: na tachaci bolo 170, kolko v skutocnosti to neviem(samozrejme ze to bol taky mierny kopcek)
na bicykli 79,8km!!!![]()
a poviem vam ze v tom aute som bol viac posrany
car:nova skoda octavia 1.9TDI+chip tuning
driver:kamarat
way:BB-ZV,KE-Presov
speed:220km/h
bolo to uplne v pohode kedze tak chodime pravidelne,ale urcite je krajsie ked auto na krizovatke zrychli,zapistia mu gumy a pritlaci vas ku sedadlu ako ked idete 200km/h
to vas potom prestane bavit a po par minutach si to ani neuvedomujes.
My sa vacsinou zabavame tak, ze ideme po dialnici 120km/h a ked nas dakto zacne predbiehat tak dame plyn na podlahu a uz sa iba smejeme takto sme uz na tej octavii dali aj mercedes ML.
driver:kamarat
way:BB-ZV,KE-Presov
speed:220km/h
bolo to uplne v pohode kedze tak chodime pravidelne,ale urcite je krajsie ked auto na krizovatke zrychli,zapistia mu gumy a pritlaci vas ku sedadlu ako ked idete 200km/h
to vas potom prestane bavit a po par minutach si to ani neuvedomujes.
My sa vacsinou zabavame tak, ze ideme po dialnici 120km/h a ked nas dakto zacne predbiehat tak dame plyn na podlahu a uz sa iba smejeme takto sme uz na tej octavii dali aj mercedes ML.
jasne ze si uvedomujem, ale to patri k tomu.miso03 napísal:uvedomujes si ze keby si v tej rychlosti na bicykli spadol uz to nerozchodis ?Ale mozno ti to za to stalo
spadol som asi v 50-ke vpalil som to do blatovej kaluze, skrutili sa mi riadidla a preletel som, este mi nohy ostali zapnute v pedaloch. bol som trosku dobity, ale inak v pohode. az na to ze som bol cely od blata
No ja som išiel narýchlejšie skoro 180 km/hm na jednej Octavii, ked som raz stopoval s potreboval som sa dostať do školy na cvičenie
Ten chlapík vedel ako s tým autom, ale 180 km/hod. je veľa aj na octáviu a dosť to hučalo a myslem som, že sa rozpadne, ale stihol som absolútne s prehľadom
Ináč keď som ja šoféroval tak to bolo 145 km/hod. (čo čakáte od Felície)
...