Vaša Top Speed
chlapy, ked vam ja nieco poviem tak nebudete verit. ja som tiez neveril a tvrdili mi to 4 ludia, az kym som to nevyskusal sam, na skode RAPID na 3ke vytlacil chlapik 130, mna skoro je*lo, lebo som myslel ze sa to rozleti a ja stym, a poviem vam ze nepodradoval vtedy
ja tomu neverim vobec, mozno na chu*a tachometer, ale videl som to na vlastne oci a prehrtal som 500 ,-SK ... shitmadafaka aj s takou robotou
Pravda..tsss...este mas nejaky pribeh? Skus este daco vymysliet.energy00 napísal:chlapy, ked vam ja nieco poviem tak nebudete verit. ja som tiez neveril a tvrdili mi to 4 ludia, az kym som to nevyskusal sam, na skode RAPID na 3ke vytlacil chlapik 130, mna skoro je*lo, lebo som myslel ze sa to rozleti a ja stym, a poviem vam ze nepodradoval vtedyja tomu neverim vobec, mozno na chu*a tachometer, ale videl som to na vlastne oci a prehrtal som 500 ,-SK ... shitmadafaka aj s takou robotou
Moja prva jazda, asi dva tyzdne od vodicaku.
Trasa : Kosice >> Presov
Cesta : Dialnica
Rychlost : 150 km/h
Auto : Skoda Octavia 1.9 TDi
Ja viem, nic moc, na dialnici 150 na octavke, ale mama viac nedovolila
keby som bol len s otcom
Odvtedy som nesiel po dialnici, a po normalnych cestach 150 urcite neprekrocim, nie som DEBIL
Trasa : Kosice >> Presov
Cesta : Dialnica
Rychlost : 150 km/h
Auto : Skoda Octavia 1.9 TDi
Ja viem, nic moc, na dialnici 150 na octavke, ale mama viac nedovolila
Odvtedy som nesiel po dialnici, a po normalnych cestach 150 urcite neprekrocim, nie som DEBIL
Hmm..si zijes octavku po 2 tyzdnoch vodicaku, si sadni do nejakeho favorita, alebo 120cimy starej, nie sa takto hned rozmaznavatETieNne napísal:Moja prva jazda, asi dva tyzdne od vodicaku....Auto : Skoda Octavia 1.9 TDi
najrychlejsie som isiel 180kmh v opel calibre ako spolujazdec na nejakej malej dialnici v adelaide.
najrychlejsie som isiel 140kmh ako vodic na dalsej malej dialnici v adelaide a to bolo v mojom isuzu gemini . uz som nechcel ist rychlejsie, uz to necitilo velmy bespecne v tom aute
najrychlejsie som isiel 140kmh ako vodic na dalsej malej dialnici v adelaide a to bolo v mojom isuzu gemini . uz som nechcel ist rychlejsie, uz to necitilo velmy bespecne v tom aute