Vaša Top Speed
-
Colortraincleaner
Medium Star
Dialnica niekde na severe, siel som 130 a daky lanos ma predbeho;, potom spomalil, tak som si ho vo svojom tempe predbehol ja a zase sa to zopakovalo, dal som kickdown, o malu chvilu sa ukazalo na tachaci 220 a spokojne som tak siel par minut, az som si uvedomil, ze na dechtaroch meravaju rychlost Very Happy
Ale hanbim sa, lebo zvacsa chodim predpisovo (dokial ma nevyblika daco ine, vtedy sa rad vzdialim dopredu
)
btw. ja si skor uzivam krivolake cesticky ako rovnu cestu, tam to ani tak nezalezi na vodicovi, ale skor na aute ...

Ale hanbim sa, lebo zvacsa chodim predpisovo (dokial ma nevyblika daco ine, vtedy sa rad vzdialim dopredu
btw. ja si skor uzivam krivolake cesticky ako rovnu cestu, tam to ani tak nezalezi na vodicovi, ale skor na aute ...
Tak to slusne premeriavaLord_3D napísal:Speed: 190Km/h
Car: Škoda Fabia 1.2 HTP (Hard Tuning Power)
Ty mas posahany tachac. Vies, ono si moze kazdy tvrdit to svoje, ale je jasne, ze HTP tolko nejde ani v najkrajsich santovych snoch. Vo finale sa to da vypocitat z prevodovych pomerov. Ak by si sa chcel teda este dlho hadatLord_3D napísal:nesradnujem... mozno ze mas neaký nepadarený kus
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako spolujazdec:
Auto: BMW M3 E46 V6 3,0
Rychlost: 230KM/h
Trasa: Bratislava - Trnava /dialnica/
Nadherny zvuk, antiradar zapnuty, a v audiu Big Band Bennyho Goodmana - Swing Swing Swing
mam to v zivej pamati.....
Ako jazdec /zatial neopravneny/:
Auto: Suzuki Ignis 1,3 glx DOHC 16v
Rychlost 130KM/h
Trasa: Opustena polna cesta za Bratislavou
Zvuk jak ked kocura za gule tahaju, v radiu dopravny servis

Good topic ----> k+
Auto: BMW M3 E46 V6 3,0
Rychlost: 230KM/h
Trasa: Bratislava - Trnava /dialnica/
Nadherny zvuk, antiradar zapnuty, a v audiu Big Band Bennyho Goodmana - Swing Swing Swing
Ako jazdec /zatial neopravneny/:
Auto: Suzuki Ignis 1,3 glx DOHC 16v
Rychlost 130KM/h
Trasa: Opustena polna cesta za Bratislavou
Zvuk jak ked kocura za gule tahaju, v radiu dopravny servis
Good topic ----> k+
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... lahko cez 200kph ako spolujazdec vo Volve V40 1,8 ( myslim ze aj T bolo ), dialnica niekde pri piestanoch smerom do hlavnej dediny ...
... ako sofer cez 150kph na citroene c3 , hmm nejaky diesel , asi nejaka 1,4, tez na dialnici ,ale nefim kde ..ale taka perlicka ze to som prave jazdil v autoskole .. no ale mosel som pridat
...
... mimo autoskoly sam asi max. 110 zatial na Felde, no ale nutno podotkut ze u nas v meste ..
..
... a vseobecne si nejako moc neuzivam takuto rychlu jazdu, radsej ked sa jazdi cca 110 - 140 hore nejakym horskym priechodom ako hoci aj 250 po dialnici ... dialnica=nuda
... klukate okresky rulezz ! 
... ako sofer cez 150kph na citroene c3 , hmm nejaky diesel , asi nejaka 1,4, tez na dialnici ,ale nefim kde ..ale taka perlicka ze to som prave jazdil v autoskole .. no ale mosel som pridat
... mimo autoskoly sam asi max. 110 zatial na Felde, no ale nutno podotkut ze u nas v meste ..
... a vseobecne si nejako moc neuzivam takuto rychlu jazdu, radsej ked sa jazdi cca 110 - 140 hore nejakym horskym priechodom ako hoci aj 250 po dialnici ... dialnica=nuda
-
erytrocyt
VIP
Ty si toho ešte veľa nenašoféroval čo?nordkapp_pb napísal: cca 110 - 140 hore nejakym horskym priechodom
Branisko- aj 60 je veľa
Čertovica- Nemysliteľné
Soroška- Niektoré úseky chvíľku tak 100 sa dá
Ožďany- v serpentínach je aj 40 veľa
Dargov- V smere od Košíc na Sečovce, áno tak smerom hore 140 ísť môžeš
Pezinská Baba- sotva
Donovaly- sotva
Vernár- sotva
Tatranská Javorina- skús to tam na poľskej strane vytiahnuť na 100, tak si dobrý, v zákrutách- nemysliteľné...
no keď si ich už spomenul , tak raz som išiel so švagrom na audine k nemu domov a cestou keď sme už odbočovali , tak sa nám zazdalo ako keby z obiehajúceho auta hodil niekto do nás niečo (jablko) ...eritrocit napísal:Ožďany- v serpentínach je aj 40 veľa
Keďže švagor je bývalý biletár , nenechá si nič líbiť , prepol na ŠPORT
cvičky pískali ako bláznivé , už som myslel , že sa neudržíme na ceste , hore keď sme ho dobehli asi za minútu : p začali sme ho vytláčať z cesty ... no ale o tom som nechcel , proste maximum , na širokých gumiskách , 4*4 - 110 km/h viac myslím, že už by človek vyletel z cesty
-
masterdead
SysAdmin
nieco podobne som zazil, isli sme vedla seba, bolo 5 hod rano takze hliadka nehrozila, inac na dechtaroch pravidelne kontroluju skorej dialnicnu znamku ako rychlost, ale keby uvideli niekoho ake preleti cez 200 okolo neviem ci by stihali za nim...( s fabiami)mishenko napísal:Dialnica niekde na severe, siel som 130 a daky lanos ma predbeho;, potom spomalil, tak som si ho vo svojom tempe predbehol ja a zase sa to zopakovalo, dal som kickdown, o malu chvilu sa ukazalo na tachaci 220 a spokojne som tak siel par minut, az som si uvedomil, ze na dechtaroch meravaju rychlost Very Happy
Ale hanbim sa, lebo zvacsa chodim predpisovo (dokial ma nevyblika daco ine, vtedy sa rad vzdialim dopredu)
Tak to slusne premeriava
heh to bolo misove... vlastne jeho fota, dost ma zaraza ze to da druhym do ruk a hned 180km/h no co asi vam doveruje v tomtoVW Passat 1.9 TDI - 180 - Trasa: Sučany smer Martin
jeden typek tu napisal ze s motorom 1.2htp siel 190, k tomu poviem iba jedno - velke lol, ak by si spravil aj cip porobil zvody, nove sanie, vyfukovy system tak sa dostanes tak na vykonen nejakych 75 - 80 koni a s tym veru 190 nedas to mi ver... (ten motor by ti pri takych upravach odisiel po 70tis km)