ver tomu ze fabia 1.2htp neda ani 160, za to rucim, ta fabia sa nechyta na favo a favo konci na 160... moja skusenost je taka ze fabia tych 155, ked tam nikoho nemas a nefuka ti protivietor...mishenko napísal:Ty mas posahany tachac. Vies, ono si moze kazdy tvrdit to svoje, ale je jasne, ze HTP tolko nejde ani v najkrajsich santovych snoch. Vo finale sa to da vypocitat z prevodovych pomerov. Ak by si sa chcel teda este dlho hadatJa to vidim na takych 165-170 aj s tym, ze si padal z utesu
Vaša Top Speed
rebrik5 napísal:290KM/h s golf 2 GTI
stale je to dostatocna maximalka, ved maximalna zakonom dovolena rychlost na slovenskych cestach je 130kmhmystique napísal:ver tomu ze fabia 1.2htp neda ani 160, za to rucim, ta fabia sa nechyta na favo a favo konci na 160... moja skusenost je taka ze fabia tych 155, ked tam nikoho nemas a nefuka ti protivietor...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
sami odbornici tu zacali pisat... skoda vyraba daku ostru sportovu verziu polularneho Hovno To Pojede? nerealne co tu vypisujete, nic v zlom.
ja osobne (ked neratam lietadlo
) tak ako spolujazdec cca 220 na octavke 1,8 turbine
ako sofer cca 205km/h na C5 po dialnici BA-TN, vacsinou dialnice inac v klude
MA-BA 200 na Octavii II, 160 do pezinku na fave a taky "rally" rekord, 195km/h na fabii na trase TT-BA po starej ceste pri Kostolnej, mozno by som isiel aj viac, ale bola tam taka zakruta, ze som rad ze este teraz pisem na hojko
ja osobne (ked neratam lietadlo
ako sofer cca 205km/h na C5 po dialnici BA-TN, vacsinou dialnice inac v klude
Lol, mystique, neryp furt!mystique napísal:ver tomu ze fabia 1.2htp neda ani 160, za to rucim, ta fabia sa nechyta na favo a favo konci na 160... moja skusenost je taka ze fabia tych 155, ked tam nikoho nemas a nefuka ti protivietor...
Ak ta to teda spravi stastnym, investujem do toho benzinu a spravim ti screenshot...
-
Kibo
Hardcore addict
to bola tdickova fabkaschw33k napísal:LOL čo to vy máte za Fabie
lenze tu sa riesilo ze 190 je pre 1,2 HTP nerealnych, ale vraj tu na nich tak jazdia, ja som na nej dal 160, to je realenter00 napísal:na jednom motoristickom fore to riesili a isli s HTP GPSkovych 165, mierne dole kopcom dialnica. takze da sa.
ja som len zvedavy, co vytiahne moje favo, ked ho dokoncim
-
DanielJackson
Light Expert
..najrýchlejšie -> 220km/h na Hyundai Terracan ako spolujazdec.. (KE->BA 02:00AM -> 06:00AM)..
..za volantom -> 180km/h na Fabia 1.4 50kW Combi.. ale inak na diaľniciach snažím do 160km/h (aj s dvoma bikemi na streche na Fabii v pohode.. avšak computer už potom ukazuje zaujímavú spotrebu)
..najhoršia rýchla cesta -> Linz-Viedeň na Škode 120L (rv 1980).. 140km/h..
inak perfektná masáž na celé telo.. 
..na biku -> 78km/h (Hýľov -> Nižný Klátov)
..za volantom -> 180km/h na Fabia 1.4 50kW Combi.. ale inak na diaľniciach snažím do 160km/h (aj s dvoma bikemi na streche na Fabii v pohode.. avšak computer už potom ukazuje zaujímavú spotrebu)
..najhoršia rýchla cesta -> Linz-Viedeň na Škode 120L (rv 1980).. 140km/h..
..na biku -> 78km/h (Hýľov -> Nižný Klátov)
VPower mas na mysli, ten co fici na shellke? 100 oktanov ma ci kolko... heh... ale nie vazne, kamos ma fabiu fabiu 1.2 a nechytal sa, nechcem rypat, ale myslim si ze 160 to auto neprekroci (ale je mozne ze mal tu 40kw verziu toho motora, lebo tusim sa robila aj 47)kinjeril napísal:Lol, mystique, neryp furt!
Ak ta to teda spravi stastnym, investujem do toho benzinu a spravim ti screenshot...
Kibo v podstate mas pravdu, skoda vyrabala aj limitovanu fabiu RS a ta 200 da ako nic... bola tam upravena 1.9TDI
-
Lord PROXI
King
-
masterdead
SysAdmin
lol sry za otmystique napísal:heh to bolo misove... vlastne jeho fota, dost ma zaraza ze to da druhym do ruk a hned 180km/h no co asi vam doveruje v tomto![]()
jekm)
jasne ze jeho otca