S3RiOUS napísal:Basa v ktorej sa zakazane prezeranie prispevkov je v podstate ban nie???Tu basu som este nevidel nikde ale je to zaujimavy trest...Nieco miernejsie od banu ale mohla by byt dvojaka...jeden sposob by bol zakaz posielania prispevkov-pre spamerov a druhy zakaz do istych sekcii kde sa nachadzaju linky ak take mate-pre leecherov...tak by to bolo 100percentne
Chalan, ty o com tocis? Precitaj pravidla a potom nieco napis.
S3RiOUS napísal:Basa v ktorej sa zakazane prezeranie prispevkov je v podstate ban nie???Tu basu som este nevidel nikde ale je to zaujimavy trest...Nieco miernejsie od banu ale mohla by byt dvojaka...jeden sposob by bol zakaz posielania prispevkov-pre spamerov a druhy zakaz do istych sekcii kde sa nachadzaju linky ak take mate-pre leecherov...tak by to bolo 100percentne
v base sa vacsinou zakaze prispievat na urcitu dobu, prip. aj ked mas zakazane citat temy, mozes sa tu hrat, prip. posielat SS
no s tým ip banom sa mi to nezdá 2* férové.
mám orange internet a nakoľko mi je pridelovaná dynamická IP tak som to nedávno od tohto fóra dostal. a za nič na svete som si nevedel spomenúť, že za čo by to mohlo byť.