VELKY BRNO vylet by qwertas

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: VELKY BRNO vylet by qwertas

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) pretoze pokial by som sa spoliehal len na svoj usudok, ze to nevyjde tak kazim akciu ostatnym. Ked nieco poviem ze sa stane tak a tak, a vysvetlim to na dovodoch ktore su jasne dane, tak vacsina ludi to nepochopi, vrie v nich taka mala iskricka nadeje, mno a vtedy je lepsie proste v tom nerypat, ale ukazat im ze aha, pozrite sa ako je to v prdeli.
:wink: Okrem toho pinhead neries to moc, toto je zlozitejsia tema aj akcia ako sa na prvy pohlad zda, to by som tu musel rozpisovat uplne vsetko a to sa mi vazne nechce.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to je qwerty, tam nie je čomu rozumieť.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Netreba chápať (qwertyho), stačí akceptovať :D

Qwerty - máš ten zájazd povinne nalinkovaný od začiatku do konca ? Alebo budeš mať aj voľno ?
Seriózne mám záujem o stretávku s tebou :) Ak teda nie si proti :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Už je známy termín výletu?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:...Ja by som sa tam mal pohybovat od 9.3. do 11.3.... aspon taky je povodny plan.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal::) axxis fakt chces odpoved na svoj prispevok??? oki, ide aj moj model. Aj povahovo aj vyzorovo, problem preco som po tejto babe nesiel skor bol ze bola zadana, dost fest. A clovek s ktorym chodila je dost fajn, takze by ma to ani len nenapadlo. Ale teraz je volna, ... uz dlhsiu dobu, cize uz chapes ? ci nechapes o co ide? ja tam idem kvoli nej a vsetko naookolo je komparz ktory to cele musi uhrat, . . . som rad ze sme sa pochopili, lebo ked to neuhraju bude zle, ... :) v Brne sa nevyznam tak preto sa pytam aby som neposobil ako uplny vol, v zmysle ze budem odkazany na babu. . . . ktora ked bude vidiet ze som odkazany na nu, tak tato specialne mi to da zozrat . . . :wink:
dufam ze nebudes znova vyryvat, tema nie je zalozena tymto smerom, tak klud.
nevyryvam, normalne sa pytam. vsak si suhlasil s tym, ze tam ides je*at kundy (ako sa spravne preklada fuck bitches anyway?) tak ma to zaujimalo co spravis keby to neboli supervysoke j*backy. z Tvojich prdchadzajucich prispevkov som pochopil, ze tam poznas iba sesternicu (ktoru dufam balit nejdes) a ostatne nie. nemohol som predsa predpokladat, ze mas nejaku vytypovanu len tak z nicoho. a ked sme u toho, kolko meria? ma tiez nepeknu tvat ako Tvoja byvala?
qwerty-xyz

axxis, racius ....
je pekna aj v tvari, celkovo je to velmi pekna zena. . . . Ale este neviem co a ako. Racius, ano najepsie by bolo mat to vsetko nalinajkovane. :) Ale uz sa to komplikuje este nic. zebyyy v tom bola nejaka ina? no nic chlapci necham vas hutat, ...
:) Kazdopadne povodny plan je taky ako som pisal.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Teraz ma napadlo, ze qwertas zacal byt sebavedomy po zalozeni temy "Sedativum Dormicum".
I SEE WHAT YOU DID THERE!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

on začal byť sebavedomý po tom, čo mu nejaká žirafa skočila na jeho reči a bol "in relation". Odvtedy je alfa-samec
qwerty-xyz

uznaj sam 133/150 je dobry pomer, .... :) a nie len pri tom, vtedy ked som videl ze sa da velmi vela veci ked sa na to ide spravnym sposobom ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to je čo za pomer?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pocet zien ktore opustili miestnost po prichode Qwertyho/Pocet zien celkovo :smt059
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ženy/muži ktorí si z neho robia srandu :)
qwerty-xyz

:) Ale noooo audiooo, neser ma s tym ze nevies co je to za pomer.....
--- ale nie vazne, sebavedomie mam kvoli viacerym veciam proste, inak preco zase riesime mna ? ... SHARK a racius, sa este nieco dohodne, ked to vyjde tak ako ma ked nie tak bude pruser, co uz, kazodpadne keby sa nieco pomenilo tak to tuna napisem, ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dal som normálnu otázku čo je to za pomer. Napíšeš nejaké dve číselka a my si máme domyslieť čo to je? To je tvoja typická argumentácia. "keby ste vedeli to čo viem ja", "keby ste mali naštudované toľko toho ako ja", "nerobte sa že neviete čo som myslel dvoma totálne odveci číslami" ...
qwerty-xyz

:) nie su odveci, mas v sprave ....
vratme sa k povodnej teme, a nezerte ma tu obaja so sharkom .... :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pôvodná téma ešte nebola prebraná? Dal som ti odpovede na všetky otázky čo si položil v prvom poste. Ešte aj upresňujúce odpovede (čomu sa vyhýbať, ako je to s netom na o2 a pod.). Odvtedy si sa nič konkrétne na brno nespýtal. Ak máš otázky, kľudne ich polož a poradíme. Ak nemáš, tak nám aspoň nekaz zábavu a prijímaj náš výsmech :)
qwerty-xyz

oki, tak sa spytam, vies o lepsom internatnom ubytovani plnom zien za menej ako 700 sk, na noc ? ... :) To je tiez dost podstatne, povodne bolo tak ze v jednej izbe mame byt traja cize 23 eciek delene troma ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

700 sk? To si čo za menu vyhrabal? Vy tam na východe máte ešte koruny? Myslíš 700 českých korún, alebo 23€? A vela žien je na jednom intráku pri kounicovej (kounicova je intrák masarykovej univerzity, ten ich neviem ako sa volá). Ale neviem či sa tam dá ubytovať pre verejnosť. Na kounicovej sa dá ubytovať, za 180 českých na noc. Komplet cenník naších (Masarykova univerzita) kolejí pre krátkodobé ubytovanie nájdeš tu: http://www.skm.muni.cz/ubytovani/texty/ ... -11-12.pdf
qwerty-xyz

dikes, vid SS ... :) nevyznam sa v tom moc ....
Napísať odpoveď