heh tie prve 2 su zaujimave, ale zas ako mohol vediet v tom druhom ze sa pohne ta miska, ked ju zacal natacat a az po nejakych 5 sekundach sa pohla A to 3 video.... chcel by som taku kameru, by som v noci nechal natacat izbu
Chapem ked ludia veria v boha, jezisa a tamtych ostatnych vychadza to z vychovy, z minulosti , z potreby zje...... Este chapem ked niektory ludia veria na duchov a strasidla ved vela filmov k tomu smeruje ala ABSOLUTNE NECHAPEM ako niekto moze vazne verit v astana sherana a tie kktiny okolo toho ved to je len jeden vtip, resp tak to vyzera, nad tim sa da len a len zasmiat, vlasne zarehotat.
tomasso napísal:moze by t na tom nieco, ked dnes u nas dvakrat spadol obraz a rano nas zobudila garniza so zaclonou ako spadla?
no nechcel by som v akom dome byvate? v nejakom starom? bo mi byvame v sest rovnom a tiez mam podozrenie na poltergeista ale ci to nebude tym ze byvame pri cintorine?
Eru napísal:no nechcel by som v akom dome byvate? v nejakom starom? bo mi byvame v sest rovnom a tiez mam podozrenie na poltergeista ale ci to nebude tym ze byvame pri cintorine?
Eru napísal:no nechcel by som v akom dome byvate? v nejakom starom? bo mi byvame v sest rovnom a tiez mam podozrenie na poltergeista ale ci to nebude tym ze byvame pri cintorine?
Opat sa priklanam k nazoru, ze taketo veci vidia, vnimaju, pocuju a podobne iba ludia ktori tomu veria! Ja tomu verim tiez, no snazim sa stratit vieru... Je to neprakticke.
poltergeist neni hlucny duch v starych domoch ako sa kedysi rozpravalo, podla novej verzii su poltergeist 12-15 rocni chalani ktori maju v sebe nejaku energiu a nevedomky podvedomim hybu tymi predmetmi telekinezou v navale hnevu alebo niecoho ineho
ako ked niekto kukate supernatural(na prime to chodi okolo polnoci kazdy tyzden pod nazvom Lovci duchov) tak na take veci ako wendigo,upiri tak na take nie..ale verim na duchov a anjelov straznych...a reinkarnaciu aj ked neviem ci to sem zapada ale podla mna je dost mozne ked niekto umrie a este tu nieco nedokoncil alebo nieco ine ze sa akokeby znova narodi ale v niekom alebo v niecom inom.....
a este ze na lochnesku verim ...a jeti no tak to teoreticky mohlo byt ....ale ked nad tym tak rozmyslam tak vsetko je mozne....
Je vela veci ktore este na nasej planete nie su preskumane vacsina oceana a taktiez nepozname viacero jaskynnych zivocichov do vnutra pralesov sa taktiez estre pomaly nikto nedostal vzdy som sa pozeral na legendy s tym ze ten clovek ieco urcite videl ale nevie ako to popisat taketo legendy vznikaju hlavne vtedy ked sa zaostaly clovek dostane do kontaktu s vyspelov technologiou ale to je uz o UFO inac su tu este paranormalne javy v ktore verim verim ze je mozne sa stretnut s duchom pretoze energia nezanika iba meni svoju podstatu .
UFO to je jasna sprava ze je sak si kuknite SG1 inak moj majster na cirkevnej strednej nam raz rozpraval o biblyi (seriozne netusim jak sa to pise ) a dakej knizke ktora ju skoro cele vysvetlila ako prichod mimakov proste dost haluzne a Yeti to moze byt Upiri nie Zombie tiez nie Duchovia no nefim tu som napochybach ako podla mna nie ale zaroven aj ano kamaratka ktorej verim mala uz tu skusenost a to bola s toho fakt ze mimo a inak je to vyrovnana osoba