dufam ze sa tuto temu dostanem nejake k-
Vhodna basen
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vhodna basen
Zdravim hladam nejaku vhodnu basen na hviezdoslavov kubin pre osmaka. Neviete nhodou o nejakej (nech to nebude nejake megadlhe, proste aby sa to priemerny ziak bol schopny naucit) dakujem
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na polroka dostal zo Sj 3 (podla mna som mal mat dvojku kedze zle znamky som tam mal iba s diktatov) takzepotrebujem si nejak splhnut u ucitelky a myslim ze toto je celkom dobra prilezitost...
inak beriem to vazne,keby som to nebral tak sa naucim nieco z knihy ako polka triedy dostanem 3 a mam pokoj...
inak beriem to vazne,keby som to nebral tak sa naucim nieco z knihy ako polka triedy dostanem 3 a mam pokoj...
trosku sa zapojim...Shamway napísal:Ja som na polroka dostal zo Sj 3 (podla mna som mal mat dvojku kedze zle znamky som tam mal iba s diktatov)
nie nemal si mat dvojku...gramatika je dolezita...a IMHO dolezitejsia ako lit. cast...keby to bolo na mne, tak povinnu maturitu z literatury zrusim a necham len gramaticku cast - to je to jedine co ma realny vyznam na hodinach SJ (nie naozaj nevidim nic uzitocne na tom, ze sa tlupa teenagerov musi ucit myslienky nejakeho cloveka z minulosti....a keby aj...ale povinne z takychto, povacsine dristov maturovat, je nelogicke)...navyse je nehorazne, ake veci su niektori ludia, dokonca vysokoskolsky vzdelani, schopni napisat...
a ano, zalezi mi na gramatike a silný muži ma vedia znechutit viac, ako zabita macka na ceste