Vianocna spam tema
Re: Vianocna spam tema
tak ono sa ten koren nechava vyluhovat a ten extrakt sa miesa s vodkou alebo borovickou. asi 0,5dl na liter.
ináč, bude spam téma aj na Silvestra ?
Lebo teraz skapal pes a neskôr budú pindy, že prečo ešte nie je téma...
Teším sa na " ukážky " z karma komentárov
Lebo teraz skapal pes a neskôr budú pindy, že prečo ešte nie je téma...
Teším sa na " ukážky " z karma komentárov
No a je po tom, snad sa teraz trosku kazdy ukludni a uvolni, a nebudu v obchodoch zhony a podobne.
Idem nieco este dotlacit a vypit, a potom spat.
Idem nieco este dotlacit a vypit, a potom spat.
Zemiaky, čučoriedka, krava, mandolínka, mama, tráva, máva, láva, s náma, dáva, káva...
Spam mám krám a vám ho nedám.
Toto mi už dlhšie ležalo na srdci a nemal som sa komu vyrozprávať.
Spam mám krám a vám ho nedám.
Toto mi už dlhšie ležalo na srdci a nemal som sa komu vyrozprávať.
Kym bude otvorena tema, tak sme tu pre teba.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hojko rulezz uz som tu 6 rokov s vami mier

kto ukaze vianocnu rit?
-
Scorpion90
King
tak za tie kozy na predchadzajucej strane by sa nemusela hanbit ani nejedna dievcina 
Takto som inac este nedopadol nikdy, pokial si pamatam...na fore. Ked som bol na Slovensku tak sme sa po veceri s partiou stetli v krcme na pive, a potom niekto na polnocnu a niekto domov spat...takze tieto Vianoce dost smutne pre mna.
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja sa zo zasady vždy vyvalujem 2 vianočné dni doma, keď som bol mladší tak som vybehol aj do mesta ale posledné roky doma pekne papuče a žeremserempijem
poctivo vybenčovanéScorpion90 napísal:tak za tie kozy na predchadzajucej strane by sa nemusela hanbit ani nejedna dievcina
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Sniezik sa nam chumeli
-
nejakymarko
Addict
tak v nose maximalne sniezik. ci? 
dnes asi nebudem spať na bruchu 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Jezisko mi ale doniesol PSP tak som spokojny
ponozky, slipy, pyzamo
ponozky, slipy, pyzamo
Ja mam za sebou 12 hodinovku v robote, salat a kapustnica 150 kilometrov daleko odomna
Aspon som mohol 12 hodin cumiet na zadok kolegyne
Stastne a Vesele, teraz mi chyba to nase Slovensko 
Uf, po pár mesiacoch sťaby diéty, keď som horko-ťažko zhodil 7 kíl, som to dnes nevydržal a prežral sa ako prasa, ešte aj kvalitne opité
Fujtom, Parom ber aj také sviatky 
-
mirak2
Hardcore addict
mne brat kupil GTA V na XBOX360, jediny detail, ze mam 4GB verziu xboxu
takze na to, aby som si to mohol zahrat, som musel vybrat harddisk z pokazeneho notebooku, lebo sak mi kolega v praci povedal, ze s nim to pojde a po naformatovani zistit, ze na hacknutie potrebujem WD disk a toto bol Seagate... tak som pozrel do svojho funkcneho notebooku a tam WDcko, ktore je dokonca presne v zozname podporovanych diskov
oba disky, co mam 320GB, Seagate 7200 otackovy, WD iba 5400... tak pod ho nechceny upgrade notebooku
klonovanie disku z WD na Seagate, nasledne formatovanie WD a hacknutie WDcka s 320GB verziou security sectora... strkam do xboxu a nejde... skusam hacknut druhy raz, pcham do xboxu druhy raz, rvem to tam, aby kontakty dosadli a boha jeho ono to nejde
tak si vravim, ze povodne boli k dispozicii iba security sectory do velkosti 250GB, tak to skusim s mensim, prinajhorsom xboxu bude vidiet disk ako 250 a nie 320GB... tak znova, hackujem, strkam do xboxu a ide... a tancujem svoj stastny tanec
a hram si GTAcko
(toto cele som podstupil uz minuly vikend, dnes som si nasiel pod stromcekom teplakovu supravu [lebo teplaky su uplne najvaaaac] a knihu Lexikon slusneho spravania [lebo moja mama si ocividne mysli, ze sa spravam ako najvacsi ko*ot a myslim, ze ma pravdu. Life is too short to be an asshole.])