Video v PowerPointe

Informácie o software, ankety...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Video v PowerPointe

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Zdravím,

dá sa nejako vložiť video do PowerPointu tak, aby bolo priamo "súčasťou" tej prezentácie a nie iba odkazom? Problém mám s tým, že na mojom PC, aj ak je video odkazom, v prezentácii to video prehrám bez problémov. Na inom PC však píše nejaký error a na notebooku zas prehrá len zvukovú stopu, pričom kodeky sú tam rovnaké ako na mojom PC. Na tom druhom PC, aj na notebooku prehrá Windows Media Player to video v pohode. Riešením by teda podľa mňa mohlo byť keby sa dalo video vložiť priamo do tej prezentácie. Viete poradiť? Poprípade ak existuje lepšie riešenie, dajte... Vďaka.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Video v PowerPointe

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som to riesil ked som robil socku. Spravil som to tak, ze som tam to video normalne pridal a potom som socku ulozil ako EXE. Takto tam bolo aj video v tom exe :)

post2090966.html#p2090966
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Fúúúha, vďaka :D Tiež to potrebujem kvôli SOČ... Len dúfam, že tam nebudú mať antivírus, lebo ten mi to blokoval, potom to išlo v pohode. Ďakujem.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nie je za čo. Mne osobne nič AV neblokoval ani u mňa, ani v našej škole a ani na krajskom kole. Čo čak si dať tú prezentáciu a video na USB a na USB ju upraviť a pridať tam to video čo je na USB? Takto by si eliminoval problém s neexistujúcim priečinkom.

Alebo tú prezentáciu ulož takto:

Súbor > Uložiť a odoslať > Zbaliť prezentáciu pre disk CD > Balík pre disk CD.

Toto by ti ju malo uložiť do všetkým (aj videom) do jedného priečinku ktorý si uložíš na USB. Ja som potreboval EXE kvôli kompatibilite, lebo u nás v škole sme stále mali Office 2003 a iba niekde 2007 a ja som používal 2010
Napísať odpoveď