Zdravím,
dá sa nejako vložiť video do PowerPointu tak, aby bolo priamo "súčasťou" tej prezentácie a nie iba odkazom? Problém mám s tým, že na mojom PC, aj ak je video odkazom, v prezentácii to video prehrám bez problémov. Na inom PC však píše nejaký error a na notebooku zas prehrá len zvukovú stopu, pričom kodeky sú tam rovnaké ako na mojom PC. Na tom druhom PC, aj na notebooku prehrá Windows Media Player to video v pohode. Riešením by teda podľa mňa mohlo byť keby sa dalo video vložiť priamo do tej prezentácie. Viete poradiť? Poprípade ak existuje lepšie riešenie, dajte... Vďaka.
Video v PowerPointe
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Video v PowerPointe
Ja som to riesil ked som robil socku. Spravil som to tak, ze som tam to video normalne pridal a potom som socku ulozil ako EXE. Takto tam bolo aj video v tom exe 
post2090966.html#p2090966
post2090966.html#p2090966
Fúúúha, vďaka
Tiež to potrebujem kvôli SOČ... Len dúfam, že tam nebudú mať antivírus, lebo ten mi to blokoval, potom to išlo v pohode. Ďakujem.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie je za čo. Mne osobne nič AV neblokoval ani u mňa, ani v našej škole a ani na krajskom kole. Čo čak si dať tú prezentáciu a video na USB a na USB ju upraviť a pridať tam to video čo je na USB? Takto by si eliminoval problém s neexistujúcim priečinkom.
Alebo tú prezentáciu ulož takto:
Súbor > Uložiť a odoslať > Zbaliť prezentáciu pre disk CD > Balík pre disk CD.
Toto by ti ju malo uložiť do všetkým (aj videom) do jedného priečinku ktorý si uložíš na USB. Ja som potreboval EXE kvôli kompatibilite, lebo u nás v škole sme stále mali Office 2003 a iba niekde 2007 a ja som používal 2010
Alebo tú prezentáciu ulož takto:
Súbor > Uložiť a odoslať > Zbaliť prezentáciu pre disk CD > Balík pre disk CD.
Toto by ti ju malo uložiť do všetkým (aj videom) do jedného priečinku ktorý si uložíš na USB. Ja som potreboval EXE kvôli kompatibilite, lebo u nás v škole sme stále mali Office 2003 a iba niekde 2007 a ja som používal 2010