Vie sliepka plávať?
Re: Vie sliepka plávať?
Problem? Ved koniec koncov je to vtak, takze ma lahke kosti a nepotopi sa tak lahko.
Tuším sú ale z toho riadne v šoku. 
nad hladinou sa udrzia, ale potom tak ci tak umru.. si pamatam, ked sme ako mali obliali slepicu vodou, tak potom do druheho dna zomrela, perie jej neuschlo a potom neviem presne co mala s tym za problemy, ale nevydrzala to..
To je čo za blbosť, veď sliepky sa bežne potápajú keď kotkodákajú.cinges napísal:nad hladinou sa udrzia, ale potom tak ci tak umru.. si pamatam, ked sme ako mali obliali slepicu vodou, tak potom do druheho dna zomrela, perie jej neuschlo a potom neviem presne co mala s tym za problemy, ale nevydrzala to..
to nieje blbost, popros niekoho, kto ma susedu so sliepkami a chod ich obliat vodou..
takže sliepky nikdy nemôžu zmoknúť na daždi?
to už aké múdrosti, že mokrá sliepka neumrie
tak moja babka má nadprirodzené sliepky asi inak si to neviem vysvetliť
.... problem je keď sliepka zmokne a v kuríne sa zaparia to im neprospieva.
Prečo si to vyššie ignoroval?cinges napísal:to nieje blbost, popros niekoho, kto ma susedu so sliepkami a chod ich obliat vodou..
to je blbosť, to si mýliš s morkamicinges napísal:to nieje blbost, popros niekoho, kto ma susedu so sliepkami a chod ich obliat vodou..
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mokra sliepka moze rovnako prechladnut a umriet ako clovek, ktory si na seba je*** mokre tricko a nevysusi ho (indiani v Papua Nova Guinea takto hromadne umierali, ked im misionari dali krestanske tricka a oni v tom behali vo vlhkom pralese a ich telo sa permanentne ochladzovalo). To je zapal pluc jak vysity. Kazdopadne kohutovi by sa nemalo nic stat ak sa vykoti na slnko.
Ale nemylim, pamatam si, ako deti sme s bratrancom pooblievali sliepky hadicou a rano boli tri mrtve, dobre si pamatam, jak nas zmlatili jak zito, ani z tych sliepok sa potom nic nedalo spravit, museli sa vyhodit..Dunlop napísal: to je blbosť, to si mýliš s morkami
S morkami to bude asi tak isto, i ked by som povedal, ze tie vydrzia asi viac,.. Urcite to nieje tak, ze sliepky su na vodu alergicke, aa hned zomru, ale ked v tom kurniku je kosa a su cele premocene nespravi im to dobre, zkuste si to s papagajom.. Ked ich trochu oblejes zase neumru, ale ked budu cele premocene, nadsene z toho nebudu..
Ja papagaja (korelu) umyvam pod sprchou kazdy tyzden uz 10 rokov. A paci sa mu to 
ziegel napísal:Ja papagaja (korelu) umyvam pod sprchou kazdy tyzden uz 10 rokov. A paci sa mu to
- Prílohy
-
- 3u79dg.jpg (31.38 KiB) 4460 zobrazení
My čo máme papagáje tak všetky milujú vodu, najviac keď ide z rozprašovaču
ale to je OT
-
xH4wK
Definuj, ze 'sa mu to paci' ... podla coho to usudzujes, predpokladam ze si minimalne zoolog s 10 rocnou praxou 
Nedavas mu este aj cokoladu ?
Nedavas mu este aj cokoladu ?
Drzi sa stale pod prudom vody, nesnazi sa spod neho utiect. Ked namierim prud niekde inde, tak zase vbehne pod neho.
Odporucil nam to znamy, ktory sa niekolko desatroci venoval chovaniu a predavaniu koriel (neviem ako sa to skloneuje
). Od neho ten papagaj aj je.
Odporucil nam to znamy, ktory sa niekolko desatroci venoval chovaniu a predavaniu koriel (neviem ako sa to skloneuje
Je to absolútny nezmysel s tou vodou a tým, že by sliepka mala skapať. Neviem odkiaľ ste to kto nabrali.
-
xH4wK
Nie je to nezmysel... sliepka nema ziadnu ochranu peria pred vodou a tak ked zmokne a neususi sa tak prechladne a skape ... logika.
Dedo chova sliepky cez 35 rokov...
Dedo chova sliepky cez 35 rokov...
Škoda, že aj niektoré homo sapiens sliepky nestačí obliať...