Viete, čo je to parkour?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mohli ste tam dať viac pesničiek ; ) ale musím pochváliť ......máte lepšiu telocvičňu : P susenejablko by asi mal čo povedať k tomu : )Maki napísal:pohonim trosku ego aj ja - - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi:D - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to...
-
axxis
Addict
Urcite ide o srandu, ale backflip s trikom na hlave by som v zivote neskocil.Maki napísal:noa? hlavne ze for fun:D a neviem ci si vla ludi dovoli dvojte salto ako ja
ale nie - tam slo skor o tie baily... a pesniciek tam viac bolo len kamos vravel ze mu to nejak seklo a prestalo hrat.. a ja som sa s tym hrabat necel...
-
susenejablko
Light Star
ako sa opovazujes brat moje meno nadarmo...hmm...P3Bo napísal:Mohli ste tam dať viac pesničiek ; ) ale musím pochváliť ......máte lepšiu telocvičňu : P susenejablko by asi mal čo povedať k tomu : )
k veci...no...fakt mate lepsiu telocvicnu...to je asi original gymnasticka, ne?? co by som ja dal za taku telocvicnu...polku zivota (a za 2 take telocvicne...och...)...estek som nekukol cele, ale zatim vyzera ze mate fakt COOL zinienky... (aj ja take chcem
-
Sakino [SKK]
Amateur
sorry ale prave od 5 minuty zacina nejaky parkour, do 5 min to je onicom, to ze urobys kotrmelec nieje parkour _!Maki napísal:pohonim trosku ego aj ja - - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi:D - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to...
-
susenejablko
Light Star
sak tamto je myslim len trening flipov v gymnastickej telocvicni...co by si chcel ine cvicit v takej telocvicni?? (samozrejme ze preskoky njake drsne by sa dali, ale tu islo myslim len o efekt...) a povedal by som ze cele video je skor tak Street Stunts ako LPK...v tom mas pravdu...ale myslim, ze to je len take flipove video... (akoze sranda...)Sakino [SKK] napísal:sorry ale prave od 5 minuty zacina nejaky parkour, do 5 min to je onicom, to ze urobys kotrmelec nieje parkour _!
-
midnight_man
Guru
-
The Calvin
Star
-
Flinstone
Light Professional
ja tiez tancujem uz skoro rok a skakal som mozno 2 mesiace a dost ... bo uz sa tote bolesti nedali vydrzatAmiss napísal:Pozrite sa na:Ja osobne som breaker, ale parkour je vo vela veciach podobny. Asi pred 2 mesiacmi som začal cvičiť aj ten.Kód: Vybrať všetko
www.parkour.sk
Mate nejaký vzťah ku gymnastike a podobným športom, či skôr sedíte za počítačom?
Tu je ešte jedna stránka o breakdance:Kód: Vybrať všetko
www.osb.sk
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 11:38 )
sila ? ved to je v pohode :DDD len musis byt roztahany ...Amiss napísal:Tomuto sa hovorí sila.
toto je sila ...
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 11:42 )
PKFlinstone napísal:sila ? ved to je v pohode :DDD len musis byt roztahany ...
to je prvok break dance aj parkour ...to sa mi na tom paci
toto je sila BD ...
takze nevies co je parkour, parkour je hlavne o treningu a nie o skakani, je to o filozifii , nie o tom kto skoci z vacsej vysky atd atd..www.traceur.sk jo a salta su freerunLincan napísal:aj ja viem co je to parkour a dozvedeli sme sa to s kamosmi nahodne na neet pozreli sm par odvaznich videi a skusali neraz to troska bolelo ale teraz v pohode zoskocime aj z 3 metrov alebo na nerobi problem salto vo vzduchu a podobne...