Viete, čo je to parkour?

O športe...
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

parkour je jeden z najlepsich sportov na svete ja sam ho praktikujem po celej bystrici ale trvalo mi to kym som sa to naucil neni to len o tom preskakovani budov clovek sa nauci salta dopredu do zadu a vcera som sa naucil len cistou nahodou twister (salto do zadu+360) a skoro som si zlomil väz :oops: :cry:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

parkou poznam a musim priznat ze to je celkom lakave, bohuzial vsak nemam s kym skusat taketo veci a sameho by ma to asi dlho nebavilo :roll:
marcoss
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcoss »

kone kone koniki :?
Blitss_eclp
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blitss_eclp »

Le parkour je úplne hustej sport,ja do nej taky tak trochu delam,pokud se o tomto sportu chcete neco dozvedet,tak se podivejte na stranky naseho tymu!( eclp.czechian.net) :arrow: .sme sice relativni amateri,ale uz se tomu zaciname plne oddavat!Kouknete se tam prosim! Le Parkour is Great and Forever!
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Je to pekna srandicka. Obdivujem tych chlapcov. Niekedy mi pripada, ako keby ani klby nemali, ci ako keby neplati pre nich gravitacia. Nuz, len do kedy im to tak vydrzi, robit taketo vecicky? Bedra, kolena, clenky, chrbtica, to vsetko trpi. Ale inak, RESPECT GUYZ!!! 8)
loro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa loro »

kinjeril napísal:Je to pekna srandicka. Obdivujem tych chlapcov. Niekedy mi pripada, ako keby ani klby nemali, ci ako keby neplati pre nich gravitacia. Nuz, len do kedy im to tak vydrzi, robit taketo vecicky? Bedra, kolena, clenky, chrbtica, to vsetko trpi. Ale inak, RESPECT GUYZ!!! 8)
jj, suhlasim,...to iste plati aj pre sk8,..je to super vec,..sk8toval som 2 roky,..potom som to opustil,,,ale stale si rad pozrem nejake to video,... :)
jano757
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jano757 »

pozrite si film okresok 13
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

celkom pohodka... ale sk8 , snb, jackass to je tiez huste!! neviem, este som to neskusal, ale skocit odrazit sa zasa behat, zasa skakat,... to by nebol pre mna astmatika :D
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Myslim, ze film o Parkoure je najmä Yamakasi a trochu sa vyskytuje aj vo filme okrsok 13......

Akoze je to husteee, mozna by som sa na to aj dal, ale treba pri tom inuuu nodiiiciu....
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

mal by byt aj slovensky parkourovy film www.finalspot.sk
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piston napísal:jasne vjeme co je to, minule som o tom videl volaco na extreme a robili tam drsne veci niekde v londine na strechach
JJ to som videl aj ja celkom dobry boli skoda ze vsetci hip-hopaci a ziaden PuNk :cry: ale to by asi vyzeralo dost cudne keby daaky punker skakal salta ponad schody do metra (podobne ako breakdance) ... btw Londyn je z Y :roll: :) ale vazne toto je ozaj super ked ma niekto taku odvahu a skase z budovy na budovu apodobne ... Ako by povedal Ali G: RESTEKP :D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Hmm,o tomto "sporte" som sa dozvedel len nedavno...A zaujal ma na plnej ciare..MOzno preto ze dost veci mi ide celkom dobre a schopne ich zvladam.. Preto sa budem snazit tomu venovat a zlepsovat sa:)(ale este to neni na takej urovni ze by som pravidelne trenoval alebo tak to vobec ne,skorej take otukavacky co a jak a pod. A shupaa)
Fuk jeden z naj. "Sportou" x-)

// btw,keby tu niekto pk robil z lokality BA,mozme pobehat :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To Amiss:nevdel som,ze maju vlasnu straknku.. Ti dvaja su moji bratranci.. Mato a Marek.. su to tipci.. Aj ked break moc nemusiim ich si celkom rad pozriem.. 8) :?
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Parkour je vynikajuci ja ho trenujem necele 3-mesiace..Uz ovladam nejake tie Vaulty ale este nejsom bohviejaky profik..........Viem len to ze Parkour zalozili francuzy a nejaky francuz skombinoval umenie jeho otca a gymnastyku..
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

keby sa pri tom tak nenicili klby....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

www.parkour.sk
www.parkour.sk/forum

tam chodte, tam je toho dost - aj to ako obmedzit problemy s klbami ;)
trenujem od decembra a mozem poveddat,ze uz je to o dost lepsie s bolestami....
osiris/cannabis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa osiris/cannabis »

to Maki: takze drzim palce nech sa nam nezabijes :P
to all: parkour - umenie pohybu, a niekto tu mal prafdu ked vravel ze ho zalozil v 80.rokox 20.storocia David Bell, ktory hra aj v skvelom filme Banlie 13 ( ktory sa zhodou okolnosti povaluje na mojom disku bez toho aby niekto chcel aby som ho upol :( )
v Lc je jeden tipek ktory sa tomu venuje, dokonca trenuje aj par deciek z mesta, a ked som ho videl v " akcii " no mal som dost, som neveril ze take veci moze robit obycajny smrtelnik, xx :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

osiris/cannabis napísal:to Maki: takze drzim palce nech sa nam nezabijes :P
to all: parkour - umenie pohybu, a niekto tu mal prafdu ked vravel ze ho zalozil v 80.rokox 20.storocia David Bell, ktory hra aj v skvelom filme Banlie 13 ( ktory sa zhodou okolnosti povaluje na mojom disku bez toho aby niekto chcel aby som ho upol :( )
v Lc je jeden tipek ktory sa tomu venuje, dokonca trenuje aj par deciek z mesta, a ked som ho videl v " akcii " no mal som dost, som neveril ze take veci moze robit obycajny smrtelnik, xx :)
Film nemusis upovat, to najlepsie z neho je tu:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0328106389

a pekne video je aj toto
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6227308929
Huntic.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Huntic. »

----------
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

neviem si predstavit, ze takto beham beham po meste skacem cez kose a popolnice a neviem co este a uvidi ma nejaky kamarat...

pisete tu niektori, ze trenujete a ako vlastne taky trening vyzera. Ci to ako ked ides normalne behat, ze budicek o 8 rano, nahodim jogingovu supravu a skacem??? Ci mate niekto nejakeho skusenejsieho kamarata, ktory vam poukazuje rozne srandy?

Je to cool sa pozerat na chlapikov co to vedia, ale mna to absolutne nelaka, mne sa to zda take detske. U nas je to opat take, ze ak niekoho uvidia ako skace ponad stanky so zmrzlinou tak si hned o nom pomyslia, ze utiekol z psychiatrie...

Sorry mozno blbu otazku polozim, ale kolko rokov mate vy co to praktizujete? Nechcem sa nikoho dotknut, ale pochybujem, ze sa medzi vami najde clovek co ma viac ako 20 rokov, respektive pracujuci clovek nema na to urcite cas...
Napísať odpoveď