Viete, čo je to parkour?
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Blitss_eclp
Novice
jj, suhlasim,...to iste plati aj pre sk8,..je to super vec,..sk8toval som 2 roky,..potom som to opustil,,,ale stale si rad pozrem nejake to video,...kinjeril napísal:Je to pekna srandicka. Obdivujem tych chlapcov. Niekedy mi pripada, ako keby ani klby nemali, ci ako keby neplati pre nich gravitacia. Nuz, len do kedy im to tak vydrzi, robit taketo vecicky? Bedra, kolena, clenky, chrbtica, to vsetko trpi. Ale inak, RESPECT GUYZ!!!
mal by byt aj slovensky parkourovy film www.finalspot.sk
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
JJ to som videl aj ja celkom dobry boli skoda ze vsetci hip-hopaci a ziaden PuNkpiston napísal:jasne vjeme co je to, minule som o tom videl volaco na extreme a robili tam drsne veci niekde v londine na strechach
Hmm,o tomto "sporte" som sa dozvedel len nedavno...A zaujal ma na plnej ciare..MOzno preto ze dost veci mi ide celkom dobre a schopne ich zvladam.. Preto sa budem snazit tomu venovat a zlepsovat sa:)(ale este to neni na takej urovni ze by som pravidelne trenoval alebo tak to vobec ne,skorej take otukavacky co a jak a pod. A shupaa)
Fuk jeden z naj. "Sportou" x-)
// btw,keby tu niekto pk robil z lokality BA,mozme pobehat
Fuk jeden z naj. "Sportou" x-)
// btw,keby tu niekto pk robil z lokality BA,mozme pobehat
-
Začiatok Konca
Professional
www.parkour.sk
www.parkour.sk/forum
tam chodte, tam je toho dost - aj to ako obmedzit problemy s klbami
trenujem od decembra a mozem poveddat,ze uz je to o dost lepsie s bolestami....
www.parkour.sk/forum
tam chodte, tam je toho dost - aj to ako obmedzit problemy s klbami
trenujem od decembra a mozem poveddat,ze uz je to o dost lepsie s bolestami....
-
osiris/cannabis
Medium Expert
to Maki: takze drzim palce nech sa nam nezabijes
to all: parkour - umenie pohybu, a niekto tu mal prafdu ked vravel ze ho zalozil v 80.rokox 20.storocia David Bell, ktory hra aj v skvelom filme Banlie 13 ( ktory sa zhodou okolnosti povaluje na mojom disku bez toho aby niekto chcel aby som ho upol
)
v Lc je jeden tipek ktory sa tomu venuje, dokonca trenuje aj par deciek z mesta, a ked som ho videl v " akcii " no mal som dost, som neveril ze take veci moze robit obycajny smrtelnik, xx
to all: parkour - umenie pohybu, a niekto tu mal prafdu ked vravel ze ho zalozil v 80.rokox 20.storocia David Bell, ktory hra aj v skvelom filme Banlie 13 ( ktory sa zhodou okolnosti povaluje na mojom disku bez toho aby niekto chcel aby som ho upol
v Lc je jeden tipek ktory sa tomu venuje, dokonca trenuje aj par deciek z mesta, a ked som ho videl v " akcii " no mal som dost, som neveril ze take veci moze robit obycajny smrtelnik, xx
Film nemusis upovat, to najlepsie z neho je tu:osiris/cannabis napísal:to Maki: takze drzim palce nech sa nam nezabijes![]()
to all: parkour - umenie pohybu, a niekto tu mal prafdu ked vravel ze ho zalozil v 80.rokox 20.storocia David Bell, ktory hra aj v skvelom filme Banlie 13 ( ktory sa zhodou okolnosti povaluje na mojom disku bez toho aby niekto chcel aby som ho upol)
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0328106389
a pekne video je aj toto
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6227308929
neviem si predstavit, ze takto beham beham po meste skacem cez kose a popolnice a neviem co este a uvidi ma nejaky kamarat...
pisete tu niektori, ze trenujete a ako vlastne taky trening vyzera. Ci to ako ked ides normalne behat, ze budicek o 8 rano, nahodim jogingovu supravu a skacem??? Ci mate niekto nejakeho skusenejsieho kamarata, ktory vam poukazuje rozne srandy?
Je to cool sa pozerat na chlapikov co to vedia, ale mna to absolutne nelaka, mne sa to zda take detske. U nas je to opat take, ze ak niekoho uvidia ako skace ponad stanky so zmrzlinou tak si hned o nom pomyslia, ze utiekol z psychiatrie...
Sorry mozno blbu otazku polozim, ale kolko rokov mate vy co to praktizujete? Nechcem sa nikoho dotknut, ale pochybujem, ze sa medzi vami najde clovek co ma viac ako 20 rokov, respektive pracujuci clovek nema na to urcite cas...
pisete tu niektori, ze trenujete a ako vlastne taky trening vyzera. Ci to ako ked ides normalne behat, ze budicek o 8 rano, nahodim jogingovu supravu a skacem??? Ci mate niekto nejakeho skusenejsieho kamarata, ktory vam poukazuje rozne srandy?
Je to cool sa pozerat na chlapikov co to vedia, ale mna to absolutne nelaka, mne sa to zda take detske. U nas je to opat take, ze ak niekoho uvidia ako skace ponad stanky so zmrzlinou tak si hned o nom pomyslia, ze utiekol z psychiatrie...
Sorry mozno blbu otazku polozim, ale kolko rokov mate vy co to praktizujete? Nechcem sa nikoho dotknut, ale pochybujem, ze sa medzi vami najde clovek co ma viac ako 20 rokov, respektive pracujuci clovek nema na to urcite cas...