Viete, čo je to parkour?
ja ti kludne dam mojeSRneC napísal:napr?? das nejake foto alebo video?
heh, kto by nevedel čo to je
....... čítal som si čo bolo napísané na začiatku, a musím povedať, že tie osoby čo tam písali o tom "fakt vedia" čo to je
Parkour je prekonávanie prekážok, najmä v mestách ..
Nie je to skákanie po strechách
Skákanie po strechách je skákanie, nie PK !!
to myslis vazne ?
....... čítal som si čo bolo napísané na začiatku, a musím povedať, že tie osoby čo tam písali o tom "fakt vedia" čo to je
Parkour je prekonávanie prekážok, najmä v mestách ..
Nie je to skákanie po strechách
treneri ?cestovatel napísal:podla mna je to uplne SUPER![]()
neviete v ktorych mestach na SVK su nieaky trenerialebo instruktori???
shortak - ty si prave tiez dokazal "ze vies co to je"
parkour znamena (volne prelozene) umenie pohybu.. Je to laicky povedane presun z miesta do daneho miesta (cez prekazky) co mozno najefektivnejsim a najpriamejsim pohybom ... A tvoje "skakanie po strechach" naozaj patri k Parkouru ,len taketo skakanie po strechach ,uz praktizuju vacsinov maximalne skusení traceuri.. To co vidis ty v uliciach su pravdepodobne deti co skusaju
Nechapu podstatu parkouru,a preto lezu po "strechacH" a proste skacu.. Parkour je podla mna velmi narocny sport ,neni to len o tom "skocit" je treba mat silu (posilovanie-rozne silove treningi) ,dynamiku,vybusnost, musis vediet reagovat,cize reflexi,a mat flow (lahkost pohybu),a v neposlednom rade vediet dopadat,a vediet padat..
tak tak, ale neni to o tom, že ideš kdesi po chodniku rovno, a zrazu uvidíš nejakú strechu a vaaaaaaaaav, poďme si na ňu vyliezť a zoskočiť si ju, ako to tu poniektorí písali ..Kelusko napísal:shortak - ty si prave tiez dokazal "ze vies co to je"parkour znamena (volne prelozene) umenie pohybu.. Je to laicky povedane presun z miesta do daneho miesta (cez prekazky) co mozno najefektivnejsim a najpriamejsim pohybom...
To máš na ňu vyliezť iba ak ti stojí v ceste, alebo chceš ísť skratkou.
-
Eidos
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ano. Minuly rok som ho videla prvykrat. Uzane. Luc Besson sa opat blisol.dair napísal: videl niekto Stvrt 13? (Banlieue 13 - D.B.starring)
A hlavny hrdina mmm - takych chlapov ja mooozem.
A pytal si sa este na gymnastiku... tu som kedysi v mladosti robievala. Sice z donutenia (teraz lutujem, ze som to nebrala vazne), ale vybudovalo to vo mne cit pre estetiku a vsetko kde je zakomponovana sila a sikovnost, akrobacia, pekne skoky, preciznost... Rozhodcu by som robit mohla.
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hehe...neda mi neodpisat na tuto vetu... mas pravdu, vadi im to, ajked neviem co...pochopil by som, keby za mnou prisiel, spytal sa co robim, ja by som vysvetlil a odpochodoval by...ale ja mam taku skusenost ze na mna vrieskal ze nemam co preskakovat to zabradlie (100% to nebol sukromny pozemok...len nieco ako taky nadchod) ...lebo ze ho nicim... skoro som sa mu vysmial do xichtu, ale to by uz bolo moc, ale ajked som mu potom vysvetloval ze nieje nic zle na tom ze ho preskakujem, ajtak nepochopil...ale stare dobre cigarety a alkohol pomohli (ta carovna veta ze: co, mame radsej hulit travu a pit kazdy piatok a zabijat macky a tak?)...povedal ze dobre, chlapci ale davajte si pozorRetne napísal: Taktiez nieco co nevadi flojdom (asi) do takej miery...
S kamaratmi sme sa tomu zacali trocha venovat, ale myslim, ze uz nikdy nebudem na ich urovni....nic nieje horsie ako bolestivy uraz ktory vas na isty cas aj odpise hned v tzaciatkoch.
vedel som skocit cez zabradlie v podstate cokolvek a co som este nevedel, to som skusal...teraz mam psychický blok. vazne...rozbehnem sa, vsetko spravne az na to, ze nohy mi prosto zostanu na zemi. neodrazim sa. neviem to prekonat.....prosto bezim a...nic.
vedel som skocit cez zabradlie v podstate cokolvek a co som este nevedel, to som skusal...teraz mam psychický blok. vazne...rozbehnem sa, vsetko spravne az na to, ze nohy mi prosto zostanu na zemi. neodrazim sa. neviem to prekonat.....prosto bezim a...nic.
mal som iba narazene obe zapästia....akle aj tak je to velm,i neprijemny uraz. Blbe je, ze ked uz som sa trocha osmelil, rozhodol som sa pre Speed, ktory mi nikdy predtym nerobil problem. rozbehol som sa, skocil, prechytil lavou rukou, ktorou som to robil vzdy, no zranenie este nebolo zahojene. Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....Maki napísal:tak ten blok skus prekonat v telocvicni - neboj, viem o com hovoris a poviem ti ze to pomaha... ak nemas prilezitost ist do telocvicne tak to uz je horsie
Cez co mam v telocvicni skakat?
pocuj nechcem ti do toho kafrat ale nechces s tym prestat? .... ak ta to vazne bavi tak neprestanes ale takto si doje*** zdravie ...Gul'dan napísal:Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....
Cez co mam v telocvicni skakat?