Strana 1 z 4

Odblokovanie

Napísané: 04 dec 2009, 16:35
od používateľa 3NeoNeko
Neviem či to tu už je alebo nie...

Chcel by som sa spýtať či je možné odblokovať Nokiu 5530 je blokovaná na T-Mobile

A ak nie je možné v nejakom mobilshope?

Za odpoved dakujem

Napísané: 04 dec 2009, 16:42
od používateľa Andreso
Je to BB5, takže v každom servise, cena tak 10-15€, mne sa v ZA podarilo 7€ :wink:

Napísané: 04 dec 2009, 17:53
od používateľa bb5unlock
5530xm skoro v ziadnom servise
a v tych co to vedia spravit je cena daleko vyssia (25-50euro) a nie je to na pockanie

Napísané: 04 dec 2009, 18:02
od používateľa Andreso
sorry, nevedel som, že už vyšlo niečo nové ako BB5

Napísané: 04 dec 2009, 18:38
od používateľa bb5unlock
je to BB5, ale to je len platforma
BB5 ma rozne stupne ochrany, a preto su aj rozne ceny odblokov

a tie najnovsie bud odblokovat nejdu vobec, alebo je cena za odblok velmi vysoka

Napísané: 04 dec 2009, 19:20
od používateľa Andreso
A podľa čoho sa tieto stupne ¨aplikujú¨?

Napísané: 05 dec 2009, 9:01
od používateľa bb5unlock
hlavne podla pouziteho typu procesora

ale teraz aj napr. k starsim typom procera nokia vydala nove FW, ktore maju aplikovanu novu ochranu proti odblokovaniu priamo vo FW (zmenila strukturu bezp.zony)

takze napr. 5800 ver. 21.x.x ide odblokovat lahko, ale ver. vyssia ako 30.x.x uz je tazsi oriesok (a samozrejme aj vyssia cena)

Napísané: 05 dec 2009, 14:03
od používateľa 3NeoNeko
nejde odblokovať... pýtal som sa skoro všade a ešte som aj po nete hladal... hnusný T-Debil

Napísané: 05 dec 2009, 14:10
od používateľa bb5unlock
spravit to ide, tak ako som pisal uz vyssie

ak to chces staci sa ozvat, ale cena je vysoka (25€)

Napísané: 05 dec 2009, 14:39
od používateľa 3NeoNeko
písal som aj sem a povedali že 5530 sa ešte odblokovať nedá...

www.pdmobily.sk

Napísané: 05 dec 2009, 14:51
od používateľa bb5unlock
a ja ti vravim ze u mna sa to da
a v zopar dalsich predajnach (mobilshopoch)

cena je preto taka vysoka ze to nevie spravit kazdy, ked to bude vediet kazdy cena bude nizsia

//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 14:51 )
a nejde to spravit na pockanie (trva to 7-10dni)

Napísané: 05 dec 2009, 14:54
od používateľa 3NeoNeko
a padne mi tým záruka?

Napísané: 05 dec 2009, 14:57
od používateľa bb5unlock
nie, je to odblokovanie cez kod (ale neda sa to na dialku)

pretoze tieto nove modely maju zablokovane zadavanie kodov cez klavesnicu

Napísané: 05 dec 2009, 18:58
od používateľa 3NeoNeko
písal som do T-mobile... a napísali mi že telefon mi odblokujú na požiadanie a za 3,95 € takže neni o čom,,,

Napísané: 05 dec 2009, 21:05
od používateľa luto
Ano T-Mobile ti to odblokuje na poziadanie za ten manipulacny poplatok, ale az po skonceny viazanosti ku ktorej bol telefon brany. Najlepsia sranda, ked som sa pytal kamarata, co ma ludi v T-Mobile, tak mu vraveli, ze ani oni nemaju este kody na niektore telefony :D

Napísané: 06 dec 2009, 12:34
od používateľa jozinko
Caute, nahodou nejaky calculator na odblokovanie Nokia 2700 Classic? ten ktory mam neobsahuje tento model :(

Napísané: 23 dec 2009, 22:13
od používateľa bb5unlock
ziadny kalkulator na to neexistuje

kedze je to najnovsi model, tak aj odblokovanie vo vacsine servisoch bude problem (co sa tyka ceny a dostupnosti plati to co bolo napisane vyssie)

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 22:13 )
jozinko napísal:Caute, nahodou nejaky calculator na odblokovanie Nokia 2700 Classic? ten ktory mam neobsahuje tento model :(
takze podla najnovsich info uz sa da odblokovat aj tento model, zatial ale len cez kod (cez servisny box to nejde)

PS: uz idu odblokovat cez kod aj dalsie modely ktore sa doteraz nedali 1662, 2700, 6303, 5530, E52, ...

Napísané: 06 jan 2010, 22:47
od používateľa kreator391
Da sa aj cez box odblokovat.

Re: Odblokovanie

Napísané: 27 jan 2010, 16:58
od používateľa vladobmx
:? to ten kod je PC? ak nebviete co je PC je to productcode je to to

Re: Odblokovanie

Napísané: 27 jan 2010, 17:37
od používateľa bb5unlock
pouzitim PC (product code) urcite neodblokujes ziadnu NOKIU