Strana 1 z 13

Ake mate Teploty??

Napísané: 02 máj 2010, 21:54
od používateľa bakusgabor
Dobry vecer!

Informujem teploty ze vsetko je ok?

Cpu jadro 1 skoci aj na 55 stupnov,,

intel Q8300 2.5ghz
intel dq35mpe
chladic alpine 7
gpu asus 8800gts 640mb
forton 500w
1.5gb ram

chladic na cpu ide na 2450 RMP

Os je tam Windows vista home basic 32 bit, dakujem

Re: Teploty

Napísané: 02 máj 2010, 22:36
od používateľa uplink
jj teploty máš úplne okay...

Re: Teploty

Napísané: 02 máj 2010, 22:38
od používateľa bakusgabor
jj diky K :plus: a teraz som meral a v izbe je 35 stupnov :)

a ten dioda gpu je co? :)

Re: Teploty

Napísané: 02 máj 2010, 23:14
od používateľa uplink
To je teplota GPU, alebo Graphics Processing Unit, "procesor" grafickej karty. Obvykle máš čidlá na pamätiach, vnútre [diod] a povrchu jadra grafickej karty + prostredie, Tebe to ukazuje asi vnútro grafického jadra. Teplota je na 8800 GTS stará revízia a jadro [640 MB verzia, nová je G92 [512 a 1024] dobrá. Takže nerieš, možno by som prevzdušnil skrinku pár vetrákmi, ak to tak nemáš už spravené. Predok nasávanie, bočnica nasávanie, zad skrinky výfuk a ak dovoluje tak vrch skrinky výfuk.

Re: Teploty

Napísané: 02 máj 2010, 23:33
od používateľa bakusgabor
mam tam nejake vetraky, fotku mas tam hore :) diky

Re: Teploty

Napísané: 02 máj 2010, 23:51
od používateľa uplink
jj to +- stačí, aj keď otvorená bočnica airflowu neprispieva, teploty máš allright :)

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 0:05
od používateľa bakusgabor
jj diky :) staré G80 jadra su ako pekáč, ale dá sa :D

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 9:08
od používateľa cuciny
zdravím je toto v poriadku? je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 11:06
od používateľa uplink
cuciny ten CPU Ti ukazuje zle, skús iný program, ak máš intel, tak napríklad Core temp, alebo speedfan na všetky CPU. Disky máš celkom okay, ale keby mali o 5 stupňov menej, nič by sa nestalo :)

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 11:21
od používateľa Grim
...a ja?...

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 14:07
od používateľa Thommas
ta teplota je dobra

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 14:51
od používateľa bakusgabor
jj su dobré teploty :)

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 15:15
od používateľa Shwollo
nepoznáte nejaký program, ktorý by mi spravil graf teploty a uložil to niekde?

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 15:25
od používateľa Thommas
Zdravim.
Mam nasledovnu GPU:
Vlastnosti graf. procesora:
Grafická karta Asus EN7300GS/HTD
Kódový názov GPU G72GS (PCI Express x16 10DE / 01DF, Rev A1)
GPU takt 552 MHz (pôvodný: 550 MHz)
Takt pamäte 270 MHz (pôvodný: 270 MHz)


a teploty pri netovani mam okolo 60 stupnov. Je to normalne? Pri hrach neviem aku teplotu dostahne, kedze sa nehram na pC... Dakujem

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 15:27
od používateľa uplink
BiGTomEE - ide o to akú máš teplotu prostredia, ako máš vetranú skrinku a aký máš chladič na tej VGA. Avšak 7300 by mal schladiť aj pasív a teplotu máš normálnu ak tam máš ten malý stockový chladič. Ten jej vetrák je príliš malý, na to aby ju schladil nejako kvalitnejšie, aj keď je to len low-endová grafika...

Shwollo speedfan robí graf, ale vyexportovať ide len cez printscreen...:?

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 16:10
od používateľa Shwollo
prečo mi speedfan nezobrazí teplotu grafiky?

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 16:13
od používateľa bakusgabor
aj mne neukazuje rmp na cpu :) ani everest neukazuje??

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 20:52
od používateľa cuciny
uplink napísal:cuciny ten CPU Ti ukazuje zle, skús iný program, ak máš intel, tak napríklad Core temp, alebo speedfan na všetky CPU. Disky máš celkom okay, ale keby mali o 5 stupňov menej, nič by sa nestalo :)
je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 21:00
od používateľa bakusgabor
cuciny napísal:
je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz
ano moze to byt,skus ten novsy typ,,, nie ten 5.50 :)

Re: Teploty

Napísané: 03 máj 2010, 21:12
od používateľa cuciny
bakusgabor napísal:
ano moze to byt,skus ten novsy typ,,, nie ten 5.50 :)
som pozrel aj v SpeedFane 4.40 a je tam tá istá hodnota procesora 79C° :smt081 :smt081 pritom jadrá maju 16C°