ZBERATEL CHRUPOV (črepiny)
- spesko
- Expert
- Kontaktovať používateľa:
ZBERATEL CHRUPOV (črepiny)
no co si o tom myslite ??? pre tych ktorí nesledovali dnesne crepiny ide o "zberatela" ludskych chrupov ktory chodil do hrobiek aby zbieral ich chrupy... pridam aj relaciu z archviu jojky ale musi sa tam objavit...
- Kibo
- Hardcore addict
urazit mu ten jeho chrup vsetci vykradaci hrobov by si zasluzili gulku, vsak raz je to vecny odpocinok, tak kua sa krotim, a ne ze este zuby beriem. ten clovek nemoze byt po psychickej stranke kompletny, nemaju pravo ho zato zatknut, nie je to porusenie dakych zakonov? (to neviem, to sa pytam, ak nahodou o tom niekto nieco vie)
neviem, z akeho dovodu to skutocne vyberal, no mne sa na tom nepaci len sposob nadobudnutia tych chrupov (dost neeticke), nemyslim si, ze by bol nejaky uchyl [ine by to bolo, ak by to zbieral za ucelom obohatenia sa]... podla mna by sa tie chrupy mali uchovat, no neviem si na mieste toho zberaca predstavit, ze by som mal po byte lebky, casti chrupu a podobne ... inak, celkom ma to zaujalo
vraj uz asi 10 rokov po hrobkach nechodi, ma uz len zbierku spred 10-tich rokov => premlcacia doba su 3 roky, cize ho nemozu stihat (ale vraj ho uz davali davnejsie presetrovat...)Šu-Do napísal:inak akoze fakt.. to neni trestne ?? ci ma na to povolenie ?? ja mu dam take povolenie nech ma vykope kkt.. co s tym nieco nespravia... inak ako vyzeral ??
http://tvarchiv.joj.sk/?prog=CREPINY
- pinacolada
- Guru wannabe
no smutne nieje na tom to vykradanie hrobov ... (telo 100-150 rokov v zemi mozme mat imho v <>, telo je odpad, dusa je hlavna) ale o to ze si mysli ze ake je to cenne, skvele, unikatne ... jojka ho len zviditelnila zaviri sa okolo neho voda a to mu vyhovuje .. mozno sa najde nejaky uchyl no2 co mu tie chrupy kupi .. skoda sa o tom bavit
S týmto súhlasím,ten teepek si myslí,že raz bude znamenať niečo,ako Schliemann,keď objavil Tróju nie nie,on si vykope chrup,niečo vystaví do múzea,baví ho to,...každy robí niečo iné...ale..sa mi strašne ráta ten jeho hlas,ako všetko to komentuje,ja som nemohol vtedy...ale má o tom nejaké vedomosti,..ale mne by nebolo všetko jedno,keby mi raz vošiel do hrobu a začal sa mi tam hrabaťsafan napísal:ale ked robia archeologovia vykopavky je to OK?ked vykopu stareho falusa niekde z hrobky je to v poriadku ale ked ho urve typek na cintorine uz je to poburujuce?
- spesko
- Expert
presne tak... uchylak a vsetko komentuje aby sa zviditelnil... ale ktovie ako dlho si pripravoval reci...skenner napísal:heh mam v riti nech sebe zbera premna zamna.. mne by vobec nevadilo keby mne zobral moje zuby.. sak nakoniec kto to zisti.. sak on za sebou hroby zatvara ale pripadal mi dost jak uchyak.. ten jeho hlas a jak vsetko komentoval.. a skraboska.. no uchylak
- bocian
- Light Professional
http://www.rakva.estranky.cz/
neviem zda sa mi to take cudne ale tak coho sa po cely zivot bojim to ma po cely zivot aj laka ako hovorim takze jeho ciny za chore nemozem oznacit
neviem zda sa mi to take cudne ale tak coho sa po cely zivot bojim to ma po cely zivot aj laka ako hovorim takze jeho ciny za chore nemozem oznacit