ZBERATEL CHRUPOV (črepiny)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Používateľov profilový obrázok
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ZBERATEL CHRUPOV (črepiny)

Príspevok od používateľa spesko »

no co si o tom myslite ??? pre tych ktorí nesledovali dnesne crepiny ide o "zberatela" ludskych chrupov ktory chodil do hrobiek aby zbieral ich chrupy... pridam aj relaciu z archviu jojky ale musi sa tam objavit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

desne uchylny clovek... fuj.. hnus :aasmile19:
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

vytiahne z hrobu lebku a úchylným hlasom povie: "Tak toto bol obyvatel Prešporku" si myslí že je superman...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nie on ma masku ako ZORO :roll: :lol:
Tu frajeruje ze z vedeckeho hladiska .... to robi ale doma urcite zlate retaze kradne z mrtvol ( kostier )
Uchyl poje**** ! :!: :twisted:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

urazit mu ten jeho chrup :smt097 vsetci vykradaci hrobov by si zasluzili gulku, vsak raz je to vecny odpocinok, tak kua sa krotim, a ne ze este zuby beriem. :evil: ten clovek nemoze byt po psychickej stranke kompletny, nemaju pravo ho zato zatknut, nie je to porusenie dakych zakonov? (to neviem, to sa pytam, ak nahodou o tom niekto nieco vie)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

neviem, z akeho dovodu to skutocne vyberal, no mne sa na tom nepaci len sposob nadobudnutia tych chrupov (dost neeticke), nemyslim si, ze by bol nejaky uchyl [ine by to bolo, ak by to zbieral za ucelom obohatenia sa]... podla mna by sa tie chrupy mali uchovat, no neviem si na mieste toho zberaca predstavit, ze by som mal po byte lebky, casti chrupu a podobne ... inak, celkom ma to zaujalo :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

poj.... uchyl. isto si doma honi pero nad tym :slap:
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

neviem ci to co robí robí naozaj pre nejaku vedu....ale zdaa sa mi ze je to dost divny typek....nooo a rozmyslal som nad tym ci je vlastne aj normalny....a este ako to hovorí ked vytiahne nieco z tych hrobov....no dost sa v tom vyzíva...noo jednoducho povedane divny chlapík :?: :!:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak akoze fakt.. to neni trestne ?? ci ma na to povolenie ?? ja mu dam take povolenie nech ma vykope kkt.. :evil: co s tym nieco nespravia... inak ako vyzeral ??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

njn debil, neviem akoby som sa citil keby to urobil na hrobe mojej rodiny.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Šu-Do napísal:inak akoze fakt.. to neni trestne ?? ci ma na to povolenie ?? ja mu dam take povolenie nech ma vykope kkt.. :evil: co s tym nieco nespravia... inak ako vyzeral ??
vraj uz asi 10 rokov po hrobkach nechodi, ma uz len zbierku spred 10-tich rokov => premlcacia doba su 3 roky, cize ho nemozu stihat (ale vraj ho uz davali davnejsie presetrovat...)
http://tvarchiv.joj.sk/?prog=CREPINY
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Šu-Do napísal:inak akoze fakt.. to neni trestne ?? ci ma na to povolenie ?? ja mu dam take povolenie nech ma vykope kkt.. :evil: co s tym nieco nespravia... inak ako vyzeral ??
hanobenie mrtveho..myslim ze do 5 rokov by to mohol dostat
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no smutne nieje na tom to vykradanie hrobov ... (telo 100-150 rokov v zemi mozme mat imho v <>, telo je odpad, dusa je hlavna) ale o to ze si mysli ze ake je to cenne, skvele, unikatne ... jojka ho len zviditelnila zaviri sa okolo neho voda a to mu vyhovuje .. mozno sa najde nejaky uchyl no2 co mu tie chrupy kupi .. :? skoda sa o tom bavit
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ale ked robia archeologovia vykopavky je to OK?ked vykopu stareho falusa niekde z hrobky je to v poriadku ale ked ho urve typek na cintorine uz je to poburujuce? :?
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

safan napísal:ale ked robia archeologovia vykopavky je to OK?ked vykopu stareho falusa niekde z hrobky je to v poriadku ale ked ho urve typek na cintorine uz je to poburujuce? :?
S týmto súhlasím,ten teepek si myslí,že raz bude znamenať niečo,ako Schliemann,keď objavil Tróju :lol: nie nie,on si vykope chrup,niečo vystaví do múzea,baví ho to,...každy robí niečo iné...ale..sa mi strašne ráta ten jeho hlas,ako všetko to komentuje,ja som nemohol vtedy...ale má o tom nejaké vedomosti,..ale mne by nebolo všetko jedno,keby mi raz vošiel do hrobu a začal sa mi tam hrabať :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja ho podporujem.nech si robi svoje.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh mam v riti nech sebe zbera premna zamna.. mne by vobec nevadilo keby mne zobral moje zuby.. sak nakoniec kto to zisti.. sak on za sebou hroby zatvara :D ale pripadal mi dost jak uchyak.. ten jeho hlas a jak vsetko komentoval.. a skraboska.. no uchylak :D
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

mne skor pripadal ako vzdelaný a múdry človek..neviem prečo ale tak mi pripadal :roll:
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

skenner napísal:heh mam v riti nech sebe zbera premna zamna.. mne by vobec nevadilo keby mne zobral moje zuby.. sak nakoniec kto to zisti.. sak on za sebou hroby zatvara :D ale pripadal mi dost jak uchyak.. ten jeho hlas a jak vsetko komentoval.. a skraboska.. no uchylak :D
presne tak... uchylak a vsetko komentuje aby sa zviditelnil... ale ktovie ako dlho si pripravoval reci... :?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

http://www.rakva.estranky.cz/
neviem zda sa mi to take cudne ale tak coho sa po cely zivot bojim to ma po cely zivot aj laka ako hovorim takze jeho ciny za chore nemozem oznacit :)
Napísať odpoveď