heh mam v riti nech sebe zbera premna zamna.. mne by vobec nevadilo keby mne zobral moje zuby.. sak nakoniec kto to zisti.. sak on za sebou hroby zatvara ale pripadal mi dost jak uchyak.. ten jeho hlas a jak vsetko komentoval.. a skraboska.. no uchylak
skenner napísal:heh mam v riti nech sebe zbera premna zamna.. mne by vobec nevadilo keby mne zobral moje zuby.. sak nakoniec kto to zisti.. sak on za sebou hroby zatvara ale pripadal mi dost jak uchyak.. ten jeho hlas a jak vsetko komentoval.. a skraboska.. no uchylak
presne tak... uchylak a vsetko komentuje aby sa zviditelnil... ale ktovie ako dlho si pripravoval reci...
http://www.rakva.estranky.cz/
neviem zda sa mi to take cudne ale tak coho sa po cely zivot bojim to ma po cely zivot aj laka ako hovorim takze jeho ciny za chore nemozem oznacit
jeho ciny mozu oznacit za chore len zabedneny pokrytci.je inteligentny a mudry tak ako povedal digital6 a nerobi vazne nic horsie ako iny vyskumnici a historici
metallista napísal:strasny somar nech ho zavru do basy za hanobenie mrtveho uchyl jeden mudry ? ide o to ze ti ludia su mrtvy a zasluzia si nejaku uctu
a nejaky egyptan ktory skapal pred 3000 rokmi je iny?ten si ju nezasluzi?toho mozu vylepit do muzea to je v poriadku ze?
safan napísal:a nejaky egyptan ktory skapal pred 3000 rokmi je iny?ten si ju nezasluzi?toho mozu vylepit do muzea to je v poriadku ze?
zasluži coby nie aj sa mu jej dostane ale oni ho vykopu na to aby skumali dobu v ktorej žil a nie aby sa na neho kukali a
a s tymi egyptanmi keby bolo na mne tak sa na nich a necham ich tam kde umreli
metallista napísal:zasluži coby nie aj sa mu jej dostane ale oni ho vykopu na to aby skumali dobu v ktorej žil a nie aby sa na neho kukali a
a s tymi egyptanmi keby bolo na mne tak sa na nich a necham ich tam kde umreli
aj on ich skuma.on to nevykopava preto aby sa na nich robil