Virus

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MGSnake
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Virus

Príspevok od používateľa MGSnake »

prosim poradte mi čo mam urobiť.Dostal som virus, ktory sa neda vymazat.Nod 32 mi ho ani nenašiel.Ten virus mi samovolne spušta internet a odkazuje ma stranky, kde piše že mam si stishnut nejaky antispyware ale ked kliknem na ten link tak mi hlasi IMON nejaky vir že je na tej stranke.Neviem čo mam urobit.Neda sa to nejako vymazat? :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aký nejaký antispyware?
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

ano spyware to bol ale už som ho odstránil, takže nič už.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Dostal som virus, ktory sa neda vymazat.Nod 32 mi ho ani nenašiel.Ten virus mi samovolne spušta internet a odkazuje ma stranky, kde piše že mam si stishnut nejaky antispyware ale ked kliknem na ten link tak mi hlasi IMON nejaky vir že je na tej stranke.
Ja mám tento istý problém. Mne to stále otvára v exploreri že mám stiahnúť WinAntivir 2007 ale zároveň sa mi spustí siréna na antivíre a vyhodí že trojan. Ale vždy keď ho posuniem do karantény, tak po čase zase to isté (otvorí sa okno a ativír hlási trojana). Pritom mám nastavenú Mozillu ako primárnu. Nedá sa ten explorer úplne zablokovať? Poprípade by som bol ochotný prejsť na Linux lebo hry sa ajtak nehrám ja len píšem na fóra a občas niečo napalujem, občas textový editor... To by zvládol aj Linux nie?
ano spyware to bol ale už som ho odstránil, takže nič už.
Ako si to odstránil???
rajo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rajo »

chod do nudzoveho režimu a ked vieš kde sa ten subor nachadza tak ho vymaž(asi system32 tipujem)..a urob test..
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ing. Gandalf »

dufam ze to nieje reklama ale odporucil by som

Kód: Vybrať všetko

www.viry.cz
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

stiahni si soft : Superatnispyware je free zakladna edicia s tym to odstanis potom mozes tento soft vymazat...resp. odisntalvoat...
Napísať odpoveď