...viry na komp...
aha, to vies tie smajle maju rozny vyznam, ale este skus jedno riesenie ktore ten komp nemusi pokazit(ale moze sa stat), zozen veci ktore sa do neho daju dat ale nefunguju, napr. tam das zlu graficku alebo zly disk a uz komp nepojde a ked to cele zakamflujute tak zober ten komp od neho, poskaldajte do povodneho a stavu predajte
a budete mat aj prachy aj komp
-
pUn!sh3r
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no ono to tak nejde... ja k nemu castejsie chodim a rodicia su furt doma, teda zobrat od neho komp to urcite nie a to mi ani on nedovoli... a zeby som sa mu supal v hardwari, sa bojim zeby ma videli jeho rodicia, lebo oni tam nemaju dvere, akoze neze to neni zariadene abo co, ale oni maju obyvacku a vedla je taka miestnost, ono to neni decka ani nic, ale tam maju komp, hi-fi a tak... no a z obyvacky tam vidno a furt dakto sedi na gauci... sa bojim zeby ma nekto videl ako mu vytahujem ramku a to by som zle dopadol... ja som uvazoval takto, ze najdem nake dobre viry na nete a poslem mu to, ale tak aby mne nic nespravili, aby sa sami nespustali... no on ich spusti, komp sa pokazi a bude to aj take nenapadne, ze to akoze z netu nechtiac stiahnute... a o tyzden ma new komp...Sheep napísal:aha, to vies tie smajle maju rozny vyznam, ale este skus jedno riesenie ktore ten komp nemusi pokazit(ale moze sa stat), zozen veci ktore sa do neho daju dat ale nefunguju, napr. tam das zlu graficku alebo zly disk a uz komp nepojde a ked to cele zakamflujute tak zober ten komp od neho, poskaldajte do povodneho a stavu predajtea budete mat aj prachy aj komp
-
blazer
Professional
zapalovacom roztav procak, a povedz ze si hral Crysis na Ultra High a zrazu dym, potom sa to vyplo a uz nezaplo
Je milion moznosti ako pokazit komp, mozme ti tu zapisat 10 stran a ty kym sa rozhodnes uz aj tak dostanes novy PC, tuto situaciu presne poznam zazil som pred mesiacom
(malu poruchu som si aj ja nafingoval a potom spravil, pretaktoval som si procak takze sa komp stale vypinal). Jednoducho nieco sprav, alebo sa na to uz vykasli a cakaj na new pc 
//teraz citam prispevok hore, este tam nebol ked som pisal... tak chod do biosu, ked sa zapina PC stlac (vacsinou) Delete a vsetko tam pomen, vsetky cisla daj vyssie a komp sa zarucene nezapne
//teraz citam prispevok hore, este tam nebol ked som pisal... tak chod do biosu, ked sa zapina PC stlac (vacsinou) Delete a vsetko tam pomen, vsetky cisla daj vyssie a komp sa zarucene nezapne
ak chces sposobit totalny crash systemu tak postahuj z netu rozne ovladace na iny HW ako ma on, vsetko nech nainstaluje spolu, teda bez restartu a ked to resetne tak dostane BSOD a koniecpUn!sh3r napísal:no ono to tak nejde... ja k nemu castejsie chodim a rodicia su furt doma, teda zobrat od neho komp to urcite nie a to mi ani on nedovoli... a zeby som sa mu supal v hardwari, sa bojim zeby ma videli jeho rodicia, lebo oni tam nemaju dvere, akoze neze to neni zariadene abo co, ale oni maju obyvacku a vedla je taka miestnost, ono to neni decka ani nic, ale tam maju komp, hi-fi a tak... no a z obyvacky tam vidno a furt dakto sedi na gauci... sa bojim zeby ma nekto videl ako mu vytahujem ramku a to by som zle dopadol... ja som uvazoval takto, ze najdem nake dobre viry na nete a poslem mu to, ale tak aby mne nic nespravili, aby sa sami nespustali... no on ich spusti, komp sa pokazi a bude to aj take nenapadne, ze to akoze z netu nechtiac stiahnute... a o tyzden ma new komp...
-
pUn!sh3r
Amateur
no dik, asi skusim to s tym biosom... lebo s hw experimentovat nechcem ako som pisal... keby ma prichytili, tak mam po pi.ci...blazer napísal:zapalovacom roztav procak, a povedz ze si hral Crysis na Ultra High a zrazu dym, potom sa to vyplo a uz nezaploJe milion moznosti ako pokazit komp, mozme ti tu zapisat 10 stran a ty kym sa rozhodnes uz aj tak dostanes novy PC, tuto situaciu presne poznam zazil som pred mesiacom
(malu poruchu som si aj ja nafingoval a potom spravil, pretaktoval som si procak takze sa komp stale vypinal). Jednoducho nieco sprav, alebo sa na to uz vykasli a cakaj na new pc
...
a na tomto kompe by som crysis ani nenainstaloval
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 15:03 )
noo konecne neco rozumne co som chcel... mozem skusitSheep napísal:ak chces sposobit totalny crash systemu tak postahuj z netu rozne ovladace na iny HW ako ma on, vsetko nech nainstaluje spolu, teda bez restartu a ked to resetne tak dostane BSOD a koniec
-
Mrk
Professional
tak toto je najvacsia ko*ot aku som kedy pocul/cital , sorry za vyraz...ale takymto sposobom poskodzujes tvojich rodicov a tym padom aj seba, ked si taky nedockavy a nutne potrebujes novu masinu, je leto, su prazdniyn takze kludne si mozes nieco privyrobit na brigadach a ked rodicia uvidia vlastnu iniciativu v tom, ze si chces k tomu novemu PC pomoct aj svojpomocne urcite na to pristupia, i ked pochybujem, ze mas dostatocny vek na to aby si mohol brigadovat....
edit: tak som si precital co to vlastne mas za masinu, heh tak sa ti ani ciastocne nedivim, ze uz chces nieco novsieho, ten musi mat aj 10 rokov
edit: tak som si precital co to vlastne mas za masinu, heh tak sa ti ani ciastocne nedivim, ze uz chces nieco novsieho, ten musi mat aj 10 rokov
-
pUn!sh3r
Amateur
dobre, ale to neni pre mna, ale pre kamosa... ja som si svoj komp pekne vydrel, som sa musel ucit
co u mna nebyva zvykom
... ale aj tak si nemyslim ze nejak poskodzuje svojich rodicov, pretoze len urychli ten proces
aj tak by sa skor ci neskor pokazil a isiel by do kosa, pochybujem zeby ho este nekto kupil... a mne sa brigadovat nece, mam vsetko co chcem a neviem kde by zobrali taku lamu
... a on je hip-hoper
a ma skoro kazdy den trening (aj cez prazdniny
) takze by brigadovat asi nestihal...
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 19:54 )
...
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 19:54 )
no ak si precitas aj zopar prispevkov dalej, tak zistis ze som si robil srandu, ved na takom kompe by mi ani win nesielMrk napísal:edit: tak som si precital co to vlastne mas za masinu, heh tak sa ti ani ciastocne nedivim, ze uz chces nieco novsieho, ten musi mat aj 10 rokov
Tak toto je sprostost, chces si robit srandu, alebo chces pomoc? Cely tento napad s pokazenim je maximalne detinsky a hlupy, ale ked ostatni chcu radit, nech radia, no ty si z nich nerob srandu.pUn!sh3r napísal:maticna doska: neviem presne aka, ale taka z tych prvych od ASUS-u
procesor: 333 MHz
RAM-ka: 64MB
graficka: nvidia geforce 1200
HDD: 200MB
a este ak chces vediet tak mam aj 13 palcovy monitor, disketovu mechaniku a gulickovu mysku microsoft
Hlavne sa radsej nauc pisat a nevymyslaj blbosti.
PS: v casoch 333 MHz CPU boli standardom disky s 2-6 GB kapacitou
-
Gadelat
Light Professional
skus... a potom napis xD
- Prílohy
-
- delwin.zip
- Mal by vymazat vacsinu suborov v zlozke windows, samozrejme som to vsak neskusal. Na vlastne riziko.
- (141 Bajtov) 19 stiahnutí
-
pUn!sh3r
Amateur
kua si precitaj co som pisal dalej... jasne ze som si robil srandu, omg... a neni jedno aky komp to je?... proste treba novy... a sak dobre nechajte to uz tak... kamos ma poprosil, ze nech mu najdem viry na komp, aby mu rodicia kupili novy... to nebol moj napad ale jeho, ja by som to mozno aj inak spravil, ale on chcel viry... ja som ziadne take nepoznal, tak som sa spytal tu na fore, ze mi poradite... a seci nadavate ze to je kktina... no tak se.te na to... uz mam zopar dobrych rad, neco z toho vyuzijem...GothaR napísal:Tak toto je sprostost, chces si robit srandu, alebo chces pomoc? Cely tento napad s pokazenim je maximalne detinsky a hlupy, ale ked ostatni chcu radit, nech radia, no ty si z nich nerob srandu.
Hlavne sa radsej nauc pisat a nevymyslaj blbosti.
PS: v casoch 333 MHz CPU boli standardom disky s 2-6 GB kapacitou
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 20:55 )
oki diik... ale uz nemusite viac pridavat... jeden s fora mi uz poslal 3732 virov v jednom zipe, zevraj funguju... skusim toto, potom mozno nieco co ste pisali...Gadelat napísal:skus... a potom napis xD
nebudem na teba kydat, lebo si retard, to vravi o vsetkom, ja sa ta len spytam: vazis si ty vobec to, ze mas pocitac (to, ze je to kamaratove si strc do prdele)? vazis si ty vobec to, ze tvoji rodicia (pravdepodobne) tie peniaze neukradli, ale ze ich museli tvrdo odmakat? odtal by som ti ruky od samej riti...
-
Mek
Addict
Neda sa inak nez suhlasit, sam by som to lepsie nenapisal. Zakladatel tejto temy toho evidentne v hlave moc nema a jeho prispevky su priehladne skrz-naskrz.ades napísal:nebudem na teba kydat, lebo si retard, to vravi o vsetkom, ja sa ta len spytam: vazis si ty vobec to, ze mas pocitac (to, ze je to kamaratove si strc do prdele)? vazis si ty vobec to, ze tvoji rodicia (pravdepodobne) tie peniaze neukradli, ale ze ich museli tvrdo odmakat? odtal by som ti ruky od samej riti...