Vista a spomalenie PC
Vista a spomalenie PC
Zdravim mam taky problem ze som nahodil nanovo Vistu a mi to cele seka mal som ju uz raz a islo to v pohode potom mi system spadol pc zacal blbnut tak som to nahodil zase a ted mi to vsetko seka... Robim vacsinou v photoshope a doteraz mi to nikdy nesekalo a ted v tom nemozem ani robit.
Aj v Mozilla mi trosku seka ide to vsetko pomalsie o hodne.. Mam CPU mam AMD X2 4800+ (2,8 Ghz) a pamat 2GB...Co moze byt chyba ked Vista je nanovo nainstalovana... dik
Aj v Mozilla mi trosku seka ide to vsetko pomalsie o hodne.. Mam CPU mam AMD X2 4800+ (2,8 Ghz) a pamat 2GB...Co moze byt chyba ked Vista je nanovo nainstalovana... dik
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Vieš je kopu ľudí čo si nainštalovali vistu a už nikdy by neprešli späť na XPKlo_b_asa napísal:Zožen si Vistu už s implementovaným SP1. (ale ja by som si mimochodom vistu nenainštaloval nikdy)
K téme tak čo ti to robí "seká" alebo spomaluje.. ? To sú dve rozlišné veci, ak ti ide pc o niečo pomalšie ako predtým, myslím, že to bude spôsobené tým, že sa Vista ešte len "spamätáva". Neviem, ako dlho ju už máš nahodenú ? Šu-Do tu niekde písal, že už po niekolkých hodinách mu išla svižne.