Vista-dakedy blbne

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vista-dakedy blbne

Príspevok od používateľa Pajtaš »

Chcem sa spytat mam Vistu Home Premium (32-bit)
No a problem je v ten, mozno uz je vyrieseny, neviem.
No a vlozil som DVD-RW do mechaniky...(ani jeden virus tam nebol, lebo to bolo DVD odomna, som si tam chcel veci ponapalovat)
Dam nero a klikem nan a nic, proste vsetko reagovalo len programy sa nechcely otvarat...mohol by som aj 100x kliknut a nic..proste keby tam nebolo nic..
a dam tento pocitac a cakam asi cca.1min a nic sa neobjavilo...ani ikonky Mechaniky ani ze lokalny disk, proste nic...biele to tam bolo a robilo sa, ze nacitava...ale nic....
a tak sa mi nechcelo cakat tak som zatvoril to okno....a teraz drb nechcelo mi reagovat skoro nic...myska este reagovala, zrazu ani mys nereagovala..a ani klavesnica...tak som musel spravit jedinu vec...RESET pc...ina moznost nebola...a aj kedysi sa mi to stalo..vlozil som napalene cisto odomna CD a pisalo ze kontroluje disk ci co..uz neviem..a ta´k som pockal a zrazu vsetko zamrzlo ale myska a klavesnica sla stale...ale teraz uz aj ta klavesnica a mys zamrzla....a nemam ziadne viri v compe aspon myslim...:)
Proste vista mi tak malokedy blbla ked som vlozil dake medium a prsote potom jedine RESET...
neviete cim to moze byt??
ze By VISTOU ??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No mne nieco podobne robil pocitac, ked bolo spinave alebo poskodene medium. Snazil sa nacitavat tak velmi, az vsetko ostatne zanedbal :) Co si pamatam, tak pomohlo vybratie media z mechaniky a jeho vycistenie, ak bolo spinave.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

aha takze moze to byt to ze pc proste sa vykaslal na ostatne a chcel nacitat medium vsak? lebo to medium bolo take keby spinave, ale nebolo moc...a som si vsimol ze ho citalo, a potom zacal blbnut.....ale to vacsinou iba na viste sa mizda robi....alebo chybnou mechanikov mozno...
a da sa to dako vyriesit okrem vycistenia media?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fero270 napísal:aha takze moze to byt to ze pc proste sa vykaslal na ostatne a chcel nacitat medium vsak? lebo to medium bolo take keby spinave, ale nebolo moc...a som si vsimol ze ho citalo, a potom zacal blbnut.....ale to vacsinou iba na viste sa mizda robi....alebo chybnou mechanikov mozno...
a da sa to dako vyriesit okrem vycistenia media?
No jedine skusit inu mechaniku :) Ja som to velmi nestudoval a robilo to aj na XP.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

no tak mozno moze byt....
lebo mam problem aj precitanim niektorych medii a dokonca aj ORIGINAL filmy co su...sa stalo ze to nechcelo precitat....
a kamosovi co ma tiez LG to slo nacitat super...
Napísať odpoveď