Vista ultimate SP1 x64

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
igby
Novice
Novice

Vista ultimate SP1 x64

Príspevok od používateľa igby »

ahojte, rozdelil som pri instalaci OS Vista ultimate SP1 x64 disk na dve casti, 500GB/2. Jednu polku 250GB som sformatoval a nainsatloval OS, druha mi zmizla. teda "nie je ju vidno" Hladam utilitku, ktora by ho dodatocne "objavila" a sformatovala. Je tu kopec fór o podobnych aplikaciach a spomina sa jeden jediny program, ktory vraj! funguje pod x64 a to je Acronics Disk, zial nedari si mi ho naistalovat, a program sa zatvara sam, skor ako finishuje ... skusil som aj Partition Magic 8.0 a Paragon Partition Manager 8.5, bez uspechu (x32) viete mi niekto poradit nejaku aplikaciu ktora zarucne funguje pod x64? dik

PS: Mam AMD Phenom 9950 quad-core, chipset AMD780, ATI Saphirre 4800 512MB, RAM 4GB, HDD 500GB, este mala prosba ... Vistu X64 som si zaobstaral len kvoli tomu, ze cela zostava ide na 64 bit, okrem toho ze mam viac uvolnenej pamate RAM nevidim jedine plus x64ky, co je teda vyhodnejsie z hladiska bezneho uzivania, WinOffice praca a hry, 64 ci 32? ta 64 je strasne nekompatibilna, alebo mam na to zly pohlad :-)? dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

daj si start / spustit
napis diskmgmt.msc a tam si sformatuj tu particiu :wink:
Napísať odpoveď