Visual Studio - ako zaokrúhlim na 2 des. miesta?
Visual Studio - ako zaokrúhlim na 2 des. miesta?
Zdravím. Už si nad tým lámem hlavu asi 2 dni. Snažím sa vytvoriť program, ktorý vypočíta množstvo alkoholu v krvi. Problém však je, že výsledky mi vychádzajú s veľmi veľkým množstvom desatinných miest. Prehľadávam fóra, stránky, skúšal som už viacero možností, ale nič z toho nefunguje. Preto by som sa chcel obrátiť na vás, či náhodou neviete, ako by som mohol zaokrúhliť číslo na dve desatinné miesta. Text sa nachádza v objekte Label 7(pri kliknutí na Button1 sa podľa vzorcu vypočíta toto číslo s množstvom desatinných miest a zapíše sa do Label7).
Za pomoc vopred ďakujem.
Za pomoc vopred ďakujem.
Re: Visual Studio - ako zaokrúhlim na 2 des. miesta?
Jazyk?
(To je vlastne jedno, hľadaj na google slová "set precision [jazyk]", neverím, že nenájdeš)
(To je vlastne jedno, hľadaj na google slová "set precision [jazyk]", neverím, že nenájdeš)
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A o aky jazyk ide?
// BX skor
// BX skor
EDIT// Pardon, oni uvádzajú VB ako jazyk. Používam Visual Studio 2010
-
manager666
Star
Metoda Round triedy Math:
EDIT:
C#, Visual Basic .NET, C++, F#.
Kód: Vybrať všetko
C#:
label7.Text = Math.Round(variable,2).ToString();
VB.NET:
Label7.Text = Math.Round(variable,2).ToString()
Ach, jaj. Neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat. VS 2010 je IDE = vývojové prostredie. Jazyky dostupné pre vývoj na platformu .NET sú:Satoshi napísal:ospravedlňujem sa... no ja používam Visual Studio 2010...
a Microsoft uvádza práve to ako jazyk...
Ukáž mi, prosím, kde Microsoft uvádza Visual Studio ako programovací jazyk.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Visual Studio 2010 je vyvojove prostredie a nemyslim si, ze ho microsoft udava ako jazyk. Standardne podporuje C++, C#, .net a par dalsich. Inak je dost divne ak nevies v com programujes.
No ja som vlastne len začiatočník, na škole berieme Pascal, ale ten mi k srdcu neprirástol, tak sa učím sám pracovať cez Visual Studio... no a som sa pomýlil, oni tam uvádzaú VB ako jazyk Visual Studia, ale ja mám v tom dosť veľký zmätok. Proste pracujem vo Visual Studio 2010. Na ich stránke boli uvádzané tri jazyky: C# C++ a VB
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2012, 14:19)
tvoj kód funguje. No keďže som len začiatočník, tak ostaň pri tom smiechu
Som sa pomýlil. Ešte sa len učím, vy ste už profíci, ale ja zatiaľ nie. Zasa som na tom vždy lepšie ako moja mama, ktorá nevie ani odoslať mail s prílohou
Aspoň už viem, že využíva jazyk VB .Net 
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2012, 14:19)
Ďakujem timanager666 napísal:Metoda Round triedy Math:EDIT:Kód: Vybrať všetko
C#: label7.Text = Math.Round(variable,2).ToString(); VB.NET: Label7.Text = Math.Round(variable,2).ToString()
Ach, jaj. Neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat. VS 2010 je IDE = vývojové prostredie. Jazyky dostupné pre vývoj na platformu .NET sú: