Temy k VLC sa tazko hladaju, kedze 3-pismenove nazvy nie je mozne najst, takze zakladam temu pre VLC media player / VideoLAN / prehravac.
- Pre zaciatok, mam VLC prisposobeny, pouzivam pomerne vela vlastnych klavesovych skratiek, no nenasiel som sposob ako zmenit miesto pre ulozenie nastaveni, takze mam zalohu aj s cestou, to moze byt uzitocne:
C:\Users\<uzivatel>\AppData\Roaming\vlc
Zvazujem prechod na portable verziu, no zrejme to nie je oficialna verzia a neviem ako dlho vydrzi, taktiez neviem ako prebiaha aktualizacia, pri klasickej verzii je to automaticke, musel by som portable vzdy manualne stahovat a kopirovat alebo je to tiez automatizovane?
- Pri prebudeni pc zo spanku (mozno aj inokedy) su vo videu zelene pruhy, pri vypnuti a zapnuti VLC zmiznu. Nasiel som info ze sa to zacalo pri urcitej verzii, udajne to opravili, no ja pouzivam najnovsiu verziu (2.2.4) a stale sa to deje. - Pravdepodobne by to mohla vyriesit zmena v nastavaniach - Video - Vystupne moduly, no je tam vela kombinacii, co odporucate?
- Casto pri zatazeni disku, stahovani, kopirovani a pod. zacne prehravane video sekat, niekedy prestane a niekedy nie, je mozne to vyriesit vo VLC - napr. zvysenim nejakej vyrovnavacej pamate?
VLC media player
Re: VLC media player
Dik, no za 7 rokov sa toho vela zmenilo a ja mam problem so sekanim iba pri pouzivani disku inym programom, niektore rady tam v odkaze mozu znizit kvalitu videa a to nechcem, zvysenie cache som nenasiel, pod danou cestou su teraz uplne ine nastavenia.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2016, 0:20)
Tie zelene pruhy sa zobrazuju aj mimo rezimu spanku, ked prepinam medzi oknom a celou obrazovkou, posuvam okno mimo obrazovku. Ma niekto radu ako tomu zabranit?
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2016, 0:20)
Tie zelene pruhy sa zobrazuju aj mimo rezimu spanku, ked prepinam medzi oknom a celou obrazovkou, posuvam okno mimo obrazovku. Ma niekto radu ako tomu zabranit?