Vôňa ženy
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... no tak zena by mala decentne vonat, nemalo by to byt nejake prenikave ... nemam rad ked citim na ulici holku ktora ide 2m okolo mna ... a vidim to aj tak medzi adesom a jinom
... krasna vona umytych vlasov, vonajucich po nejakom sampone ( naj. nieco s pomarancom - to na vlasoch mozem
) a nejake prijemne telove mlieko
... btw.: damske vone neviem rozoznavat ani ja
...
-
holenda
Expert
no ja mam dost zaujimavu skusenost s vonavkami. pred istym casom som flirtoval s 3 dievcatami (nie naraz, ani sa nepoznaju). Boli to uplne rozdielne povahy, rozdielny vyzor postava, proste ziadne spolocne rysy. Nevedel som prist na to, ze preco ma prave tieto tri pritahuju... az po nejakom case som sa dozvedel, ze pouzivaju rovnaky parfem... dost ma to dostalo, ze nejaka vodicka moze mat az takuto moc... casto si to neuvedomujeme a deje sa to podvedome, ale svojich partnerov si vyberame aj podla ich vone. ci uz prirodzenej, alebo umelej... to je proste chemia...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
-
spesko
Expert
no ja ked pridem k nejakej dobrej priatelke obijmem ju a zacitim ze jej vonaju vlasy tak sa od nej neviem odlepit je to nieco super... fakt... takisto pokozka ... takze sa pridavam k jin - ovi.... a tiez ked niekedy idem po meste napr telefonujem prejde okolo mna nejaka slecna alebo aj pani
a zacitim jej vonu ani sa na nu nemusim pozriet normalne akokeby som lietal... je to nieco super ked prejde okolo baba ani ze si ju clovek nevsimne a nadherne onia... nieco super... 
-
triple
Guru wannabe
teraz v piatok som tak šiel po chodbe v robote a zrazu mi niečo vošlo do nosa... som sa riadne zastavil a zhlboka sa nadýchol (ako pes ked vetrí) celého ma striaslo a hovorím si boha táto vôňa mi je známa tá nová peknučká sekretárka bude niekde tu... alebo to bola určite... otvorím dvere a ona tam
ked som ju zbadal a zacítil ešte lepšie skoro som sa posral heh.. iba priblblý úsmev som hodil to bolo vše
ked som ju zbadal a zacítil ešte lepšie skoro som sa posral heh.. iba priblblý úsmev som hodil to bolo vše
-
Sagittarius
Guru
-
bolek
Guru
Ja mám tiež rada, keď človek má už pre seba nejakú typickú voňavku a sedí jeho charakteru a osobnosti. Je super, keď sa dá identifikovať prítomnosť nejakého človeka na základe parfumu. Mne sa raz stalo, že jedna pani, čo kráčala predomnou mala takú krásnu voňavku, že som sa jej musela ísť spýtať, akú používa. 
Voňavky..
hmm..
- Mne sa najviac páčila vôňa I.love.love,ktorú som kúpil priatelke na sedemnástku. To som vtedy pochodil celú fann parfumeriu, všetko oňufal a táto bola naj.
- Samozrejme, ako ste písali, vôňa sa musí tej babe aj hodiť.
- Taktiež to netreba preháňať. Mal som takú susedu, že po nej ísť vo výťahu
až na deviate poschodie bola dusička. A to bola cca 20 ročna baba 
- Mne sa najviac páčila vôňa I.love.love,ktorú som kúpil priatelke na sedemnástku. To som vtedy pochodil celú fann parfumeriu, všetko oňufal a táto bola naj.
- Taktiež to netreba preháňať. Mal som takú susedu, že po nej ísť vo výťahu
-
DonLuca
Medium Star
No ak si toto musel zažívať tak to ti fakt nezávidím..Frikso napísal:Voňavky..hmm..
- Taktiež to netreba preháňať. Mal som takú susedu, že po nej ísť vo výťahuaž na deviate poschodie bola dusička. A to bola cca 20 ročna baba
A vieš, možno tá baba mala nejaké osobné dôvody na to, aby použivala toľké množstvo na seba, že sa potom ani vo výťahunedalo dýchať....
-
braino.swk
Light Professional